זוכרות את המייל המפחיד ששלחו לכן

dvd2000

New member
זוכרות את המייל המפחיד ששלחו לכן../images/Emo13.gif

בקשר להחזרה בתשובה .... ואת הסיפור על רבי נחמן שהוא עלה השמימא וראה בדלי מים רותחים רקדנית בטן אז מצורף לכם קטע וידיאו (זה מה שראה רבי נחמן שהוא היה בשמים ולדעתי בתור גבר הוא מאוד נהנה מזה ) אז אני פונה לכל המחזירים בתשובה למיניהם מצאתי לכם אחלה קטע וידיאו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח והנה הקישור http://www.youtube.com/watch?v=nlUDW79pnIk&mode=related&search= ולעצלנים הוספתי קישור לדעתי צריך אומץ רב במדינה ערבית להופיע ככה אבל אין על דינה אינעל דינה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני אישית מאוד אוהב את הסגנון שלה ושלא נדבר על צעדי השיכור חחחחחחחחחחחח

אני לא מבינה למה היא חושבת שהיא צריכה

לחשוף כל כך הרבה? יש תמונה אחת שלא משאירה כלום לדימיון. באמת הבחורה רוקדת יפה. מילא אם היא לא הייתה רוקדת יפה אז שתרקוד ערומה. מי שאין לה מה להציע מיתפשטת. מה זה?

Martin36

New member
אמנם אני לא מבינה גדולה בתחום

אבל אני יודעת מה אני אוהבת ומה לא. ודינה היא חידה מאוד גדולה בעיני - מאוד לא מבינה איך היא הגיעה למעמדה כה"רקדנית" - אולי ככוכבת פורנו... מאוד לא אוהבת את צעדי השיכור, את המימיקה המוגזמת לפני זמן מה ראיתי ראיון שלה בעקבות הסנסציה של ה"קלטת הלוהטת" ובמבט ראשון הייתי בטוחה שמדובר בבדרן שמחקה אותה. כל כך היא מוגזמת בעוויות, בתנועות שהיא הפכה לקריקטורה של עצמה

dvd2000

New member
ועל כן אמר המשורר על טעם ועל ריח ....

אין על מה להתווכח

למעלה