זוגיות

דור55555

New member
זוגיות

אני בת 28
הוא בן גילי
אני גרושה עם 3 בנות אנחנו חיים יחד כולנו כבר שנה וחצי או קצת יותר.
יש קושי לא אשקר אך יש אהבה והרבה הבנה מודעת לכך שהוא אינו אב ילדיי
האב לוקח אותן פעם בשבועים בשבת..
בשבתות שהן איתי הוא לא תמיד ירצה לטייל איתנו בהתחלה היינו מטיילים יחד המון..מרגיש לי עכשיו שזה נהיה לו נטל שהמשפחה שלו מזמינה אותנו אם אני אהיה לבד הוא ישמח שאגיע אן הבנות איתו הוא מעדיף שלא קשה לי מודה הוא יודע לא בא לי להיות גרושה" ולטייל איתן לבד רוצה משפחה קשה לי שהוא לא רוצה... אני יודעת שכן יש יחס טוב לבנות וכן אהבה והבנה ואנחנו כן חושבים על עתיד רק לא בשלב זה בחיים שלו לצערי..
אשמח לעצות

נוסעת27

New member
לא מבינה מה בדיוק את רוצה ממנו

נראה לי שאת צריכה להבין עם עצמך מה את רוצה כרגע מקשר. אם את רוצה עוד ילדים, ומחפשת להתמסד ושמישהו יהיה אב לבנות, כרגע לא נראה שזה הכיוון של הקשר שאת נמצאת בו. אם את מחפשת זוגיות נחמדה ומהנה, פרטנר שיהיה בנוסף לחיי המשפחה שלך, ולא בהכרח חתיכה מהפאזל המשפחתי, אז בהחלט נשמע שיש כאן על מה לדבר.
&nbsp
את אומרת שמובן שהוא לא אבי בנותייך, ונשמע שהוא מתייחס אליהן יפה אך גם בעצמו לא רואה את עצמו כאביהם. לבחור בן 28 זה לא בהכרח פשוט לקחת "תיק" כזה של 3 בנות קטנות.
&nbsp
תראי, את את שלך כבר עשית, הבאת ילדים לעולם ואין לך לחץ ביולוגי להקים איתו משפחה (אלא אם את רוצה עוד ילדים), ואת גם לא מעמידה פנים שהוא האבא, אז למה לא לקחת את זה יותר בקלות?
&nbsp
לדעתי אגב, נוח לו להיות בקשר עם מישהי שלא בלחץ להביא ילדים, אז למה שלא גם את תהני מהנוחות שהקשר יכול להציע? למה את לחוצה על עתיד איתו? כיף לכם יחד? קחי את הקשר בקלות. אם הוא מעדיף שלא תבואי עם הבנות וזה דרך קבע זה באמת קצת לא פשוט ובטוחה שההורים שלו מעקמים את האף על כך שהוא בזוגיות עם מישהי עם ילדים ופחות נעים לו להביא את כל החבורה. לא הייתי מקבלת את זה כל הזמן אבל מדיי פעם כן מוצאת בייביסיטר/מוותרת על לבוא.
&nbsp
מנגד, אם את מחפשת משהו רציני לכיוון חתונה ילדים והרחבת המשפחה, אז לא נשמע לי שהוא בכיוון הזה. שווה לשוחח איתו על הדברים ולהבין היכן הכל עומד. אבל אם זה לא הכיוון אז זה לא, ותעשי את ההחלטות שלך..
&nbsp

דור55555

New member
לא הסברתי את עצמי כראוי

אנינו כן מדברים על יתונב טילדים אל לא בשלב זה בחיינו אנחנו חיים אנחמו מנהלים משק בית יחדיו הוצטות משותפות וכן אני מעוניינת בעוד ילדים וכן המשפחה שלו ראתה את הבנות שלי וכן מקבלת אותי שזה לטשזה מובן מאילו

למעלה