זוכים במארז סרטי הארי פוטר ב-

זוכים במארז סרטי הארי פוטר ב-../images/Emo43.gif

לא רק חניית נכים
האם אני זכאי להחליף רכב? איך מתכוננים לועדה? ומה לגבי מענקים או הלוואות? נציגת מחלקת הניידות של הביטוח הלאומי - הגברת טליה לימור - תגיע לענות על כל שאלותיכם בפורום זכויות ומגבלות נכים. אתם מוזמנים לשרשר שאלות כבר מעכשיו
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=286&MessageId=157142706
הקוסם הגדול מגיע למסך הקטן
זה נחמד שהארי פוטר הביס את אוכלי המוות, אבל עצוב כי הסדרה הסתיימה. תפוז ממתיק לכם את הפרידה ונותן לכם הזדמנות לזכות ב-מארז המלא של סרטי הארי פוטר מתנת התו השמיני
ספרו לנו בפורום איזו סצינה מהסרטים אהבתם במיוחד, ואולי תוכלו לארגן מרתון סרטי הארי פוטר אצלכם בסלון
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=160&MessageId=157179376

pennylane11

New member
חייבת להגיד

שראיתי את הסרטון ואתם פשוט מקסימים!!! ואתם האוד המרקד הכי חמוד שראיתי מימיי, הרעיון מקסים ובכלל אתם מגניבים נורא. ומי שהביא את הטארדיס הענקית פשוט גאון! צריך לעשות מתישהו עוד משהו בקבוצה כזאת גדולה (זה לא היה מרשים כל כך כשהיינו ארבע, מה?)

היה מגניב, ובאמת בקבוצה גדולה זה יותר מרשים.

הטארדיס הגדולה שלי, וכרגע היא חזרה למקומה הקבוע בפינה של הסלון
היה ממש כיף לעשות את זה, ועכשיו רק צריך לחשוב על הזדמנות לעשות את זה שוב!

timetraveler900

New member
יא אדירים שכמותכם.

לא ידעתי שהייתם כל כך הרבה! בכל מקרה, שבחים וסגידות בהמוניהם

אגב ספוילרים, סתם תהיה שעלתה לי...

העונה השישית מתוכננת להיות משודרת מתישהו בארץ?

timetraveler900

New member
שאלתי ממזמן בפורום של יס

של ערוצי הסדרות. הם עדיין לא החזירו לי תשובה...

Outplay

New member
הייתם מוכנים לראות אמריקאי כדוקטור?

חשבתי על זה, ונראה לי שמתיו פרי יכל להיות דוקטור ממש טוב.. אם הוא לא היה אמריקאי. איך הייתם מגיבים אם היה נבחר דוקטור אמריקאי ולא בריטי?

אני מאמינה שבסופו של דבר הייתי מתרגלת

כל עוד רק השחקן אמריקאי ולא כל ההפקה, אבל קשה לי להאמין שהפקה בריטית כ"כ ותיקה שכ"כ מזוהה גם עם בריטניה, אי פעם תיקח שחקן אמריקאי לתפקיד הזה, והאמת שאני גם מעדיפה את זה ככה.

shaharEB

New member
האמת
מתיו פרי יכול להיות אחלה דוקטור אבל

לא הייתי רוצה לראות את הדוקטור כאמריקאי .ממש לא.ממש ממש לא ואני מסכימה עם מה שאמרו מעליי,אני לא חושבת שההפקה אי פעם תיקח שחקן אמריקאי לתפקיד הדוקטור.

EladAvron

New member
בשום פנים ואופן לא

אבל אני חושב שהגיע הזמן לדוקטור אישה. תקנו אותי אם אני טועה, אבל קנונית אין שום דבר שמונע את זה. אפילו אחרי הרגנרציה ל- 11, הוא ממשש את השיער שלו ואומר 'אני אישה!' (ואז בודק דברים אחרים ואומר 'לא, לא אישה'), ככה שכנראה שזה לגמרי מחוץ לתחום האפשרויות (וגם אם זה כן, מתי זה אי פעם עצר אותם לעשות משהו?). וגם זה יעשה את הסצנות עם ריבר הרבה יותר מעניינות, אבל זה כבר נושא אחר לגמרי. ואם לא אישה, אז לפחות את זה:

למעלה