זוהי רינה בלרינה. ענת.לא להסתכל: הצילום נוראי.
ע ענ2ת New member 21/11/06 #4 אני???? שאני לא אסתכל???? כבר ראיתי איזה יופי של בלרינה והצילום..... שומו שמיים שבי לבעלול שלך על הזנב דרך אגב בידיעות של השבת הקרובה יש מבצע למצלמה זה רמז מספיק עבה????????????
אני???? שאני לא אסתכל???? כבר ראיתי איזה יופי של בלרינה והצילום..... שומו שמיים שבי לבעלול שלך על הזנב דרך אגב בידיעות של השבת הקרובה יש מבצע למצלמה זה רמז מספיק עבה????????????
ע ענ2ת New member 21/11/06 #5 ואת הכי חשוב - לא אמרתי הבלרינה שלך מדהימההה . גשי לקבלה העם דורש הסבר איך?????????????? איך עשית אותה???
ואת הכי חשוב - לא אמרתי הבלרינה שלך מדהימההה . גשי לקבלה העם דורש הסבר איך?????????????? איך עשית אותה???
S smady a New member 21/11/06 #6 רינה בלרינה.רחל מתוקההההההההה רקדנית לתפארת רק הצלמתתתתתתתתתת רעה אליה וגם המצלמה. חחחחחחחחחחח
R rachel1234 New member 22/11/06 #10 איזה כיף למצוא תגובות נלהבות.אז ככה פגשתי מישהי מפורום כלשהו שלמדה לעשות את זה בסדנא כלשהייייייייי. היא תיארה לי את התוצרת. חשבתי קצת וחיברתי אחת ועוד אחת בזכות הסדנא של סימה והסדנא של גולדפיש. ניסיתי ו...באמת שזה קל. אנחנו הרי מחוננות ) .
איזה כיף למצוא תגובות נלהבות.אז ככה פגשתי מישהי מפורום כלשהו שלמדה לעשות את זה בסדנא כלשהייייייייי. היא תיארה לי את התוצרת. חשבתי קצת וחיברתי אחת ועוד אחת בזכות הסדנא של סימה והסדנא של גולדפיש. ניסיתי ו...באמת שזה קל. אנחנו הרי מחוננות ) .
א אור224 New member 22/11/06 #12 בוודאי שאנחנו מחוננות ,רק רואות צמר או כבשה מתרוצצת והדמיון משתולל)) נפלא נפלא.
R rachel1234 New member 22/11/06 #16 קוקיה..באמת..לא היית צריכה...יש זמן עד למומולדת שלי..תוכלי להתחיל לחסוך