זוגיות

זוגיות

רקע: אני גרושה + 2 ויצאתי עם מישהו עד לפני חודש וחצי רציתי לדעת אם פספסתי משהו שסיימתי את הקשר איזו פריסה מתאימה ומה השאלה המדוייקת לנושא

batgalim

New member
שאלה לי אליך

אני רוצה להבין - את נפרדת ממישהו שיצאת איתו רק חודש וחצי, ורוצה לדעת עם פיספסת אותו?

batgalim

New member
או. קי...

האם את מעוניינת לחזור אליו או שזה רק לידע כללי שלך? חשוב מאד גם הרקע לסיפור ביניכם... זה חשוב לניסוח השאלה.

batgalim

New member
האמת?

אם את לא רוצה לחזור אליו, מצטערת, אבל אני לא כ"כ רואה טעם בפריסה...

צ ל י ל 8

New member
לא הבנתי מה השאלה..

הפורום נועד לכוון ולייעץ. אם את לא מעוניינת לחזור אליו, מה הטעם לשאול? במקרה שלך זה נראה קצת מיותר..

אני לא ממש בטוחה

אני לא ממש יודעת מה אני רוצה ואני חוששת שבסוף הרגש יתגבר על השכל (כי אני עדיין אוהבת) ולכן אני רוצה לדעת אם להילחם בזה או לזרום עם זה

batgalim

New member
תשאלי

האם מתאים לי ונכון לחזור להיות בת זוג של איקס בתקופה של חצי שנה? + קלף סיכום

פרסתי

הפריסה - פריסת פרסה- שבעה כלפים חבילת ריידר התוצאה: 1. עבר- שבעת הגביעים 2. הווה- כח 3. עתיד- נער המטבעות 4. רצונות השואל- קיסר 5. הסביבה- שטן 6. חששות השואל- מלכת הגביעים 7. סיכום- שש מטבעות דרך אגב השאלה הייתה: האם מתאים לי ונכון לחזור להיות בת זוג של X בתקופה של חצי שנה תודה מראש

צ ל י ל 8

New member
הפריסה אינה נכונה

אנא פרסי שוב פריסת שאלה 7 קלפים+קלף סיכום שיוצא אוטומטית

פרסתי שוב

פרסתי שוב כפי שאמרת והתוצות הם: מימין לשמואל- עשר מטות מלך הגביעים עשר חרבות מגדל אוהבים נער הטבעות שמונה גביעים סיכום: מלך המטות דרך אגב- השאלה הייתה בדיוק אותה שאלה

batgalim

New member
הי, ../images/Emo149.gif

האם - 10 מטות מתאים - מלך גביעים לי - 10 חרבות ונכון - מגדל לחזור להיות בת זוג - אוהבים של איקס - נער מטבעות בתקופה של חצי שנה? - 8 גביעים קלף סיכום - מלך המטות נראה שאת כבר מגיעה מהעמדה של פירוק הקשר... רואה את הבחור כמשעמם ואת הקשר איתו כשגרתי, קשר שלא מעורר בך עניין ולא מוביל אותך לשום מקום שאת מוכנה ורוצה להגיע. יכול להיות שאת בוחנת אותו לפרטי פרטים בדקדקנות ובקפדנות ייקית, ורבה איתו על כל שטות. בעיקרון - הבחור רוצה בך ומעוניין בך לטווח הרחוק, עם כל המשתמע מכך, אך את נמצאת בהתלבטות. קלף האוהבים בא לרמוז לך שאת צריכה להחליט לאן פניך מועדות, לאן בסופו של דבר את מבקשת להגיע בקשר ביניכם. את אמורה לחפש בתוכך מהם רצונותיך הכמוסים ולהעמת עם צפונות ליבך... ברגע שאת לא יודעת מה את רוצה מעצמך - החזרה לאקס שלך לא תוביל אותך לשום מקום, ואתם תתקעו באותה נקודה ממנה החלטת להפרד ממנו.

למעלה