זוגיות

lizardina13

New member
זוגיות

שלום,אני פונה אליכם מהמחשב של חברה שלי ומבקשת ממכם לעזור לי להבין את עצמי. היה לי בחיים קשר די ארוך עם גבר שעדיין יש לי רגשות כלפיו, אך נאלצתי להפסיק את הקשר בגלל שלא צופה לנו עתיד ביחד.בפרק זמן קצר אחרי הפרידה הכירו לי בחור. בהתחלה הייתה התעניינות גם מצידו וגם מצידי, אך אחרי קרבה מסויימת תגובתי הייתה הפוכה כלפיו. הוא גם סיפר לי שאף פעם לא היה בקשר עם בחורה ואני הבחורה הראשונה שלו, שזה גם קצת הרתיע אותי ( הבחור בן 26). אני לא יודעת אם כדאי לי להשקיע בקשר הזה ובעקבות זה אני פונה לעזרתכם.

צ ל י ל 8

New member
היי ליזרדינה ../images/Emo140.gif

את יכולה לעשות פריסת שאלה כזו: האם כדאי לי להיות בקשר רומנטי עם X בחודשיים הבאים? 6 קלפים+קלף סיכום שיוצא אוטומטית

lizardina13

New member
פריסה

שאלתי שאלה האם כדאי לי להיות בקשר רומנטי עם בחור בחודשיים הקרובים וזו הפריסה שקיבלתי: שני גביעים שמונה גביעים חמישה מטות שלושה מטבעות שמש הכוהן הגדול סיכום: שני מטבעות

batgalim

New member
הי דינה../images/Emo140.gif

האם - שני גביעים כדאי - שמונה גביעים לי - חמישה מטות להיות בקשר רומנטי - שלושה מטבעות עם איקס - שמש בחודשיים הקרובים - הכוהן הגדול סיכום: שני מטבעות ראה שאת עדיין אוהבת את החבר הקודם שלך והקלפים ממליצים לך לנטוש אהבה זו ולהתקדם, גם אם קשה לך (האם הוא היה נשוי?). את חשה צורך להגן על עמדותיך וקשה לך לוותר ולהתפשר על מה שיכול להיות שלך. קשר רומנטי עם הבחור החדש לא יספק אותך ממש, יש לך רצון אמנם להתקדם לקשר טוב ומבוסס אך את מהססת ומתלבטת, ונראה לך שאף אחד בעצם לא יוכל להגיע לרמה של האהבה שהיתה לך עם הקודם. דווקא בחור זה יכול להתאים לך, את אולי הראשונה שלו - אך האם חשבת שבעצם אף אחת עדיין לא "קלקלה" אותו, והוא יכול להיות כחומר ביד היוצר עבורך? יש בו אנרגיות רבות ורצון לתת את האהבה העצורה בו, נראה לי שגם בסיס כלכלי לא חסר לו והוא יוכל לתת לך את היציבות והאיזון הדרושים לך בימים אלה. בחודשיים הקרובים תוכלי להכיר את הבחור לעומק ולראות אם הוא מתאים לך מבחינת החיבור ביניכם - הן הפיסי והן הרוחני.

lizardina13

New member
תודה

תודה על תשובתך, שאלתך הייתה האם החבר הקודם שלי היה נשוי, אז הוא לא היה נשוי פשוט בהרבה מבוגר ממני ולא היה לו רצון להקים משפחה כמו שאני רוצה . הייתי רוצה לדעת האם הבחור החדש הוא פוטנציאל להקמת משפחה או שאני אקים משפחה עם מישהו אחר?

batgalim

New member
דינה ../images/Emo13.gif

השאלה נשאלה לחודשיים והיתה לגבי הכדאיות ולא לגבי הפוטנציאל בעתיד. הבחור נראה כאדם חיובי. האם יצאת איתו מספר פעמים, בדקת אם את נמשכת אליו פיסית ונפשית? אני חושבת שכדאי שקודם תנסי לצאת איתו מספר פעמים ותבדקי מה את מרגישה כלפיו, לפני שאת עושה עוד פריסה לבדיקת הפוטנציאל. שיהיה לך יום טוב בלב

lizardina13

New member
תגובה

לתשובתך, אני יוצאת עם הבחור כבר 3 חודשים ובהתחלה כן נמשכתי אליו, אך אחרי קירבה פיסית איתו הייתה לי תגובה הפוכה כלפיו וכרגע אני לא נמשכת אליו. לכן אני שואלת האם אני אתן לזה זמן או אמשיך הלאה, כי ברצוני להקים משפחה בקרוב.

