זווית אחרת של אהבה...

זווית אחרת של אהבה...../images/Emo23.gif

לילות של זיקה לימים עברו, כל יום קמה בבוקר מעירה את ילדיה מלבישה אותם מכינה את השוקו הסנדוויצ´ים ומשלחת אותם לבית הספר והגן בנשיקה.. ואז בדרכה לעבודה מקשיבה לחדשות הבוקר והשירים בין לבין שמונה וחצי לערך מגיעה למשרד מפעילה את המחשב, קמה מכינה לה כוס קפה מברכת בבוקר טוב את חבריה לעבודה ומתיישבת אל מול השולחן, ומקלידה את העבודה הנדרשת לאותו יום, אבל כרגיל מדי פעם מציצה אם הגיע מייל חדש... יום אחד בעודה מכניסה מייל הגיע מכתב אליה: לימור יקרה בוקר טוב, שבועות שאני צופה בך מרחוק, כל יום שנגמר שרואה אותך יוצאת מהמשרד הביתה לבי כבר מייחל לבוקר הבא שיגיע, התאהבתי ברוגע שלך, במבט המיוחד שלך, כל כך רוצה להתייצב מולך ולשוחח איתך וחושש מעוצמתך, מרגיש כזה אבוד... רוצה להכיר אותך מקרוב, לדעת את אישיותך התרשי לי?... מצפה לתגובתה ממך, שלך, ר. בעודה קוראת את המייל המוזר הזה הסיטה את ראשה לצדדים לראות אם מישהו מסתכל עליה האם מישהו שם לב אליה, וכלום לא קורה בחדר, ממולה הייתה רק אתי, שעבדה איתה כבר חמש שנים, והייתה עסוקה בעבודתה.. היא סגרה את המייל, וחזרה להתעסק בעבודתה, למרות שהמחשבה על המייל שקבלה לא עזבה אותה, בצהרים שאלה את אתי אם היא רוצה להצטרף אליה לארוחת צהרים, שהיא זקוקה לאוזן קשבת היא רצתה לשוחח עם מישהי..ואתי נענתה להצעתה. הן יצאו לארוחת צהרים, ואז היא סיפרה לאתי אודות המייל, ואמרה שזה ממש מסתובב בראשה מהבוקר, אתי הציעה לה לענות למייל להיענות לאתגר, "אז מה לימור היא אמרה לה כל חייך סובבים כשיגרה אחת גדולה קחי אומץ, עני לו תראי מי זה, מי יודע מה יקרה...", אבל לימור ידעה שאהבה מאוד את בעלה, ומעולם לא בגדה בו, ומאוד חששה מה יקרה אם... הן חזרו מארוחת הצהרים והיא החליטה שהיא אוזרת אומץ ומשיבה למייל, פתחה את המייל לחצה על השב לשולח והחלה כותבת לו: שלום לך ר. יקר, קבלתי את המייל ממך, ואני מאוד תמהה וסקרנית לדעת מי אתה ? ספר על עצמך יותר, על חייך, ואם אפשר אל תחשוף את עצמך, מוכנה לשתף איתך פעולה להתכתב איתך, אבל בתנאי שלא נחשוף פרטים מהחיים, שהכול יושאר וירטואלי בינינו, התסכים? שלך , לימור ושלחצה על שלח אחרי היסוס של דקה שנראתה לה ארוכה... אחר הצהרים חזרה הביתה שיחררה את המטפלת כמו ביום יום, נכנסה להתרחץ, שכל הזמן מסתובבות בראשה המחשבות עליו, על הכותב האנונימי, בערב בעלה חזר מן העבודה, הם ישבו לאכול יחד, ודיברו על דברים שבשגרה..וכך נסגר לו עוד יום יום שיגרתי בחייה.. המשך יבוא...

