זוכרות שהיה שרשור על מה היינו רוצות

יעלי2

New member
זוכרות שהיה שרשור על מה היינו רוצות

לקנות לעצמנו ולא מעיזות? אני לא זוכרת מי חלמה על מכשיר בייביליס, אבל בחוברת הנוכחית של ויזה (החודש), יש למכשירון מחיר של קניה קטנה בסופר. ואם יש לך נקודות שלא ניצלת עד עכשיו, את יכולה לקבל אותו תמורת נקודות בלבד. בלי תוספת שקל.

שמופית

New member
זו הייתי אני ... ../images/Emo68.gif

שחלמה על הבייביליס
זה ויזה כאל או לאומי ויזה ? כי לאומי ויזה דווקא יש לי, אז אני פשוט אחכה שתגיע החוברת. תודה !

יעלי2

New member
זה ויזה כ.א.ל, אבל אולי הם מפרסמים

גם דרך ויזה לאומי. אולי לתמיר יש? תבדקי. אולי תפנקי את עצמך בנקודות במקום ב cash money (בהנחה שגם ככה לא חשבת לעשות משהו עם הנקודות המצחיקות).

שמופית

New member
לא, שנינו בלאומי ויזה....

אני אחכה לראות, אולי גם בחוברת של לאומי ויזה יש את המבצע הזה.... אני ממש לא מכירה אף אחד שיש לו ויזה כאל.. תודה בכל אופן (אולי לפעמים יש חלומות שלא צריך להגשים...
)

nikit1

New member
שמופית, אני חייבת להגיד

שיש לי את המכשיר (הדגם הישן יותר) כבר כמה שנים טובות והשתמשתי בו אולי פעמיים- שלוש מאז, הוא פשוט מעלה אבק על המדף...
. היה לי את השגעון הזה ונורא התלהבתי כשקיבלתי את הבייביליס במתנה אך הנה עכשיו...נראה לי עדיף מדי פעם ללכת למספרה, להתפנק ולעשות את זה שם, זה מסוג הדברים שאין חשק להשתמש בהם בבית.

שמופית

New member
אני יודעת פולה, בגלל זה לא קניתי !

אבל היה פשוט שירשור לפני יומיים על "דברים שחלמתם לעצמכם ולא העזתם...", ואני ציינתי שם את הבייביליס כחלום בלתי ממומש
אני בדעתך - לא נראה לי שאני אתחיל לאמץ את המראה המתולתל לעת זיקנה ובאמת זה כרוך בכל כך הרבה עבודה (הידעת שצריך לעשות פן וללהחליק את השיער לפני שמתחילים לתלתל ?), שאני אעדיף לקפוץ לספר...

זיו25

New member
כשהיינו בארה"ב

מצאנו חנות באחד מה OUTLETS , של מוצרים לשיער. קנינו 8 ! בייביליס במחיר של 5 - 10 דולר ליחידה, ולירז חילקה את זה לכל החברות שלה.... שווה לקפוץ לחו"ל.

למעלה