זוהי הודעת מחאה

tarami

New member
זוהי הודעת מחאה../images/Emo46.gif

מה קורה פה האם רק אני מרגיש שאני מדבר לקיר??? האם פתחת פורום כדי לרשום את השם שלך כמעצבת פנים אין שום התיחסות שלך להודעות בפורום במשך ימים! אם את עסוקה אז אל תיקחי על עצמך את תפקיד המנהלת ואם באמת יש תירוץ להתנהלות המבישה הזו אזי לפחות תודיעי זאת לפורום (גם בלי להיכנס לפרטים אם זה אישי) אבל לפחות שנדע שיש מנהל מקצועי שמתיחס לחברי הפורום! בינתיים את תרומתך לפורום גם אני יודע לעשות!!!
מקווה שלפחות אולי הודעה זו תעורר איזושהיא תגובה ממך!!!!!!!!!!

סמדרא

New member
ההודעה שלך ממש לא לעניין

מה את/ה בא בטענות מבלי לדעת את כל הפרטים?? לא מתאים לך חפש מקום אחר. זו לא דרך להתנפל על אחרים. כבד את האחרים כדי שיכבדו אותך. תתנצל ומהר!

tarami

New member
מה שלא לענייין...

זה התשובה המתרפסת שלך !!! אם את חושבת שמשהו שכתבתי לא נכון אז תגידי ואל תנפנפי סתם בסיסמאות של יפת נפש!!! אני בדר"כ מהאחרונים לבקר אבל כשאני רואה שקרוב לשבוע אין תגובות של מנהלת הפורום הרי שזהו חוסר כיבוד של אחרים! לטענת ה"לא יודע את כל הפרטים" שלך בפירוש ציינתי שאם יש לה סיבה ראויה ראוי היה רק שתיידע את חברי הפורום שבימים הקרובים היא לא תוכל להשתתף מבלי להיכנס לפרטים! תיפקוד נורמלי של מנהל/ת פורום (במיוחד חדש) הינו להיכנס כמה פעמים ביום ולהתייחס לדברים שנאמרים ובמינימום פעם ביום!!! חוץ מזה כאשר אדם רואה התנהלות לא טובה של דברים הדרך המתוקנת הינה להעיר על כך על מנת לעורר תגובה ולקבל הסברים(מהות הקונספט הדמוקרטי) לעומת זאת אנשים כמוך אשר בכל פנייה או מחאה רואים כתקיפה או התנפלות הם אלו שצריכים להתנצל על רגשות הנחיתות שלהם וחוסר היכולת להתדיין ולהבהיר דברים אלא שבמקום זאת לנפנף ולבטל אנשים ולהאשים אותם על כך שהעיזו לבקר. לא רוצה לחשוב מה קורה למי שמעז לבקר אותך

T r i l i a n

New member
ההערה שלך יכולה להיות במקום, אבל

באמת שיכולת לבחור בטון תוקפני פחות. ואם אינך יכול להשתלט על עצמך וחייב לתקוף - תשלח מסר ואל תעשה את זה בפורום.

tarami

New member
הנימה התוקפנית במיוחד

היתה מכוונת לסמדר בלבד עקב תשובות כמו תשובה חסרת אינטליגנציה ובנוסף לכך עוד מפנה חיצים על מי שבסה"כ רצה לפעול למען לשפר אם הייתי תוקפני מדי כלפי מיכל הרי אני מתנצל לא זו היתה הכוונה(אך גם לא להעביר שלוות נפש מהעניין!!) ועדיין אני לא רואה תגובה של מיכל
דרך אגב - גוף מדהים מדהים מדהים!!! אין ספק שאני קופץ לפורום סטוצים
הרגעת אותי לחלוטין! אבל אנרגיות אחרות גועשות

tarami

New member
מצטער על טעויות

התחביר -התמונה קצת הוציאה אותי מפוקוס ולא שמתי לב למרות זאת אני בטוח שהמסר ברור

תגובה!!!

אדון יקר, הייתי מצפה לפחות אגרסיביות ותוקפנות אך מצד שני אני מאוד שמחה לתגובתך כי משתמע מכך כי פורום זה מאוד חשוב בעיניך ואתה מצפה ממנו רבות. על כך תודתי. דרך אגב המודם של היה מקולקל ולכן היעדרותי אנא קבל את התנצלותי הכנה על הנתק. נקווה להמשך שיתוף פעולה בהמשך!!!!

tarami

New member
ההתנצלות נתקבלה בברכה../images/Emo24.gif

ואני וכל חברי הפורום שמחים "לחוש" אותך שוב

למעלה