זוכרות את השירשור על עבודה וחלומות?

זוכרות את השירשור על עבודה וחלומות?

אז הנה אני עושה מעשה! אני במקצועי מנהלת יבוא בעלת תואר ראשון בפסיכולוגיה... לפני שנתיים וחצי הלכתי "בשביל הקטע" לעשות קורס מדריכי ספינינג (קיבלו אותי למרות שאני לא בוגרת וינגייט באופן יוצא מן הכלל כי יש לי רקע מעשי בספורט וכן כרקדנית בלט לשעבר) ומאז אני עוסקת בזה כתחביב בערבים... אז הנה החלטתי להירשם לוינגייט באופן רשמי! אז מחר בבוקר יש לי בחינת מיון וקבלה ואם אעבור אותה - ביום ראשון אני מתחילה ללמוד פעם בשבוע לקראת תעודת מאמן כושר מוסמך בעוד שמונה חודשים. wish me luck...

Hadar p

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד! בהצלחה!../images/Emo140.gif הגשמת

חלומות / שאיפות...זה מצוין!

אתי@

New member
בהצלחה ../images/Emo45.gif../images/Emo57.gif

כל הכבוד על האומץ לעשות שינויים, הרבה פעממים אנחנו מפחדים לקחת סיכונים ולעשות שינויים... מחזיקה לך אצבעות

אתי@

New member
התכוונתי לומר, ש...

הרבה פעמים אנחנו מפחדים לקחת סיכונים ולעשות שינויים... ואני מעריצה אותך על האומץ שלך לנסות להגשים חלומות בלי להסתכל אחורה...

fila

New member
כל הכבוד! בהצלחה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

גלי ב

New member
כל הכבוד לך ../images/Emo45.gif את בטוח תצליחי.../images/Emo13.gif

בעלי מתעסק בהדרכת כושר...והיה לי חבר שהוא בוגר וינגייט... זה אחלה קורס, גם מהנה וגם יוצאים עם מקצוע..איזה כיף..
בהצלחה רבה לך ....

ש ו ב י

New member
../images/Emo45.gifכל הכבוד ../images/Emo141.gif

שתהיה הרבה הצלחה! הדבר הכי כיף ומאתגר בחיים זה לדעת לשלב בין התחביבים לעבודה ולהפיק מזה הנאה שלמה! אני בטוחה שיהיה לך כיף!

בהצלחה - גם אני במסלול חדש !

קודם כל, המון המון בהצלחה - גם בבחינות ובמיוחד בבחירה ! כל הכבוד ! ואגב, גם אני במגשימות חלום - לא כל-כך חלום כמו מציאת משהו שהוא הרבה יותר אני ונכון מאשר המסלול שהייתי בו... ולמרות שזה "עולה" בעוד המון שנים וכסף, אני מתחילה השנה הסבה לפסיכולוגיה קלינית... אז תחזיקו לי אצבעות החל מיום א´...

עדיש

New member
גם אני עשיתי הסבה

מפסיכולוגיה להנדסה... אני כן בקטע של אנשים אבל זה היה יותר מידי סבל,אז אני גם רכז"ת פר"ח בשביל לא לשכוח את הצד האנושי יותר. בהצלחה לכל מי שמעיזה ומשנה-זה רק עושה טוב.

למעלה