זוג צעיר מעוניין לרכוש דירה באזור

shean3263

New member
זוג צעיר מעוניין לרכוש דירה באזור

שלום, אנו זוג צעיר שאינו מכיר את האזור כלל וחושב אולי לרכוש דירה בפרוייקט דקנר באזור (בכניסה האחרונה לאזור מול צומת טמפו). 1. רציתי לדעת האם אתם מרוצים מהיישוב ומהם היתרונות והחסרונות, אודה לכם עד כמה שניתן להיות אוביקטיבים. 2. שמעתי מאנשים וקראתי באינטרנט ובפורומים על מיקום הפרוייקט שהוא קרוב לכביש המרכזי (צומת חולון\טמפו) ולכן יש חשש מזיהום אוויר גבוה ורעש יותר משאר הבתים ביישוב - מה דעתכם על כך? 3. מה דעתכם על הפרוייקט עצמו? החזר השקעה, קבלת שכירות, מפרט טכני..... 4. שמעתי מאנשים שונים שהאוכלוסייה באזור "מעורבת" ולא תמיד הכי איכותית בהשוואה למקומות כמו חולון נגיד....מה דעתכם על אוכלוסייית האנשים ובייחוד הנוער שגדל שם? 5. מהו רמת החינוך והפשיעה בעיר בגדול? תודה לזמנכם.

kalil

New member
אני אנסה לענות על פי מה שאני חושב

1. אני לא גר באזור אבל לדעתי הישוב הוא לא כזה מציאה. אם תיכנס קצת לתוך הישוב תראה שהוא משמעם ודי מוזנח. 2. זיהום האוויר הוא בכל הישוב. הקירבה מצפון יש את החריה וכביש 1, מדרום כביש 44 (דרך השבעה) ואזור התעשיה של חולון, ממזרח כביש 4. ככה שמבחינת אוויר הוא לא מהאיכותים שיש. 3. על זה אני לא יכול לענות לך. אין לי מושג. 4. האוכלוסיה באזור דווקא לא רעה. זה לא ההיי סוסייטי אבל אפשר ללכת ברחוב בלי בבטחון מלא. 5. דווקא יש עליה באחוז מקבלי הבגרות בשנה האחרונה וסך הכל החינוך בישוב לא רע (כך קראתי במקומון).

למעלה