שלום,
אני וחברה שלי נפרדנו לפני כ-4 חודשים. לאחרונה יצא לנו לדבר מספר מועט של פעמים. אני שוקל כיצד יהיה נכון לפעול ולהתנהל כדי לחזור אליה (במידה והדבר נכון).
אשמח לעזרתכן.
היי
האם ניתן לשאול שאלה נוספת את הקלפים בעניין? כי ניסיתי ליצור קשר מחודש, התגובה בהתחלה הייתה חיובית אבל לאחר מכן אמרה שזה רעיון פחות טוב ועלול להציף דברים פחות טובים.
אודה לעזרתך
היי
האם ניתן לשאול את הקלפים שאלה נוספת בעניין? כי ניסיתי ליצור תקשורת מחודשת בהתחלה התגובה הייתה חיובית אבל אח"כ אמרה שזה פחות כדאי ועלול להציף דברים פחות טובים.
אודה לעזרתך
שלום
אני מקווה שפרסתי נכון, אלה התוצאות :
אפשרות 1 : מימין לשמאל : אס המטות, שמונה המטות, מלכת הגביעים
אפשרות 2 : מימין לשמאל : אס החרבות, ארבע החרבות, כוהן גדול
מסר : מוות
אני חושבת שאתה צריך לנסות שוב לחזר אחריה, הפעם להיפגש ולא רק לדבר בטלפון. אני רואה שיש סיכוי לחזור. נסה עוד כמה פעמים, הפעם בצורה נחושה יותר. תגיד לה שזו לא סתם גחמה כי אני רואה פה דווקא פוטנציאל. בהצלחה!
שלום
ראשית תודה על עזרתך.
רציתי לשתף ולהתייעץ.
ניסיתי להתקרב ולעבוד על התקשורת אך לא קיבלתי כל כך שיתוף פעולה. המשכתי בעדינות לנסות ליצור איזה קירבה, היא לבסוף אמרה שההתקרבות הזאת היא קצת יותר מידי בשבילה וקשה לה לעבור למצב של קירבה בינינו בקלות וזה מוזר לה.
יש לי גם תחושת בטן שיש לזה פוטנציאל אך עם התגובה מהשטח זה לא נראה ככה ואני כבר לא יודע אם יש טעם להמשיך לנסות כי אני לא יודע אם היא ממקום של התגוננות או ממקום שאני כבר מכביד עליה
אשמח לשמוע דעתך ואיך תיהיה דרך נכונה להמשיך
תודה