זווית אחרת של אהבה..../images/Emo23.gif

למחרת התעוררה בבוקר ושוב שלחה את הילדים למסגרות והייתה חסרת מנוחה להגיע למשרד ולבדוק את המייל, הדרך הפעם לעבודה נראתה הרבה יותר ארוכה מתמיד.. שהגיעה מיד התיישבה הפעילה את המחשב ועוד לפני שקמה להכין את הקפה היומי שלה פתחה את המייל לראות האם הגיע עוד מייל ממנו.. ואכן הגיע, ליבה דפק, ובתוך תוכה כל כך שמחה פתחה את המייל שלו וקראה: בוקר טוב לך לימור, קודם כל חייב לציין שאת נראית נפלא היום אהבתי את החצאית האדומה בשילוב החולצה הסקסית שלבשת היום, מלבד זאת רוצה להגיד שמסכים לתנאייך לא אחשוף שום פרט מזהה רק אם תחליטי שתרצי בכך... אספר לך קצת על עצמי אני בן שלושים ושמונה, נשוי ויש לי שני ילדים בן ובת, אני עובד די קרוב למקום עבודתך, אבל לא אחשוף איפה בדיוק מכבד את בקשתך, חולם כבר כמה שנים שמשהו ישתנה ויקרה בחיי, משהו אחר ומרגש ומזה זמן מה עוקב אחריך, בעיניי כמובן, ומרגיש פספוס שלא הכרנו מעולם, לקח לי הרבה זמן להשיג את האמייל שלך וכמובן את שמך, וכבר שהשגתי הייתי חייב למצוא המון אומץ לכתוב לך... אני גבוהה שחרחר עיניי כחולות, אוהב את הים, אוהב את השקט והרוגע, מאוהב ברומנטיקה שחסרה לי כבר כמה שנים... ואם תרצי לדעת עוד עלי ומבטיח לענות... שלך, ר. לימור קראה בשקיקה את המייל פעמים, ואז הלכה להכין לעצמה את הקפה של הבוקר בעודה מסדרת וחושבת על תשובה למייל שקבלה ממנו... אחר הצהרים קצת לפני שיצאה הביתה החליטה להשיב לו על המייל.. שלום לך ר.(מה שמך המלא?) הייתי רוצה לדעת עוד דברים עליך אבל לפני כן אספר על עצמי, אז כפי שאתה יודע שמי לימור ואני בת ארבעים, אימא לילדים כמובן, ונשואה באושר, לתאר את עצמי מיותר כי אני מבינה שאתה צופה בי, אבל יכולה לומר שלאחרונה מאז מכתבך הראשון המחשבות שלי עובדות שעות נוספות. והדברים שרציתי לדעת עוד עליך, האם בגדת אי פעם בבת זוגתך? כמה שנים אתם נשואים?..ולאן אתה חושב שהקשר שלנו יגיע מהמכתבים האלה בסוף?.. שלך בסקרנות, לימור ההמשך יבוא...

tairon

New member
דרדי מזווית אחרת ממתין בקוצר רוח

להמשך.. אנא תמשיכי זה ענק!

