זוגיות

גבר114

New member
זוגיות

שלום,
אני וחברה שלי נפרדנו לפני כ-4 חודשים. לאחרונה יצא לנו לדבר מספר מועט של פעמים. אני שוקל כיצד יהיה נכון לפעול ולהתנהל כדי לחזור אליה (במידה והדבר נכון).
אשמח לעזרתכן.

תודה!

קוברה23

New member
שלום

אשמח אם תפרוס את פריסת השאלה עם 5 אופציות בשאלה הבאה:
"כיצד עלי להתנהל עם החברה בחודש הקרוב"?

תודה!

גבר114

New member
לקוברה

שלום,
זאת הפריסה שקיבלתי :
מיקום 1 - אס המטות
מיקום 2- תשע המטבעות
מיקום 3- ארבע הגביעים
מיקום 4 - שבע הגביעים
מיקום 5 - אס החרבות
סיכום - אס הגביעים

תודה!!

קוברה23

New member
שלום

יש פוטנציאל להצליח לחדש את הקשר, אבל בעיקר אתה צריך לעבוד איתה על התקשורת איתך ולהראות לה שאתה באמת רוצה אותה.

גבר114

New member
לקוברה

ראשית תודה על העזרה!
אך יש דרך לדעת כיצד להתנהל?
כי כרגע אנחנו לא מדברים, אם אני צריך ליזום או להיות פאסיבי? ואם כן, עד כמה ללחוץ בעניין.
תודה רבה!

קוברה23

New member
ליזום

ולהראות שאתה רוצה ולא להיות אגרסיבי או ביקורתי. פשוט לנסות ליצור תקשורת מחודשת ולהראות לה שאתה חושק בה ואוהב אותה. מאוד חשוב להפגין את זה.

גבר114

New member
לקוברה

היי
האם ניתן לשאול שאלה נוספת את הקלפים בעניין? כי ניסיתי ליצור קשר מחודש, התגובה בהתחלה הייתה חיובית אבל לאחר מכן אמרה שזה רעיון פחות טוב ועלול להציף דברים פחות טובים.
אודה לעזרתך

גבר114

New member
לקוברה

היי
האם ניתן לשאול את הקלפים שאלה נוספת בעניין? כי ניסיתי ליצור תקשורת מחודשת בהתחלה התגובה הייתה חיובית אבל אח"כ אמרה שזה פחות כדאי ועלול להציף דברים פחות טובים.
אודה לעזרתך

קוברה23

New member
שלום

אשמח אם תשאל את השאלה הבאה:
פריסת השוואה עם שתי אופציות (לא התפתחותית):
"האם נכון לי לנסות להחזיר את הבחורה אלי או לעבור הלאה"?
תודה1

גבר114

New member
לקוברה

שלום
אני מקווה שפרסתי נכון, אלה התוצאות :
אפשרות 1 : מימין לשמאל : אס המטות, שמונה המטות, מלכת הגביעים
אפשרות 2 : מימין לשמאל : אס החרבות, ארבע החרבות, כוהן גדול
מסר : מוות

תודה

קוברה23

New member
היי

בפעם הבאה תעתיק את התוצאות מלמטה. (בדף הפריסות)

אני חושבת שאתה צריך לנסות שוב לחזר אחריה, הפעם להיפגש ולא רק לדבר בטלפון. אני רואה שיש סיכוי לחזור. נסה עוד כמה פעמים, הפעם בצורה נחושה יותר. תגיד לה שזו לא סתם גחמה כי אני רואה פה דווקא פוטנציאל. בהצלחה!

גבר114

New member
לקוברה

שלום
ראשית תודה על עזרתך.
רציתי לשתף ולהתייעץ.
ניסיתי להתקרב ולעבוד על התקשורת אך לא קיבלתי כל כך שיתוף פעולה. המשכתי בעדינות לנסות ליצור איזה קירבה, היא לבסוף אמרה שההתקרבות הזאת היא קצת יותר מידי בשבילה וקשה לה לעבור למצב של קירבה בינינו בקלות וזה מוזר לה.
יש לי גם תחושת בטן שיש לזה פוטנציאל אך עם התגובה מהשטח זה לא נראה ככה ואני כבר לא יודע אם יש טעם להמשיך לנסות כי אני לא יודע אם היא ממקום של התגוננות או ממקום שאני כבר מכביד עליה
אשמח לשמוע דעתך ואיך תיהיה דרך נכונה להמשיך
תודה

למעלה