זוית ראייה של ילד

צף^

New member
זוית ראייה של ילד

אמ טובה אמא חמה תתן לילדיה את כל הנשמה אמא טובה תתפור לי כפתור אמא טובה תדליק לי את האור כמה כיף שיש לי אמא שאותי לוקחת לגן של סימה בגן יש ילדה עם אף קטן שאף פעם לא באה עם אמא לגן כששאלתי הבוקר את גילה אף קטן למה אמא לא באה לגן אמרה שסיפר לה אבייה מזמן שאמא נסעה במנהרת הזמן שהלכה לבקר את אדון אלוהים ושלא תחזור יותר בחיים בצהריים כשאמא לקחה אותי מהגן חשבתי לעצמי על גילה אף קטן מי תופר לגילה כפתור? מי מדליק לגילה את האור? מי יקנה לגילה שפן? מי לוקח את גילה לגן? נזכרתי שיש לה את אבא יוגב שאת גילה מאוד מאוד אוהב הוא תופר לגילה את הכפתור הוא מדליק לה בחושך את האור הוא קונה לגילה שפן והוא לוקח את גילה לגן כשהלכתי עם גילה לגן של סימה גילה לקחה את ידה של אימי וקראה לה אמא

לורה...

New member
צף היי

( היה לי נעים להכיר אותך אתמול) השיר פשוט...מקסים.....פשוט! אהבתי. לורה30

עצוב..

לפני 22 שנה נפטרה דודה שלי השאירה 6 ילדים ובעל ששקע בדיכאון עמוק אחרי מותה בבית שלהם היה אסור להגיד את המילה ``אמא`` כדי שאבא לא ישתגע. בזמנו הבת דודה הקטנה שאלה את אמא שלי אם היא יכולה להיות גם קצת אמא שלה.. אני לא זוכרת מה היא ענתה אבל זוכרת איך אמא שלי חיבקה אותה ובכתה. היום הבת דודה בעצמה אמא ואומרת שכאשר הבת שלה קראה לה בפעם הראשונה ``אמא``.. היא התאבנה. נהייתה חולה... גם פיזית. צף... בחיי שאני בוכה עכשיו.. איזה זכרונות. ילדים עצובים... אין דבר יותר נורא מזה.

מיה30

New member
באמת עצוב

ו...אין כמו א מ א.... כל יום אני מודה לאלוהים שיש לי מן אמא שכזו דואגת {אפילו שעד חנק לפעמים}, מתעניינת ו.....הכי הכי הכי חשוב.... א ו ה ב ת ואף פעם אבל אף פעם לא נמאס לה מאיתנו ואני שחוויתי אובדן אב מסכמת - באמת אין כמו א מ א בעולם !!!!!!! מיה30 שאוהבת את אמא שלה עד כלות...

למעלה