זוועה בלב הפסטורליה...

איני מבין עד יום ארכיון מוזר זה קראתי שלא נפתח כאילו כדי לא לפגוע בקרובי משפחה. כיצד ניתן לפגוע? מה ההיסטוריה של ארכיון מוזר זה, שיש לו כל כך הרבה שושבינים? יש לי הרגשה שמשהו מסתתר כאן. אבל מה?

schlomitsmile

Member
מנהל
יש לו הרבה שושבינים כי הוא שייך לצלב האדום הבינ"ל. המאמר הבא, מתאר את תולדות הארכיון, תוכנו, הסיבות שנפתח כעת ורק כעת.

תודה נוספת והמשך התמיהה אני ממשיך לתמוה: על איזו "פרטיות" שומרים כאן? של אנשים שאינם קיימים? של מתי מעט שקיימים, הפכו לנכים על לא עוול בכפם, נכותם כבר מזמן אינה בגדר סוד והם בסוף חייהם? נראה לי שהאדישות היא הגורם הראשון במעלה כאן. אולי יש גם מה להסתיר? ועדיין לא ברור לי מדוע יש צורך בהסכמת כל השושבינים שנמנו. עוד כתם על הצלב האדום.

schlomitsmile

Member
מנהל
הטענה המועלית בכתבה היא שיש שם אי-אלו פרטים אישיים כגון העדפה מינית למשל, שאנשים לא בהכרח רוצים לחשוף (כידוע, היו שנאסרו "בעוון" הומוסכסואליות). גם אנשים בזיקנתם, ראויים לפרטיות. יתכן גם, שיש שם פרטים על הפושעים, שגם חלקם עדיין חיים, וכבר השתחררו ממאסרם ורוצים לסיים חייהם בשקט. יתכן גם, שזו פשוט בירוקרטיה מסורבלת של גוף גדול ורב-איברים (צריך את הסכמתן של כל החברות בו, כדי לעשות שינוי כלשהו). ואולי כל התשובות נכונות...

למעלה