זוכרות את שירשור הדברים הטובים של השבוע?

זוכרות את שירשור הדברים הטובים של השבוע?

אז אצלי השבוע הבית עבר ריענון והתחדשות והשינוי מאד משמח אותנו.
התחלנו לחשוב על פורים ברמה התיכנונית....
סידרתי ארון ענק כבר לפסח....
לא להבהל פשוט החלפנו ארון אז את החדש ניקיתי וסידרתי והודעתי לכל העולם שהתחלתי פסח...
היה שלג בירושלים ושוב ב"ה שכולם בריאים!!!! ו.... התמנתה לנו מנהלת חדשה בנוסף לפלפל וזה בהחלט מצטרף לדברים הטובים של השבוע!!! מה איתכן/ם?????

יוכי68

New member
גולדה היקרה, התמידי בפינה זו היא חשובה

לנשמה......... המטפלת של בתי חזרה לשגרת עבודה לאחר העדרות......כמה הוקל לי לאחר חלום מוזר יצרתי קשר עם חברה שהמון זמן לא דברתי איתה והיתה שיחה מאוד מעניינת וחודש הקשר.....

רותי410

New member
נתחיל במה שמשותף לגולדה ולי ובעצם לכולם פה

יש מנהלת חדשה שווה ביותר (יוכי, חובת ההוכחה עלייך!!!) לצד למון דבש. היו לי שיחות עם כמה אנשים נחמדים השבוע, שממש עשו לי כיף, כי שוב נוכחתי לדעת שיש המון אנשים טובים ונחמדים ואמפתים שמוכנים לייעץ ולעזור, וזה מחמם את הלב. כולנו בריאים, תודה לאל - ושתמיד יהיה כך. זהו, לא זוכרת יותר. אני בדרך כלל זוכרת את הדברים הפחות טובים. מה שיצריך אותי לרשום בשבוע הבא, כי יש כל מיני דברים קטנים טובים שעושים לבנאדם את היום - או השבוע - אבל בגלל שהם שגרתיים, נוטים לשכוח אותם. אז בשבוע הבא, דברים קטנים נחמדים, אני מקווה להכניס אתכם לרשימה.

רותי410

New member
חני, כתבתי את זה. העובדה שיוכי מנהלת

מבחינתי זה דבר טוב. הפורום הזה עוזר לי המון, אז בטח אם צפוי לו להתרחב ולשגשג בזכות מנהלת טובה, זה דבר טוב. ומה שלומך? הכול בסדר?

למעלה