זוטות, אבל זה מחסל אותי

דנטל

New member
זוטות, אבל זה מחסל אותי ../images/Emo10.gif

יש לנו בחצר בערך 30 חתולים שהשכנה מלמעלה מאכילה. היא מדריכת טיולים בארץ, אז לפעמים לא נמצאת כמה ימים והיו שתי נשים בשכונה שגם מאכילות חתולים - כל אחת בחלק שלה - ושלושתן היו עושות תורנויות כשאחת מהן לא נמצאת. שתי הנשים הנוספות חלו וכבר לא יכולות להאכיל את החתולים שלהן וגם לעזור לשכנה שלי, אז היא נעזרת בי כבר חודשים. גם השבוע היא היתה צריכה עזרה והסכמתי והיא הביאה את האוכל שאכסנתי בארון כי החתולה שלי בבית חשקה בו... ושכחתי מזה. אני אפילו לא זוכרת אם היא רצתה עזרה בחמישי-שישי או בשישי-שבת. אם זו האופציה הראשונה אז המצב הכי גרוע כי זה אומר שהם יומיים לא אכלו, אבל גם אם זו האופציה השניה זה הורג אותי. האמת היא, שדאגתי היא לא כל כך לחתולים כי הם מסוגלים להסתדר יומיים עם האוכל שמפוזר פה בשאר השכונה, אבל בשבילה זה רוב החיים שלה והיא סמכה עלי ואני פישלתי. מזמן לא חויתי כזה מצב רוח חרא. שוב לא אשן בלילה.

דנטל

New member
לדעת שזה לא כזה נורא לדעתה

ישנתי חרא, אבל כמו שאורן כתב - זה רגיל אצלי. אני צריכה לתפוס את השכנה ולהגיד לה על הפאדיחות ולהחזיר לה את האוכל המיותר שלא השתמשתי בו כי שכחתי. וסליחה, שלא הגבתי לך קודם, פשוט גם את זה שכחתי. אני שוכחת הרבה דברים.

De-Panther

New member
תתעודדי... את גם...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

ככה אפפעם לא יושנת בלילה ואינמלעשות... גם לך יש חיים ודאגות וקורה שלא תמיד עושים מה שמצפים ממך... כל אחד מפשל לפעמים

אז תתבאסי ותכעסי על עצמך ותהיי

מדוכאת. ומה זה יעזור? טעית, את בת אדם כמו כולנו, בני אדם טועים, זה בטבע שלנו. זה אמנם נשמע כמו תירוץ, אבל זה נכון. תכפרי על זה עכשיו בעזרה נוספת לחתולים. זה גם ירגיע את המצפון שלך, וגם תהני מזה [אחרי הכל, את אוהבת חתולים]. לא בוכים על חלב שנשפך

למעלה