זוכרות שביקשתי עזרה לעוגות פרווה?

שירלי95

New member
זוכרות שביקשתי עזרה לעוגות פרווה?

אז להלן התוצאות וכמובן שמגיעה לכם תודה על הסיוע וההתייעצות... ואתחיל עם פאי פקאן
 

שירלי95

New member
ומוס שוקולד חלבה - מטריף

מתכון של ניקי ב. שהחלפתי את התחתית שלו.
 

יוכי68

New member
זה רק מוכיח שאפשר לאפות הרבה ולהשאר רזים

חי חי חי ........מקסימה.....תמשיכי לאפות ולייצרתוצרים נפלאים ולשתף אותנו.
 

שירלי95

New member
תודה מקסימונת ואני לא כ"כ רזה

הרבה זמן הייתי
עובדת על זה קשה מאד - ממש בדם יזע ודמעות......
 

רותי410

New member
איזה יופי!!! רציתי לאפות את העוגה

הזאת אבל היא נראתה לי מסובכת מדי. השתמשת בשקף? ועוגת המוס של פירגה נראית סוף!!!! אפשר מתכון?
 

יוכי68

New member
רותי, הנה המתכון של המוס האפוי של פירגה

גם אני הכנתי ומומלץ. עוגת שוקולד פירוריםו pirge / מתכונים ו 10:13 | 08/01/05 תבנית משומנת 27X33 בצק: חבילה מרגרינה מזולה רכה 6 כפות סוכר חבילה קמח תופח קטן שזה 2\1 2 כוסות (כוס 200 מ"ל). 3\1 כוס מיץ תפוזים\חלב לשים ומכינים בצק רך ונעים.ומחלקים ל-2. חלק אחד משטחים בתבנית משומנת. החלק השני נכנס לפריזר וישמש לפירורים אחר כך. קרם: 200 גרם שוקולד מריר 2 כפות שטוחות קקאו 2\1 מים רותחים כוס סוכר –אפשר להוריד מכמות הסוכר. להרתיח בסיר על להבה קטנה עד שמתאחד. לסגור להבה ולהוריד מהאש. להוסיף לקרם: 50 גרם מרגרינה רכה 3 חלמונים לבחוש היטב לתערובת קרמית. לצנן מעט. להקציף את 3 החלבונים ולהוסיף לקרם. להוסיף גם כף אחת קמח רגיל ו_2 כפות קוניאק. לצקת את הקרם על הבצק בתבנית. מוציאים את הבצק שמיועד לפירורים מהפריזר ומגררים על מגררת גסה מעל. אופים בחום 175 מעלות כ-50 דקות. את העוגה הנפלאה הזו קיבלתי לפני המוני שנים מדסי חברתי.
 

רותי410

New member
אה, מיליון תודות. יש לי אותה

רק שלא ידעתי שהיא נקראת עוגת מוס אלא עוגת שוקולד ופירורים. איזה בידור, מחרתיים התכוונתי לעשות את עוגת השמרים במילוי שוקולד מהאתר של קרין גורן, זאת שזכתה במקום ראשון, ואני מסתכלת על המתכון ואומרת שהיא נורא דומה לעוגה של פירגה, רק שהעוגה של פירגה נראית יותר פשוטה להכנה - וגם אין בה כל כך הרבה סוכר. (לזה, בעצם, יש פתרון. תמיד אפשר להפחית מכמות הסוכר), אז בינתיים אניי לא סגורה על איזו מהשתיים אני אלך, אבל מאיוש הבטיחה לי שהעוגה של קרין טעימה ואת אומרת ששל פירגה נפלאה, אז נעשה אן-דן-דינו.
 

שירלי95

New member
היי רותי - תודה../images/Emo24.gif

והעוגת מוס לא מסובכת כלל. פשוט ללכת לפי המתכון בצורה מסודרת מכינים את התחתית - מקפיאים. מכינים את המוס ולפני שיוצקים מסדרים את השקף מסביב לרינג - ניתן להדביק אותו עם טיפונת מים לדופן שלא יזוז ואז שופכים את הבלילה ומקפיאים ואז לשכבת הגנש וזהו - עוגה פשוטה שעושה הרבה רושם וטעימה מאוד גם במתכון פרווה. שירלי
 

יוכי68

New member
שירלי, איזה יופי של תוצרת טעימה../images/Emo24.gif../images/Emo127.gif

מה שמת בפאי האגוזים? חוץ מאגוזים כמובן.........
 

שירלי95

New member
יוכי תודה יקירתי את מתעלפת../images/Emo24.gif

עד כמה המתכון פשוט זה לא ייאמן עד כמה.... לבצק: 1.5 כוסות קמח 100 גר' חמאה/מחמאה רבע כוס מים ללוש לבצק נעים ולשטח בתבנית פאי למלית: 100 גר' חמאה/מחמאה כוס דחוסה סוכר חום להמיס במיקרוגל כדקה שופכים כס וחצי פקאנים לתערובת הסוכר. שופכים את התרובת על הקלתית ואופים בחום 180 מעלות כ 25 דקות. מדהים. לבריאות יקירתי - האמת זה פשוט מידי בשבילך - (אחרי הקסדות והפסטה.....)
 

הדסקה

New member
שאלה בקשר לתבנית

קודם כל - כל הכבוד... נראה טעים ועושה חשק. איך את מצליחה לשלוף את הפאי מהתבנית והשוליים שלו נראים שלמים??? ואם אפשר - גם מתכון. תודה!!
 

שירלי95

New member
תודה ../images/Emo24.gifלאיזו עוגה את מתכוונת?

רוב התבניות שלי הן או תבניות קיציות מתפרקות או רינגים ואז אני משתמשת בנייר אפיה ושקף. אם תכווני אותי לאיזה תמונה את מתכוונת אשמח לעזור. גם לגבי מתכון.
 
למעלה