batgalim

New member
אם זהו המצב -

תשאלי בפריסה קלטית: מה הפוטנציאל הזוגי שלי עם איקס בשנה הקרובה?

lizardina13

New member
פריסה נוספת

בפריסה קלטית שיניתי קצת את השאלה והיא מה הפוטנציאל שלי להקמת משפחה בשנה הקרובה, מקווה שהשאלה בסדר. הפריסה הראתה: 1 אס הגביעים 2 מלכת החרבות 3 שש החרבות 4 האיש התלוי 5 נער הגביעים 6 קיסרית 7 נער המטות 8 שני גביעים 9 אביר המטות 10 אס החרבות תודה

batgalim

New member
בוקר טוב דינה../images/Emo42.gif

הפוטנציאל להקמת משפחה - קיים! אס הגביעים ממליץ לך שלא לסגור את ליבך בפני האפשרות של אהבה חדשה, ואס החרבות בפוטנציאל נותן את האופציה לממש, לצאת לדרך חדשה מתוך שיקול דעת והגיון, את החשיבה הבהירה. הבעיה שאני רואה כאן - זה שהפריסה נפתחה ונסגרה בשני האסים - אין התפתחות משמעותית בתחום זה, מכיון שהשערים שנפתחו עבורך נשארו בגדר אפשרות - שלא מוצתה על סופה. מלכת החרבות מתנגדת למהלכים של שיפוטיות והחלטות עפ"י ההגיון והשכל, את צריכה להיות רכה יותר, רגשית יותר ולא לחסום את המערכות הרגשיות שבך ע"י שיקולים קרים. האם את הבחור הכרת ע"י צד שלישי? בכל אופן - השיעור אותו את צריכה ללמוד הוא שאת נמצאת בשלב מסויים במסע שיכול להעביר אותך ממצב מסויים למצב אחר, טוב יותר. כל החיים הם בעצם מסע אחד גדול, מעברים ממצבים נתונים למצבים אחרים, והשינויים הם לעיתים מבורכים. המקום בו את נמצאת כיום - יוביל אותך למקום בו תוכלי למצוא את השלווה, את הבית בו תרגישי הכי נוח. מסע הוא לאו דווקא מסע פיסי, הרבה פעמים הוא מדבר על מסע אל תוך האני הפנימי - את צריכה ללמוד לקרוא את רצונך הפנימי, את מהותך ולמה בעצם את שואפת כשאת מבקשת לעצמך בעל, בית ומשפחה. באם תביני זאת, תוכלי לסגל לעצמך ראייה שונה של הדברים ובכך להביא את עצמך לידי שינוי המצב בו את נמצאת כיום. תוכלי לקבל את הדברים בצורה שונה יותר, לדעת לוותר על דברים שהם לא מהותיים, ולהסתכל על מה שחשוב באמת. את אופטימית, אך מביטה על חייך בהסתכלות רחבה ושטחית ולא נכנסת לעומק, וחוששת להלחם על דעותיך ומחשבותיך, את בורחת מהחלטות ומעדיפה להשאיר אותן לא פתורות. דבר זה גורם לך להשאיר אהבות שנקרות בדרכך בגדר פוטנציאל. הסביבה רוצה לראותך מאושרת, עם בן זוג אהוב. קלפי העתיד מדברים על אהבה טהורה, אך אהבה בחיתוליה, עדיין לא בשלה ממש לנישואים בתחילה, אך עם הזמן תוכלי לקבל ולתת אהבה, שתפרח ותהיה מעין התגשמות משאלות עבורך. הקיסרית רומזת לעיתים על הריון כשמדובר בענייני אהבה, אז... שימי לב. שיהיה לך יום טוב בלב

למעלה