זוגיות

זוגיות

שלום לכם יש לי שאלה מאוד חשובה להתייעץ איתכם שמי אושרת מנתניה בת 34 אני נשואה 7 שנים ללא ילדים אני עוברת עם בעלי תקופה לא קלה ולא פשוטה המצב הכלכלי קשה שאנכנו לקחנו הלוואות חייבים לאשראי לבנק 100 אלף לא היה תקשורת ביני לבינו עד היום אין תקשורת כאילו לא התחתנתי עדין מרגישה בדידות לבעלי אין כוחות לעצמו וגם לא אלי לא עובד הרבה זמן בגלל תפקוד פיזי שזה קשה לו הוא עשה אם אר אריי בראש מצאו שיש לו גידול במוח בקרנית פלוטת הוא חשב שזה בא מהרמונים שזה לא תקין הוא עשה בדיקת דם יצא תקין הוא לא מסכים שאני יתערב לו בבעיה הרפואית הוא רגיל לחיים ולפרטיות שלו הוא בא מבית חלוני לא שומר שבת אני שומרת שבת הוא יכול להיות כול היום עם המחשב כאילו אין אישה בבית תציעו לי מה עושים הוא תמיד היה מתלונן שאני לא בסדר בגלל התפרציות שלי זה כבר מעצבן כול הכבדות שלו הלכנו לרבנות הוא ביקש בשנאה כלפיי גירושים אני בקשתי שלום בית היתה שם עובדת סצואלית והוא אמר לידה שאני מפלצת גם בהתחלה של השנאה כתב בפייסבוק שהוא פרוד אחרי שהוא אמר לי ברבנות עם את רוצה שלום איתי תקחי משהו להרגעה כול החיים תקחי משהו להרגעה לקחתי מהרופאת משפחה אני כמעט נפלתי לא הרגשתי טוב אמרתי לו מה אתה רוצה שאני יהרוג את עצמי מהכדורים אז אני לוקחת משהו טבעי שזה עוזר ומחזק את מערכת העצבים וגם לשינה זה טוב רלוואן השם של זה מה אתם ממליצים לי לעשות וגם יש לנו תוכים הם משמחים אותו זכר ונקבה לקח את הזכר לווטרינר וגילו לו שיש לו גידול וגם צריך הוצאה בשביל לנתח אותו לא נגמרות הבעיות איך עלי להתמודד גם שעבדתי בעבודה מהבית בשיוק רימו אותי האדם לא שילם לי את הכסף וזה גם שבר אותי שבזבזתי את הזמן שלי בשבילו מחכה להודעה שלכם תודה ביי

מריוס זכריה

Member
מנהל
מצב קשה, באמת

העצה שלי היא יחסית פשוטה.
תעבדי השנה על עצמך, על רוגע ונועם.
אם כדורים לא עזרו לך, אז או שתנסי אחרים (יש הרבה סוגים), או שתנסי בלי הכדורים. תיעזרי בכלים שיש לך - אם זו אמונה, אם אלו חברות או משפחה, חזקי את עצמך במטרה להתפרץ פחות ולהיות יותר רגועה ויותר נעימה - גם לבעלך וגם לעצמך.

אם הוא רוצה פרטיות בנושא הרפואי, יכול להיות שאת באמת טיפה יותר מדי מתערבת? אין לי ספק שאם כן, אז זה מכוונה הטובה, אבל לפעמים צריך לקחת צעד אחורה ולכבד את הקצב של האדם ואת הבחירות שלו, גם אם הן בנושאים קריטיים כל כך.

יש סיכוי שעם שיפור של האווירה בבית ישתפרו גם היחסים, ואולי הוא גם יתקרב אליך בחזרה, ואולי גם תצליחו להתמודד יותר טוב עם הבעיות הכלכליות.

על כל פנים, הדבר שעליו יש לנו הכי הרבה השפעה, וגם אחריות, זו ההתנהלות הפנימית שלנו עצמנו. לכן אני ממליץ לך על התנהלות עצמית משופרת, רגועה יותר. שינויים לטובה לוקחים זמן ודורשים סבלנות והתמדה.

מאחל לך שנה טובה ומבורכת!!!

למעלה