זווית אחרת של אהבה..../images/Emo23.gif

למחרת שהגיעה לעבודה כרגיל התיישבה מול המחשב לחצה על המייל והנה שוב מכתב תשובה ממנו פתחה וקראה: היי לימור יקרה, שמחתי לקרוא את המייל ממך ואענה לך בקצרה כי יומי היום קצת מלא בעבודה, אבל מבטיח ביום מן הימים לפרט יותר ולספר, אז ככה לגבי בגידה מעולם לא בגדתי באשתי, לגבי שנות נישואינו אנו נשואים מספיק שנים, ולגבי לאן יוביל הקשר שלנו מהמכתבים, בואי נחכה ימים יגידו... שלך באהבה רונן (החלטתי לחשוף את שמי ) וכך עברו להם ימים שהתכתבו רונן ולימור שיום אחד, בעלה של לימור סיפר לה שבעוד יומיים יערך נשף סילבסטר גדול באולם האירועים בעבודה שלו, שתסדר ביבי סיטר לילדים... יום חמישי בערב, לימור התלבשה מהודר והתלוותה לבעלה לנשף הסילבסטר במקום עבודתו, כל הערב בעלה יה עסוק בשיחות שם הבוסים הגדולים והיא כל הזמן הייתה ליד הבר שותה את המרטיני האהוב עליה מכל עם הזית שעליו מעולם לא ויתרה, והרגישה כה בודדה... לידה עמד בחור גבוה בעל חזות מאוד מרשימה לבוש בחליפה מהודרת, שהתחיל לפתח איתה שיחה "נעים מאוד" אמר.. "נעים מאוד, לימור" בעודה מושיטה יד לעברו ללחיצה " את עובדת פה?" שאל אותה "לא בעלי עובד פה כבר הרבה זמן, אני לא מכירה אותך מכירה את כולם ואתך לא" ולא יכלה שלא לשם לב לעיניו הכחולות הגדולות. "תראי אני עובד פה כבר הרבה שנים אבל יותר נמצא בנסיעות לחו"ל לכן אולי לא נפגשנו" השיב לימור בעודו ממשיך לשוחח עימה הרגישה כאילו משהו משך אותה אליו, כאילו הם מכירים שלפתע החלה הספירה לאחור לקראת חצות 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 ההמשך יבוא....(סבלנות יקיריי נתקעתי קצת עם הסוף מבטיחה לשחרר אותו
תודה על הענותכם לקריאת סיפורי אתם מקסימים)

זווית אחרת של אהבה..../images/Emo23.gif...ומשימה..

ואז הוא תפס אותה והקריב אותה אליו ונשק לשפתיה, הנשיקה הייתה כל כך סוחפת שהיא הרגישה שרגליה ממש רועדות וממש היא כמעט מועדת, כולה הייתה תלויה בין ידיו, והלב פעם בחוזקה, והיא פשוט הייתה כל כך מבולבלת, שלפתע הפסיקה את הנשיקה התרחקה ממנו השפילה מבטה נגבה את פיה, ואז אמרה: "מצטערת, יו לא מבינה מה עשיתי" במבוכה גדולה "זה בסדר לימור, זה אני" השיב לה "אתה?" ענתה "כן אני רונן, מהמייל שלך, לא יכולתי להחזיק את עצמי" הוא השיב בהיסוס "אני, אני, אני,....אמממממ..." היא גמגמה ולא ידעה מה לומר, והרימה את ראשה לחפש את בעלה בעלה בכלל לא נראה באולם, כנראה שיצא עם אחד הבוסים לאחד החדרים הצדדים לשוחח על עסקים ואז רונן אמר "תשמעי מה דעתך לצאת מכאן, למקום שקט יותר, לים" "אממממ..לא יודעת אני איתו פה, עם בעלי.." השיבה בחשש " תשמעי חפשי אותו תגידי לו שאת עייפה, ואת רוצה ללכת הביתה, ונלך אני ואת"...אמר לה ***************************** ועכשיו המשימה מוטלת עליכם חברים, המשיכו את הסיפור כרצונם קחו אותו למחוז שתחפצו ואני בסוף אתן את הסוף המוחץ שלי, בואו ונראה עד כמה יצירתיים ורומנטים אתם, או שמה לא מעיזים
...... בהצלחה הסוף שלי יגיע בהמשך מבטיחה..

