זוג בודד

גריג

New member
זוג בודד

‏ אז ככה: עד שהיתחתנתי יצאה לי הנשמה.הרגשתי לא קים מאוד בודד חסר קיום. זכיתי והיום אני נשוי 2 עם אישה שאני מאוווד אוהב. אבל . . . פיתאום אני מגלה שגם זוג יכול להיות בודד. איכשהו( בעיקר בשבת)זה מרגיש ביחד לבד כזה-אני מיתכוונ חברתית. אנחנו גרים במקום שלא מתאים לנו-- יש לנו שכנים טובים אבל אפס חברים- רע לי\לנו (אני מבקש מכולם להביע היזדהות לעודד לתת עצות)תודה/tapuzforum/images/emo127.gif

היתה לנו בעיה דומה כשגרנו בנחלאות

לאישתי זה מאוד הפריע כי היא באה ממושב ושם החברה היא בילט-אין בחיים שם. גילינו שאת החברה אנחנו יוצרים על ידי הליכה לבית כנסת קבוע, הזמנת מתפללים לקידוש/ארוחה/קפה, ובאופן כללי להיות פתוחים.

ברוך הבא, שמא תציג ת'עצמך?!../images/Emo13.gif

ולבעיתכם: זה מבאס ומרררגיז ומעצבן ומדכא!!!! אין דבר יותר מבאס מזוג שרוצה לצאת לאיזה מקום לשבת או ליום-יומיים ואין לו עם מי לצאת
אנחנו מאד התקשנו למצוא פרטנרים שמתאימים לנו ליציאות, כי אם הבעל היה בראש של בעלי אז אשתו לא היתה בראש שלי ואם רציתי שנצא עם חברה שלי, אז בעלי לא מצא ענין בבעלה, ובסוף נשארנו עד עצם היום הזה עם זוג אחד שאם אנחנו יוצאים- אז רק איתם. אבל יש לנו בשנים האחרונות חוסר התאמה מבחינה תקציבית וזה לגמרי מתסכל, ואני יודעת שגם הם מאד מתוסכלים מהענין... יש להם אפשרות כספית לצאת אבל אין להם עם מי, אז הם בלית בררה יוצאים עם כל מיני זוגות שלא מתאימים להם... יוצאים ואח"כ מקטרים שבוע...חחח אם למישהו היה רעיון מעשי, זה היה יכול להיות מצוין. ואני בטוחה שיהיו פה הרבה גאונים וגאוניות שיגידו: תצאו לבד! למה אתם צריכים שותפים?! אז זהו... שאני מצפה לתגובות אחרות...

איזה חרדים?

חרדים-חסידים?, ליטאים? נייטרלים? תימנים? מיזרחיים? חרדים מלידה? חרדים מתשובה? חרדים-לייט? טוב אני כבר לא כ"כ מאופסת, אני פתחתי נראה לי משרד חקירות ווירטואלי...חחח אם את רוצה, את יכולה לפנות לעו"ד...חחח

ברוך הבא ../images/Emo140.gif

אני חושבת שמעליי נתנו עצות נפלאות שאין להם תחליף- להתפלל במקום קבוע, להתחיל אתם להזמין זוגות לסעודת-שבת/ מלווה מלכה, ליזום אתם את הסיטואציות החברתיות וכדו' ולפני כן ואחרי כן- להקדיש זמן קודם כל לעצמכם כזוג ולהעשיר את הזוגיות שלכם. ואולי גם פה תמצאו לכם חברה נחמדה

גריג

New member
הלו! הלו! הלו.

לכל יהמיעצים קחו הנתנים הבאים--מדובר בישוב של עשרות משפחוש בלבד מיתוכם פחות מ20 זוגות צעירכם : אןחנו פחות או יותר מכירים את מי שיש ככה שזה לא עינין של ליזום או . . .

אתה גר בחו"ל?

פשוט כי אני רואה שאלה השעות הקבועות שלך...חחח
ולמה אתה לא מציג ת'עצמך סופסןף???

גריג

New member
מציג

אז ככה השעות זה ביגלל הקטנה(חודשים)כשאני קם אליה בלילה אני עם יד אחת על הבקבוק והשניה גולשת הילד השני (הבכור)בן שנה וחצי ואישתי. . . מה עוד?

מה עוד???../images/Emo6.gif

אני חושבת שמישופה צריך לנסח או ליבא שאלון מסודר... חחח זה לא יתכן שכל אחד יחליט פה על דעת עצמו איך להציג ת'עצמו..חחח אז ככה: שאלות זמניות: גיל? מגזר?-חרדי/דתי/חרד"ל/דת"ל/חרדילייט/דתילייט/ מגורים?- קראוון/קרוילה/בית עם גינה/ בנין משותף/ קוטג'/ אזור מגורים?- פרויקט חרדי/ פרויקט דתי/ עיר/ מושב/ פרברים/התנחלות טוב... לא עולות בדעתי שאלות נוספות, אז אתה משוחרר...

גריג

New member
דתי(מושג דפוק)

גר בקרוון אי שם(אין חברים באי שם הזה) חי חי חי ו . . .אני בכוונה לא מפרט מידי

אז למה בחרת את "אי שם" למקום מגוריכם?

ושאלה סקרנית: כמה עולה לשעור קרוון שיש בו שני חדרי שינה מלבד סלון? אני לא מאמינה על עצמי שאני בכלל מתענינת, אבל זה נראה לי כ"כ מטורף המחירים שאנחנו החרדים משלמים על מנת להיות "בתלם" הפטטי שלנו...לא מבינה למה למזרחיסטים זה טוב ולחרדים זה "הס מלהזכיר"?!!! אנחנו עכשו במצוקת דיור חמורה וזה משגע אותי הקיבעון שיש אצלינו במגזר, בכל הנוגע לאזורי מגורים וצורת מגורים!!!

candy77091

New member
את לא חייבת ללכת בתלם את יודעת..

במיוחד שיש לך סיבה למה לא ללכת בתלם אז למה לא לנצל את הרעיון?

גריג

New member
....‏ בועה . . . .

אחרי החתונה בכוונה רצינו להיתנתק מהעולם כדי לבנות את הבועה שלנו בלי שום קשר לכל העולם! זה היה מצוין להתחלה אבל . . . (זה כלל גם להיתנתק מכל מוסכמה או דרך חיים!) ב``ה

candy77091

New member
אני חייה עמוק בתוך הקהילה ועדיין

אני מרגישה מנותקת מהם כמזרח ממערב.אני מרגישה ממש לבד כאן רק אני ובן זוגי אם כי מסביבי נמצאת קהילה שלמה.. ואני מאוד שמחה שאנחנו גרים כאן ומצד שני בונים את עצמינו בלי אף אחד שיפריע. בועה זה עניין של הרגשה ,מחשבה ולא מיקום גיאוגרפי..

למעלה