זוכים בפרסים שווים ב-

זוכים בפרסים שווים ב-../images/Emo43.gif

בואו לקבל מאיתנו חוויה מעשירה ומלמדת לילדים הספר "מחבואים בלוח השנה" מאת עינת ברזילי ובהוצאת ספריית בית אל מזמין את הקורא להצטרף לילד גדי להרפתקה מיוחדת – מסע גילויים בלוח השנה העברי. רוצים לקבל עותק שלו? שתפו את פורום ספרות לילדים ולנוער בזיכרון עוצמתי שיש לכם מאחד החגים ואולי תקבלו אותו! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=848&MessageId=156862662
התמונות היפות שלכם יזכו אתכם בפרסים רוצים לזכות במנוי למגזין "גן ונוף" - המגזין הישראלי לגינון? מתים שהתמונות שלכם יופיעו בעיתון? העלו תמונות של פארקים, גינות או פריחות מרהיבות שצילמתם בארץ ובעולם לפורום גינון - ואולי תזכו במנוי חצי שנתי למגזין ובפרסום התמונות שלכם בו: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=465&MessageId=156866406

james p

New member
על עדי, לינט ומה שבינהן

בתקווה שאני לא אעוף מהפורום אני חייב לומר מחשבות שעלו לי. מה אני כבר יכול לומר על הפרידה של לינטום או יותר נכון כבר לינט וטום שלא דשו בו מעל דפי המרשתת. אני רואה את לינט ואני רואה את עדי. שניהן לא מסוגלות לקבל את העובדה שהן איבדו את טום. אני חושב שמלכתחילה הקשר הזה היה בנוי בצורה לא בריאה כל כך. היה להם שם המון בעיות בסיסיות. רק מה הם באמת היו מאוהבים ומלאי תשוקה. אבל החיים מאוד שוחקים את הבני אדם לכן אי אפשר להדחיק דברים לאורך זמן אלא אם כן אנשים משנים את מי שהם ואף אחד מהם לא באמת השתנה. לאורך הסדרה הכותבים הצליחו להסתיר את זה שיש בקשר הזה משהו מאוד רקוב עם כל מיני סצינות של אהבה ומסירות וכל מיני התפרצויות געשיות ששחררו קיטור. כשמגיעים לגיל העמידה כבר קשה מאוד להתמודד עם כל הקשיים הללו. זה מתיש וזה כואב ואנשים רוצים קצת מישהו שנוח להם לחיות איתו ומה לעשות שעם לינט זה לא ככה. ללינט צריך להגיע מוכנים לאתגרים ועם עצבי ברזל. ואני אומר את זה כאחד שאהב את הדמות הזאת מתחילת הסדרה ועד עכשיו. מה שכן זה כואב. אין דרך להקהות את זה. תא משפחתי נהדר ומקסים עם המון רגעים קסומים שמתפרק. המון אהבה שהולכת. זה כואב מאוד מאוד. לינט הבינה את זה אבל קשה להשלים עם זה בסופו של דבר. וראינו את זה בפרק הזה בשיחה שלה עם ג'יין. אני מאוד בעד להחזיר אותם יחד. אני חושב שזהו החוכמה וזו הגבורה. לא להרוג דברים אלא להצליח לחיות ולשרוד למרות הכל. אבל זה צריך להיות עשוי בצורה אמינה ששניהם מבינים שהיה להם משהו מדהים וקסום ששניהם עובדים על מה שהיה ושניהם רוצים באמת להשתנות ולתת זה לזו. במיוחד מצד לינט. אישה מדהימה ומקסימה אבל זה עדיין לא הופך את הזוגיות איתה לכזו. אני מאוד נהנתי מהקו עלילה הזה. היו בו המון דברים קיצ'ים כמו בפרק הראשון. אבל היו בו כל מיני התמודדויות מדהימות. לצאת חזרה לדייטים. הפרק עם אותו בחור היה נהדר. לראות את לינט עם גברים אחרים ועם דינמיקות שונות במקום טום הילד-גבר החמוד מוזר הזה. רציתי לראות את לינט עם גבר עוצמתי באמת שמשתווה לו. השאלה אם הומו כמו מארק צ'רי שמומחה בהערצת נשים ובהאדרתן בתפקידים שהוא כותב להן יצליח לערער את זה בתפקיד גברי משובח. בעיניי זה רק יעשה טוב ללינט ויתן הזדמנויות מעניינות לחקור את הדמות. הדינמיקה הפרק הנוכחי עם ג'יין היתה פשוט נהדרת. זה יפה שהם לא לקחו איזו בלונדינית קטנה ונתנו ללינט לריב איתה. זה כבר היה לנו מספיק עם כל האמזונות והגולדיגריות של התאומים. אין מנוס מלהבין שלפי מה שלינט וטום הקשר בינהן באמת מורכב וזקוק לפתרון רציני ויסודי. ככה הנישואין שלהן לא יכולים להימשך. יש כאן אמת. היא מאוד כואבת אבל זאת האמת והמציאות. ונכון שאפשר להתווכח על הסיבה שבגינה עם נפרדו. אבל עצם הפרידה היה דבר שהיה צריך לקרות. ולדעתי יש כאן רגעים מדהימים של לינט. הכאב שלה כמו גם הכאב של עדי הוא באמת אמיתי מובן ונוגע ללב עד מאוד. הלוואי שהיה לי פתרון לדבר כזה אבל אלו החיים מלאי מכאובים. ומכאובים הם דברים שמביאים רגעי פריימטיים נהדרים.

adii1201

New member
אם לא הייתי כל כך עייפה

ולא היו לי איזה 3 מאמרים לקרוא באנגלית עכשיו, הייתי חופרת לך על הכל. אבל נשאיר את זה למחר בע"ה
לעכשיו אני אגיד שאני לא מסכימה איתך

james p

New member
לא נורא.

רק הרגשתי צורך קצת לדבר על זה. אני דווקא מאוד מזדהה איתך. אני מאוד מבין אותך. אני דווקא כן הייתי רוצה שהם יחזרו כי זה בהחלט יהיה דבר יפה לראות שהאבה מנצחת. אבל הייתי רוצה שהם יחזרו כמו שצריך. שלא סתם שיקרה איזה מקרה טראגי שיגרום להם לרוץ אחד לשניה אלא באמת הבנה ושינוי והליכה זו לקראת זה וזה לקראת זו. באמת להביא לקשר הזה החלמה בריאה ואיכותית.

למעלה