זוגיות

lilili2

New member
זוגיות

הי, האם אוכל לנסח שאלה כזו לקלפים מה כדאי לי לעשות כדי למצוא את המיועד לי במהלך השנה הקרובה פרטים:רווקה, 29 תודה

גב

New member
הי לילילי../images/Emo24.gif

תנסי לשאול: מה כדאי ונכון לי לעשות בכדי למצוא זוגיות טובה בשלושת החודשים הקרובים? (או תקופה אחרת שתבחרי) באתר של אורי רז - פרישת שאלה של 8 קלפים. קלף הסיכום יוצא אוטומטית, רשמי גם אותו.

lilili2

New member
הי להלן הפרישה

הי שאלתי את השאלה וזו הפרישה: שלוש חרבות אס הגביעים שמונה מטות אביר החרבות מוות ירח יום הדיון מיזוג שבעה גביעים מה זה אומר? תודה

צ ל י ל 8

New member
אהלן לילילי ../images/Emo108.gif

מה – 3 חרבות כדאי – אס הגביעים ונכון – 8 מטות לי – אביר החרבות לעשות - מוות בכדי למצוא - ירח זוגיות טובה – יום הדין בשלושת החודשים הקרובים – מיזוג סיכום = 8 גביעים חביבתי, כל הפריסה קוראת לך לשנות את הגישה שלך לגבי זוגיות וחיפוש אחר ה"מיועד". את נמצאת במקום שבו את כ"כ מאוכזבת, כ"כ כאובה, עד שאת ממש נכנסת לחרדות שמא לא תמצאי את בן הזוג המתאים לעולם
. את צריכה להתחיל להיפתח יותר, להיות פחות לחוצה בעניין זה. לפעמים דווקא כשמחכים למשהו-הוא מסרב להגיע… את חייבת לשנות את הגישה ומהר
את אולי נוטה לדחות מעלייך מחזרים או בני זוג פוטנציאליים הרבה מתוך שיקולים של היגיון קר בלבד. את חותכת עניינים ואין לך זמן "לבזבז". את תשני את גישתך, את עשוייה להיות מופתעת מאוד כיצד פתאום הכל מגיע לך כמו פטריות בגשם. ב-3 החודשים הבאים את צריכה לחשוב איך את "עובדת" על עצמך, איך להיות יותר נינוחה ופחות לחוצה. אל תחשבי על העבר, אלא שימי פעמייך לעתיד. אם יש עדיין איזו מרירות לגבי זוגיות שהייתה קיימת אצלך ועדיין לא הסתיימה – זה בדיוק הזמן להשליך לעבר את העבר ולצעוד לעבר העתיד. קשה – אבל לא בלתי אפשרי
מה את חושבת?

למעלה