אה, מיליון תודות. יש לי אותה
רק שלא ידעתי שהיא נקראת עוגת מוס אלא עוגת שוקולד ופירורים. איזה בידור, מחרתיים התכוונתי לעשות את עוגת השמרים במילוי שוקולד מהאתר של קרין גורן, זאת שזכתה במקום ראשון, ואני מסתכלת על המתכון ואומרת שהיא נורא דומה לעוגה של פירגה, רק שהעוגה של פירגה נראית יותר פשוטה להכנה - וגם אין בה כל כך הרבה סוכר. (לזה, בעצם, יש פתרון. תמיד אפשר להפחית מכמות הסוכר), אז בינתיים אניי לא סגורה על איזו מהשתיים אני אלך, אבל מאיוש הבטיחה לי שהעוגה של קרין טעימה ואת אומרת ששל פירגה נפלאה, אז נעשה אן-דן-דינו.