זוג שעובר לגור יחד רוצה עצה..

זוג שעובר לגור יחד רוצה עצה..

שלום, אנחנו זוג צעיר שעובר לגור יחד בזמן הקרוב. תהינו כיצד נוכל לחסוך לעצמנו התחשבנויות מידי חודש על תשלומים מבלי לאחד חשבונות בנק. כרגע הרעיון הוא ליצור חשבון בנק משותף לשנינו (בנוסף לחשבון האישי של כל אחד) בו כל אחד יפקיד מידי חודש סכום X ומשם נוציא את כל ההוצאות שלנו.. כך יצא בסופו של דבר שאף אחד לא "ינוצל". מה דעתכם? יש לכם רעיון אחר? תודה!

שזמ

New member
את בטוחה שאתם בפורום הנכון?

זה פורום זוגיות, לא פורום כלכלת המשפחה רוצים לחסוך? תלכו לאכול אצל ההורים

שזמ יקירי,

תודה על התגובה הלא מועילה. חשפתי את הבעיה בפניכם כי היא יותר נוגעת לרצון שלי להימנע מבעיות זוגיות בשל חישובים כלכלים, ופחות מתמקדת בכלכלה עצמה. כתבתי בכמה פורומים שנוגעים בזוגיות בצורה כזו או אחרת ורק בפורום הזה נתקלתי בתגובה כל כך צינית וקרה כמו שלך. אז כנראה שזה באמת לא הפורום המתאים.

bat41

New member
היי דינוזאורית סג1לה

קראתי את ההודעה הראשונה שלך שוב. העלת בעיה של התחשבנות כלכלית בינך לבין בן זוגך, ונתת פתרון טכני, פרקטי כלכלי נטו. יכול להיות שזהו פתרון מעולה ויכול להיות שלא... בכל אופן זהו פתרון שלא עוסק באימון אישי. ולכן, הפורום הזה באמת לא יתן לך מענה. אני, בתור משתתפת די חדשה בפורום, יכולה להגיד לך שזהו פורום נהדר ללמוד בו, לקבל עזרה והכוונה וגם תמיכה , בכל מה שקשור לאימון אישי. ( חבל , שאת מקישה מתגובה אחת לגבי הפורום כולו. ) מאחלת לך ולבן זוגך הצלחה בחייכם המשותפים !

מגי 336

New member
ואני חושבת שזה רעיון נהדר

אם אתם עדין לא נשואים.. ואל תשימי לב לשזמ הוא מקנטר כמעט את כולם פה בסוף מתרגלים אליו

אין רעיון יותר טוב מזה

כל עוד אתם בדרך לגור יחד.זה צעד נבון לעשות חשבון משותף ועדיין לא לאחד חשבונות

למעלה