זוועה מה שהולך כאן במדינה!

זוועה מה שהולך כאן במדינה!

מתברר שמצד התושבים המגורשים לא היתה כל זריקת חומצה וכל השוטרים שכביכול נפצעו שוחררו עוד באותו ערב ואילו מצד המגרשים היתה אלימות קשה שכללה מכות רצח לאנשים כבולי ידיים וכלה בשפיכת חומר מסוכן מעורב במים שאנשים סובלים מזה עד עצם היום הזה! הצדק בהתגלמותו!

תיכנסו לערוץ שבע.

חבר הכנסת אריאל כבר פנה לשר עזרא לבדוק איזה חומרים מסוכנים היו מעורבים במים שהם התיזו...!

Theherod

New member
יודע למה הוא לא רושם?

כי כל מה שהוא אומר זה שטויות. חלק מהשוטרים הם חברים של אבא של חבר שלי, לפחות לפני שלושה/יומיים (לא זוכר) הם עוד היו באשפוז. אז די לחרטט בשכל, תזכור, גם בתורה כתוב שאסור לשקר.

דוביק18

New member
אוי חבל!!!

חבל שאתה סתם אומר עליו דברים אחי. http://www.inn.co.il/news.php?id=123032

AirBot

New member
גפילטע פיש

אז בעצם מה שיש לנו זה חבר כנסת אחד שטוען שהיה שימוש בחומרים מסוכנים, למרות שאין לו שמץ של מושג מה החומרים שהשתמשו בהם. צריבות בעיניים ובעיות בעור יכולים להיות באותה מידה סימפטומים של תגובה אלרגית לחומר שהותז עליהם או לגורם אחר שאליו נחשפו במהלך הפינוי. לא שאני טוען שבאמת מדובר בתגובה אלרגית, ויש מקום לבדוק מה החומר שהמשטרה התיזה על המפגינים, אבל מספיק לקפוץ למסקנות ולטעון טענות שאין ביכולתך לגבות עם עובדות. אגב, מבית החולים נמסר שעפ"י הסימפטומים של החיילים שנפגעו כנראה מדובר במדלל צבע. אמנם לא חומצה, אבל מעשה חמור בכל מקרה. די לנסח את זה כאילו המפגינים זרקו על החיילים סוכריות טופי.

יוטו

New member
בצד של השוטרים היו הרבה פחות פצועים

מהצד של המתישבים , לא שמעתי על שוטרים שניפצעו קשה , על מתישבים שמעתי יותר מאחד.

Bronx Bomber

New member
באותו יום שנפגעו השוטרים שמעתי

ברדיו שהם נפגעו מהמכשיר שהמשטרה השתמשו בו נגד המגורשים. חלק מהחומר חזר לכיוון המגרשים. בלאו הכי אין לשוטרים שום עילה לטענה. מי שבא לגרש מישהו מהבית שלו שיהיה מוכן לקבל הכל. כמו באמרה: מי שגר בבית עשוי מזכוכית שלא יזרוק אבנים.

קומרן

New member
לגבי שא-נור

לגבי התושבים בשא-נור , אין סיכוי שהתיזו אליהם חומר מסוכן וצורב. המתבצרים על הגג פחות או יותר התפנו מרצון(אי אפשר באמת להתפנות מרצון, אבל בהסכמה שבליית ברירה) לאחר שסוכם איתם קיצד יורידו אותם. אני בעצמי ראיתי איך הורידו את האנשים מהגג, ואני חייב לציין שלא הייתה שום אלימות בין השוטרים למפונים ולהפך, התושבים שהועלו לאוטובוס לא ניראו מוטרדים יותר מידי חוץ מהעובדה שנותנים לערבים "אדמה קדושה", במיקרה שלהם אפילו הם לא ניפרדו מהבית היות והיו במקום רק שתי משפחות קבע בזמן הפינוי.

למעלה