זוכים בנופש ב
|תפוז|

זוכים בנופש ב
|תפוז|

|סיוע|
ד"ר מרק דולב-מומחה לשיקום, רופא בכיר במרכז לטרשת נפוצה, בי"ח שיבא יתארח היום בפורום טרשת נפוצה ?תמיכה בין השעות 19:00-21:00. במהלך האירוח תוכלו לשאול את ד"ר דולב שאלות בדבר, כאב ספסטיות (קשיון) דרכי הטיפול והשיקום מתופעות אלה. http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=189&messageid=166469364
|כן|
יש לכם ידי זהב
|?|
אתם חושבים שאתם יצירתיים
|?|
בואו להפגין את היצירתיות שלכם בפורום אומנות שימושית. צרו יצירה עם מוטיב כתום ואולי תזכו במארז אומנות מקסים http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=505&messageid=166462484
|@|
פרסמו על הקיר שלנו בפייסבוק תמונה
|מצלמה|
יצירתית של תפוז, שתפו אותה, צברו לייקים ואולי תזכו לצאת לנופש http://www.facebook.com/tapuz.co.il/app_205521576149308

ailag

New member
כי BBC

וכן, זו תשובה מלאה בכותרת. מופאט אמר שמכתיבים לו מתי יהיו שידורים ולפעמים גם הוא לא יודע עד הרגע האחרון (כמו עם החצי הראשון של העונה, וזה נאמר בהקשר של זה ושל הפיצול)

symptoms

New member

אם תגידי לי שהם גם מכריחים אותו לעשות רק שלושה פרקים לשרלוק פעם באלף שנה אני אאלץ להתחרט על כל הדברים הרעים שאמרתי עליו.

(אגב, לפחות את הפיצול הראשון הוא יזם, לא? אני די משוכנעת שקראתי איזה ראיון איתו שבו הוא אמר שזה עדיף כי אז מחכים פחות, או שטויות דומות).

רעות

ailag

New member
לא יודעת (לגבי כל מה שכתבת)

זה מה שאמרו בראיון ההוא.. ממה שאני זוכרת..

האמת שהרעיון של פיצול עונה דוקא נחמד, כי ההתחלה והסוף של עונות נותנים להן יותר נפח ומבנה. אבל מה שקורה עכשיו, שאנחנו כל הזמן מחכים לפרק ורבע ואז מחכים כמה חודשים שוב... פחות טוב. אני גם חושבת שהיינו נהנים יותר מהחלק הראשון של עונה 7 (כן, חסרים בו דברים, אבל גם את מה שהיה בו פספסנו) לולא היו נבנות ציפיות של שנה שלמה לקראתו.

פרק כמו a town called mercy במקום night terrors? בכיף. (אם נתעלם מהמשמעות של ATCM להמשכיות ולנושא-העל של עונה 7א) ובכל זאת אנחנו מתייחסים אליו כאל פחות טוב בגלל שאליו חיכינו מליון שנה ול NT כמה חודשים.
(וגם NT היה יותר מעניין לולא היה אחרי let's kill hitler)

אם יש 14 פרקים בשנה, כלומר 14 פרקים על 52 שבועות אולי דוקא היה עדיף שיבואו ברביעיות למשל. ואז יש חודש עם הדוקטור, חודשיים לעכל, ושוב. לא כולל חג-מולד ואת סיום העונה שיצומד לחלק האחרון. או חודש-חודש ואז הפסקה.

שלושה פרקים של שעה וחצי ואז שנה+ הפסקה זה מזעזע. שיעשו את הפרקים בשני חלקים לפחות. ואת העונה הבאה כשעדיין מעניין אותנו הקליפהאנגר של הקודמת. אם כי הלו"ז של מופאט בטח יקרוס.

שרלוק
שרלוק
שרלוק
שרלוק
שרלוק
שרלוק
שרלוק
שרלוק
שרלוק
שרלוק
שרלוק
שרלוק
שרלוק

ואם שוב הפתרון לקליפהנגר הוא שטחי כמו בעונה הקודמת אני נוסעת לקארדיף עם לפיד בוער וקלשון. שזה בעייתי, כי הלפיד גדול מכדי להחשב כבודת-יד, ובבטן המטוס עם המזוודות הוא יכבה.

symptoms

New member
אני מסכימה איתך.

