זוגיות

חמו זון

New member
זוגיות

רציתי לדעת מה צופן לי העתיד מבחינת מערכת זוגית קצת רקע לא מזמן סיימתי מערכת זוגית עם בחורה ואנחנו כרגע בקשר האם נחזור או שכל אחד יפנה לדרכו האם טוב לנו לחזור האם זה יקרה וכו'...

צ ל י ל 8

New member
היי חמו זון ../images/Emo42.gif

לא כ"כ הבנתי. האם אתה רוצה לדעת זוגיות כללית, או זוגיות לעתיד עם האקס?

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo29.gif ערב טוב חמוזון

לפעמים אנו לא עונים תוך מספר דקות (או אפילו שעות) כי לכל אחד מאיתנו יש משפחה ועיסוקים משלו הנפרדים מהפורום
יש להתאזר בסבלנות... אנא עשה פריסת שאלה כזו: מה הפוטנציאל הרומנטי ביני לבין איקס בחודשיים הקרובים? 5 קלפים+קלף סיכום שיותא אוטומטי.

חמו זון

New member
אני מבין ומצטער

פרסתי וכך יצא מה- הכהנת הגדולה הפוטנציאל הרומנטי-שלושה גביעים ביני-חמישה מוטות לבין איקס-קיסר בחודשיים הקרובים- ארבע חרבות סיכום- מלך החרבות

צ ל י ל 8

New member
היי ../images/Emo110.gif

מה- הכהנת הגדולה הפוטנציאל הרומנטי-שלושה גביעים ביני-חמישה מוטות לבין איקס-קיסר בחודשיים הקרובים- ארבע חרבות סיכום- מלך החרבות נראה שיש בינכם עוד הרבה דברים לא גמורים... יש לכם פוטנציאל יפה של בילויים וחיבה, אבל לא ממש מחייבת (אם זה בסדר מצידך). אתה מרגיש שאתה תמיד צריך להתעמת איתה בכל מיני דברים וזאת בגלל העקשנות הרבה שלה. האם אתה מרגיש שהיא רודה בך לפעמים? בכל אופן, לא נראה שהמצב הולך להשתנות בינכם בחודשיים הבאים. אני חושבת שכדאי לכם קצת פסק זמן אחד מהשני, אחרת מישהו עלול להיפגע. תן לעבור חודשיים, ואז תוכל לשאול שוב לגביה. אם אתה מעוניין בפריסה כללית, תוכל לעשות פריסת שאלה כזו: מה עליי לעשות בכדי למצוא זוגיות בשלושת החודשים הבאים? 6 קלפים+קלף סיכום

חמו זון

New member
פרסתי....

מה- נער המטבעות עלי- שני גביעים לעשות- אס הגביעים בכדי למצוא- חמישה מטות זוגיות- שמונה חרבות בשלושת החודשים הבאים-העולם סיכום- כוכב

צ ל י ל 8

New member
אבל מה אתה חושב על מה

שכתבתי קודם? תן משוב כלשהו, שאני אדע איפה אני עומדת...

חמו זון

New member
רציתי להגיב על הכל ביחד...

אבל לא נורא אני אגיד לך את צודקת בזה שלא סגור בנינו כלום כי אנחנו עדיין בקשר טוב אפילו טוב מאוד אבל היא לא מעוניינת בקשר מחייב רציתי לחזור לגור איתה והיא לא הסכימה לזה נראה לי שמבחינתה היא גמרה את זה שנינו יודעים שיכלית שזה לא זה אבל ריגשית זה לא קל אז כן את צודקת שכלום לא ממש סגור

צ ל י ל 8

New member
הפריסה השניה ../images/Emo26.gif

מה- נער המטבעות עלי- שני גביעים לעשות- אס הגביעים בכדי למצוא- חמישה מטות זוגיות- שמונה חרבות בשלושת החודשים הבאים-העולם סיכום- כוכב פה זה הרבה יותר אופטימי. אני חושבת שאתה קצת תקוע בעבר, כלומר עם האקסית, וכדי למצוא זוגיות, אתה חייב להשתחרר ממנה ולתת סיכוי גם לאחרות. פתח את ליבך ואם יש מישהי שמוצאת חן בעינך, לך על זה
. הפריסה מראה בוודאות שאתה עוד תקוע במחשבותיך באחרת, ולכן אתה לא נפתח להזדמנויות שניקרות בדרכך. אני יכולה לאמר לך, שאם תשחרר את הכבלים, צפויה לך מערכת יחסים מדהימה
. הכל פתוח בפניך, רק הבט סביב. מה אתה חושה על זה?

חמו זון

New member
../images/Emo5.gif

קשה לי להודות בזה את יכולה להסביר לי מאיפה את רואה שאני עדיין "תקוע" איתה

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo66.gif

נער החרבות+5 מטות+8 חרבות מראים על התקיעות שלך והכבלים שאתה מציב לעצמך. מראה את המאבקים היום יומיים שלך לשמר את מה שיש בלי לנוע קדימה. אתה מרוכז באחת היחידה (המטבע שמחזיק נער המטבעות) ולא מביט מסביב לראות איזו פריחה יש.

חמו זון

New member
אין לך מושג כמה את צודקת

אבל זה לא שאני לא מתחיל עם בנות וכ' אבל.....

צ ל י ל 8

New member
אני אגיד לך מה .... ../images/Emo108.gif

אולי אתה מתחיל עם בנו וכד', אבל כל עוד אתה עושה השוואות, או שאתה מתחיל אבל לא בלב שלם כי באיזה מקום אתה עוד חושב על "ההיא", זה לא ילך לך. אתה חייב לעשות את ההתנקות המחולטת הזו, אחרת זה לא יעבוד. באמת שצפוה לך זוגיות מאושרת שחבל על הזמן. אז תחשוב מה אתה מעדיף... עד כמה האקסית הזו שווה את הזמן שלך.. בחירה שלך בסופו של דבר

למעלה