זוג מושלם

*may*

New member
זוג מושלם

זוג מושלם. זוג משמיים. למרות שנפרדו וחזרו יותר מפעמיים. אז למה הוא עצוב? ולמה את בוכה? אמרתי לך כבר, אותו את לא צריכה. זוג מושלם זוג משמיים. מנסים להיאחז. למרות שנפלו כבר פעמיים. אז אל תבכי, ילדה, כי אני כאן לצדך. את יכולה להוציאי הכל עד שתשתפר הרגשתך. פתאום בעינייך הכל עצוב. פתאום בלעדייך הוא לא חשוב. והוא עצוב, ואת בוכה. מנסים להישאר, לא ליפול מהחכה. כבר אמרתי לך, זה לא יעזור. זה רק יעצים את הכאב. צריך לדעת לעזוב. אז אל תבכי, ילדה, כי אני כאן עכשיו. הכל יהיה בסדר. אל תחמירי את המצב. זוג מושלם זוג משמיים. מנסים להיאחז למרות שנפלו כבר פעמיים. אז אל תבכי, ילדה, כי אני כאן לצדך. את יכולה להוציא הכל. עד שתשתפר הרגשתך.

FireAngel

New member
מממ...

השיר מהמם אבל מה שמוזר לי פה זה שאת מדברת על צד שלישי בקשר וזה דבר שלא חשבתי שמישהו יכתוב עליו

*may*

New member
תודה..

זה נראה לך מוזר שהוספתי צד שלישי?? כמעט לכל זוג יש מי שמנחם, יש מי שמדבר. נכון שלא הרבה מזכירים את הצד השלישי הזה ולא תמיד כותבים עליו אבל הנה עשיתי את זה.. :) הפתעתי אותך? מעיין.

יקירתי :)

כמה רגישה את... ומקסימה ! אשרי החברות שלך שזכו בחברה מיוחדת ומקסימה כמוך :) תודה לך על השיר כל שיריך - אור בנשמתי :) שלך ענבל

dj_big_s

New member
תגובה

רק רציתי לומר שגם לך יש קישרון אדיר ואהבתי את השיר

למעלה