זוכרות אותי?

זוכרות אותי?../images/Emo28.gif../images/Emo186.gif

לא הייתי הרבה זמן כי לא היה סיבה לעוגה...... אבל...... בט"ו בשבט יש לאמא יומולדת ואני חייבת לה תודה ענקית כי היא עזרה לי המון.... אז יש למישהו רעיונות? ואיפה אפשר להשיג טושים?הגיעו למר קייק בנשר?

מזאלונה

New member
עשיתי קצת חיפושים...

של עוגות ועלים, כדי לשלב בין התודה לאמא ובין תאריך יום ההולדת.... הנה כמה עוגות שאולי יתנו לך רעיונות!

עלה לי רעיון......../images/Emo28.gif../images/Emo186.gif

קודם כל תודה על התמונות אבל הן קשות פי 100000000 ממה שאני יכולה לעשות! אז עלה לי רעיון להטביע צורות של עלים שונים בבצק סוכר צסיע בירוק כהה כהה...... ואת העוגה בלבן ו......מה עוד?יש לך רעיונות?

brownie65

New member
מה עם ציור של העץ הנדיב?

ציור פשוט ונאיבי (מכירה את הספר?), אבל אני אישית מאוד אוהבת אותו. אפשר ל"שדרג" אותו עם קצת פרחים מסביב לתוספת צבע. אולי עוגת פרחים - מצויירת או פרחים בחותכנים/מפוסלים ביד?

עלה לי עוד רעיון......./images/Emo28.gif../images/Emo186.gif

עוגה לבנה עליה "דשא" עם כותב שום ומעל כמה חיפושיות משה רבנו ועל זה יהיו מונחות אותיות מרויאל אייסינג(שאני צריכה שיסבירו לי איך עושים) וכתוב יום הולדת שמח

מזאלונה

New member
נשמע לי חמוד מאוד

את העלים קל מאוד ליצור גם עם קיסם - חותכים את צורת העלה, בסכין או עם חותכן, ומציירים בעזרת קיסם את העורקים של העלה. את יכולה להניח עלים בגווני ירוק שונים (כמויות שונות של צבע מאכל יתנו גוונים שונים של ירוק), להוסיף אולי קצת פרחים צבעוניים או חיפושיות ולכתוב - לצערי אני לא מתמצאת ברויאל אייסינג, אני כותבת עם טושים או מכחול. אולי לאמא שלך יש תחביבים מסוימים שאפשר לשלב בעוגה?

אין לה תחביבים.......אבל ../images/Emo28.gif../images/Emo186.gif

היא מורה למתמטיקה אז אולי לכתוב: H+B=HAPPY BHRTHEDAY או משהו אחר ואני אחפש טושים

מזאלונה

New member
אולי עוגה בצורת לוח

עם מספרים? או משהו כמו "אמא יש רק...." ואז חישוב ארוך ומסובך שמוביל בסופו של דבר לתוצאה "1"?

מעולה!!!../images/Emo28.gif../images/Emo186.gif

יוווו! רעיון מעולה איך מגיעים לצבע הירוק/שחור הזה? ואיך עושים בדיוק את הלוח יש לך רעיון? וואווו רעיון מעולה@!

מזאלונה

New member
נראה לי שכדאי עוגה מלבנית

עם מסגרת בגווני עץ ומרכז שחור - ירקרק. את הכיתוב בפנים אפשר לעשות ברויאל או זילוף. לגבי הצבעים חכי למומחיות, אני לא בטוחה.....

מזאלונה

New member
נראה לי שהכי טוב

להכין למסגרת בצק בגוון חום ומעליו לעבור עם מכחול בהברשה לא אחידה בצבע חום כהה יותר.

רגע......./images/Emo28.gif../images/Emo186.gif

לעשות מסגרת..... בצבע חום בהיר ואז עם מברשת גדולה לעבוד מעל על חום בלא אחיד?

מזאלונה

New member
נראה לי שזה יכול לתת מראה "עצי"

מסגרת של לוח בצבע חום בהיר ועליו תעברי עם מכחול עם צבע כהה יותר, בצביעה לא אחידה, כדי לקבל את הפסים של העץ. מה שהיה לי בראש זה משהו בסגנון הזה:

net the jet

New member
לקבלת מראה של עץ, מה שעושים זה

יוצרים מלבנים ארוכים ( עם סכין וסרגל..אבל לא לחרוץ חזק מדי ) ואז עם סכין חד באופן חופשי יוצרים את העיניים והקווים של העץ. אחרי שקצת מתיבש עם מכחול עבה וכמה גוונים ( חום\צהוב\כתום ) עוברים עם המברשת על הפסים ו"מכניסים" לחריצים את הצבע. אח"כ עוברים עם מכחול רטוב ו"נקי" מצבע ומורידים חלק מהבצע כך שבחריצים יותר כהה... זה יוצר את האפקט של העץ... מקוה שההסבר מספק ומובן.

net the jet

New member
ביד חופשית עם סכין חד או עם סכין

שיש לו מין גלגלת ( כמו של תופרות ) בקצה...

net the jet

New member
לצערי אין לי דוגמא להראות לך, אבל

עוד הסבר קטן...את מתיחסת לבצק כמו דף, ולסכיןכמו עפרון, ז"א תחשבי שאת מציירת ביד חופשית עיניים ופסים של העץ, ואח"כ בצביעה מה שקורה זה הגוונים נכנסים פנימה לחריצים, והצביעה ה-2 שאת עוברת ( יותר מדולל ) עושה אפקט של וואש כזה, וזה ממש נראה אמיתי. מצרפת לך תמונה של עוגה שהכנתי בסדנת עץ מתוק, שם חרטנו וצבענו כפי שהסברתי לך-מקוה שיעזור.

למעלה