זוכרות את שמיכת הג'ירפות של ליאת1?

זוכרות את שמיכת הג'ירפות של ליאת1?

היא יושבת לי בראש ולא עוזבת. שאלה לסרגניות השמיכות לסוגיהן: אני מתכוונת לסרוג בחוט כותנה. החבילות שמצוייר עליהן בבושקה סורגת, אתן בטח מכירות, עם איזה מסרגות לסרוג? להזכירכן, שתי מסרגות, החלפת חוטים וזה הולך להיות מאד צבעוני. ניסיתי את כל הטווח מ3 ועד 5 ואני לא מסוגלת להחליט. הסריג אמור להיות רפוי או נוקשה יותר????? פלייייייייז תשובה, רוצה להתחיל......

פרפרית 4

New member
זה תלוי במה שאת רוצה שזה יהיה,

אם את רוצה קצת נוקשה וצפוף ומחמם יותר אז ב-3. אם את רוצה רך ואוורירי, ב-5 אפילו ב-6

פרפרית, אני בדרך כלל סורגת "רגיל"

כלומר לא צפוף (אני מגדירה את זה כנוקשה עם חוט כותנה שכזה) ולא אוורירי(בחוט הזה יש לי הרגשה של סריג מסומרטט). השאלה שלי מה אמור להיות המרקם בשמיכה? אז.......?

פרפרית 4

New member
נכון מאד, בכותנה אם היא אוורירית

היא כמו סמרטוט שנמתח לכל כיוון אפשרי. וכמו שטטיה אומרת, את מתכוונת הרי ליצור אותה מצבעים שונים, וצריכה להחליף חוטים, אם תסרגי בצפון יותר לא יראו את החלפת הצבעים. והכי חשוב , זה מה שאת רוצה שזה יהיה, ולא מה שצריך להיות, לגבי אין כזה דבר, מה שצריך הוא מה שאני רוצה נקודה...

איך קוראים לחוט עם זה סופר כותן או

אלה תסרגי ב3וחצי יוצא עדין. השאר הסתכלי על האתיקט כתוב שם מספר מסרגה

שולינקה, התחלתי לסרוג

כי היו לי דגדוגים בידיים ובחרתי לסרוג ב 31/2. יוצא בדיוק כמו שאמרת - עדין ונעים למגע. עכשיו גם ראיתי שעל ההלה כתוב 3 - 31/2 אבל על השני לא כתוב מספר מסרגות תודה על התשובה
נראה לך הגיוני שלרוחב 80 ס"מ יהיו 170 עיניים??? להוסיף קצת שיהיה על כל מקרה?.?

הבעיה שהיא אפשר לראות בהתחלה

איך יספיק . אבל את יכולה להתחיל עם אימרה של אורז כפול או הכל ימין בערך סמ ולהמשיך מכל צד בערך מס עיניים ויתאים לאורך אמרה לרוחב והדוגמא בפנים ובסוף שוב אימרה כמו בהתחלה זה נותן יציבות לשמיכה והצבעים הם בחוט שונה כי אני אוהבת לעבוד עם אותו סוג של חוט ואז אין הבדלי סריגה

tatia

New member
אני חושבת שכדי לסרוג עם מסרגות

דקות יותר, כי את צריכה להחליף חוטים מאחרוה, אם הסריגה תהיי רופפת מדי אז יראו מקום החלפת החוטים. ועוד משהו, לכותנה אין סיבים כמו לצמר ואקריליק, שבדרך ככל עוזרים "להחזיק" עין רופפת וזה נראה טוב, בכותנה יותר רואים טעויות ועיניים לא ישרות

למעלה