לפיצול של עונה 6 היה הגיון, אפילו מבחינה עלילתית. אבל לא היינו צריכים לחכות שנה עד שיהיו פרקים. מה שהם עושים עכשיו זה פשוט רע. הם ממשיכים עם רעיון הפיצול אבל לא נותנים לנו עונה שלמה על שנה אלא על שנתיים. ולחכות כמעט שנה לחמישה פרקים זה מוגזם.

ואני מניחה שיש להם מטרות, ושהם רוצים להגיע לחגיגות ה-50 עצמם עם טוויסט עלילתי מסויים ולכן הם היו צריכים להציג את המלווה החדשה רק עכשיו ובלה בלה בלה. אבל, אם כבר נותנים לנו רק חמישה פרקים, לפחות תדאגו שהם יהיו ברמה של הפרקי קצה. וכאן הבעיה היא שיש רק שניים שלושה כותבים שיכולים לעשות את זה.
. וזה בדיוק העניין, כי כשיש עונה ארוכה יש יותר טולרנס לפרקי פילר. בעונה של חמישה פרקים כל פרק צריך להיות יצירת מופת.

אני מקווה שה-endgame שלהם אכן מקדש את האמצעים. ושאחרי זה הם יחזרו ל-13 פרקים בשנה. ובצורה נורמלית.

בנוגע לשרלוק, מה שקורה שם זה פשוט שערוריה. בסדר, הבריטים לא יודעים מה זה עונה של יותר מ-13 פרקים ועונה של 6 פרקים זה דבר שכיח לחלוטין, אבל 6 פרקים ביותר משלוש שנים? ואני אפילו לא אתחיל לדבר עם הקליף האנגר.

אה, ואני חוששת שהלפיד יהיה בעייתי גם יתנו לך להכניס אותו ככבודת יד.

רעות

ailag

New member

אני אגיד שזו ארוחת הצהריים שלי. איזיג'ט. מותר. חוץ מזה, הם אמרו שאם זה נכנס למדף למעלה זה בסדר.

ItsMeiri

New member
באמת שאת מופאט אי אפשר להאשים הפעם

ובאמת יש סבירות גדולה שיפצלו גם את חלק ב' של עונה 7.
למה אפריל? (תשובה לכולם) בגלל שעד אז יעבור מספיק זמן כדי שכריסמס של שנה הבאה יסיים את העונה ואז יבואו כל הספיישלים של ה- 50 שנה. לפחות ככה כתוב בדף של קרייג.
זה שכבר יש באתר שמות של הפרקים הבאים+תקציר זה נחמד( ג'אסט סיין')

John the Savage

New member
בגלל תקציב

התקציב של הביביסי קוצץ משמעותית בשנים האחרונות, בעקבות המשבר הכלכלי ועליית השמרנים לשלטון. הם איבדו בסביבות 20% מהתקציב שלהם, מאז 2010, ואלפי משרות קוצצו. דוקטור הו נחשבת לאחת הסדרות היקרות בסטנדרטים של הביביסי, וכתוצאה מהקיצוצים הכלליים בתקציב גם התקציב של דוקטור הו נפגע קשות (ואולי גם כתוצאה מכל מיני פוליטיקות פנימיות מאחורי הקלעים).

באישהו שלב, היו אפילו שמועות שלא יהיה בכלל דוקטור הו בשנת 2012 בגלל בעיות תקציביות, ונצטרך להמתין שנה. ניראה שהפשרה של מופאט היתה לפצל את העונה על פני שנתיים בשביל לעמוד בתקציב מבלי לפגוע בתקציב של כל פרק ומבלי לחכות שנה שלמה עד לעונה הבאה. הסיבה שהחליטו לשדר את הפרקים הבאים רק באפריל זה בשביל שלא יהיה מצב שהעונה תסתיים בפברואר ואז תעבור כמעט שנה שלמה בלי אף פרק של הדוקטור.

למעלה