tairon

New member
מרים את הכפפה......./images/Emo124.gif

כל שהיא רצתה באותו רגע היה להעלם למקום אחר היא חשה לחוצה מאד.. מהקלות שבו הרגש גאה והשתולל ומצד שני חשה רגשות אשמה כבדים.. עינייה התרוצצו לכל הכיוונים.. היה שם פיתוי עז ללכת עם רונן... ומצד שני רצון לאתר את בעלה שיקח אותה משם ויסית את הפיתוי... "אני אמתין לך למטה בכניסה לבנין ברכבי.. בואי.." רונן נעלם בין כל החוגגים חשה את רגליה רועדות וחשבה לעצמה שעוד שניה מעוצמת ההתרגשות רגליה לא יחזיקו אותה לפתע בעלה התייצב ממולה עטף אותה בין זרועותיו בחיוך ענקי של סיפוק.. נשק לאוזנה ולחש.."קיבלתי קידום משמעותי .. אני מאושר.." לימור היתה כל כך מבולבלת היא אמנם הצליחה לעלות חיוך של השתתפות בשמחה אבל המילים האחרונות של רונן רצו בראשה כמו איזה מטוס קל ביום קיצי בים...וזה לא נתן לה מנוחה..." לימי שלי אמנם חייכת אבל יש לי הרושם שמשהו מציק לך...את מודאגת שמא זה ישפיע עלינו?" היא הנהנה בראשה לשלילה..."אני לא חשה כל כך טוב.. הייתי רוצה ללכת הביתה.. איכפת לך שאפרוש? תשאר תהנה.. " פניו הביעו דאגה.. הוא ליטף את פניה ובחן אותם... לא היה לו מושג במאבק שמתחולל ומשתולל בתוכה.. "את בטוחה שאת רוצה ללכת לבד אולי אתלווה אליך..?" היא נשקה ללחיו..."זה בסדר תשאר .." הוא ליווה אותה עד לדלתות המעלית.. וכשאלו נסגרו.. דמעה נשרה ללחיה.. המחשבות החלו להשתולל כמו איזה סופת טורנדו...המעלית לא התחשבה בכלום הא פשוט המשיכה עד לקומת הלובי במהירות.. דלתות נפתחו שוב... ולימור נשארה תקועה ניצבת בתוך המעלית... היא הביטה החוצה לזכוכיות הכניסה של הבנין היא קלטה את רכבו של רונן שם ניצב ממתין לה...עוד כמה פסיעות לא יותר.. והיא תכנס לרכבו.. והם יסעו יחד לאיזו פינה שקטה.. בו ינסו לגלות יותר זה על זה.. יגיעו לסיפוק מחמת התשוקה הבוערת.. סיפוק.. ואנדרנלין שישתולל בורידים..ואחרי סערת התשוקה תבוא רגיעה.. והם יחזרו כל אחד לביתו... ושם מציאות של משפחה ומסגרת שממתינה ורגשות אשמה יצופו ויעלו...ו...דלתות נסגרו....היא עלתה לרכב... הגלגלים החלו לנוע.. רכב נעצר.. לצד רכב... חלון הורד.. צפצוף קל.. חלון אחר נפתח..."רונן... זה לא יקרה.. יש לי בעל שאוהב.. ואני.. אכן נוסעת.. הביתה.. לעשות ניקוי ולחזור לאמת האמיתית וזו אהבה עם זה שאיתי.. סע הביתה לזו שלצידך..." גלגלים החלו לנוע...היא בדרך הביתה.. נושמת לרווחה.. חשה שלמה בהחלטה.. שלמה ואוהבת את זה שלצידה.. סוף!!!!!!

Mוניk

New member
ואוו זה גדול עלי חייבת לארגן ת´ראש

אמממ האמת זה סוחף מאוד אבל... אני לא הייתי ממשיכה באותו לילה זה בטוח אבל מה שכן הייתי ממשיכה להתכתב ולתת לרגשות לעופפ ואולי אחרי שהייתי בטוחה בצעד הזה שהוא מאוד מפתה מודה וייחד איתו יש את הסיכונים שהם בכלל הכי מרגשים וגורמים לדופק מהיר ולפרפרים כאלה גדולים בבטן כזה שאסור לי זה הכי בא לך לעשות הייתי ניפגשת איתו במקום פתוח בחוף הים או במקום פסטורלי בטבע עם נוף משגע לאור הירח עם בקבוק יין משובח ואמממממ ואיך שתארת אותו דרדסית הייתי הולכת ונסחפתתת עד הסוףףףףףףףף ואוווווו אופ בחיי אחלה משימה דרדי אהבתי
ונתתי לראש לפנטז בכייףףףףף מוניק

למעלה