זוכרות ששאלתי כאן על צביעת שולחן?

זוכרות ששאלתי כאן על צביעת שולחן?

שולחן אוכל שאני מאוד אוהבת את צורתו אבל מאוד לא אוהבת את צבעו... אז החלטתי לצבוע! צבעתי בצבע ראשון סיננטי (לבן) ועליו שתי שכבות פוליאור של טמבורמיקס בגוון אפרסק. אח"כ ניסיתי שבלונה ויצא מכוער אז עוד שכבת צבע ומעל בחשתי עם שתי מברשות במקביל - אחת באפרסק ואחת בגוון טיפה יותר בהיר. יצא מדהים. אני יודעת שזה לא מאוד יצירתי ולא מתחרה בעבודות שראיתי כאן אבל, חשוב לי שידעו שגם עם חוסר יצירתיות אבל עם קצת מעוף והרבה רצון יוצא יפה. שנה טובה!

sigaliot

New member
נשמע יפה...

ואם את אוהבת את זה זה הכי חשוב!!!! קדימה...תמונות!

av_i_va

New member
מצטרפת לדעה../images/Emo140.gif

לא לזלזל בכלל ביצירתיות שלך! אני בטוחה שיצא יפה. אותה "בחישה" כפי שאת מכנה אותה, היא טכניקת צביעה המכונה העמסת צבע. היתרון הגדול של הטכניקה בכך, שבצביעה אומנותית ניתן לערבה בין צבעים שבדרך כלל לא כל כך יש קשר ביניהם. רעיון: אם את רוצה להכין תמונה/ות לפינת האוכל, אני מציעה לך לרכוש מסגרת לא צבועה, בהתאם לגודל התמונה, לצבוע אותה באותם צבעים ובאותה טכניקה - כהשלמה לפינה. כמובן שנשמח לראות תמונה.

av_i_va

New member
זמן מפנים ואומץ "מגרדים"../images/Emo140.gif

את מבחן האומץ עברת עם השולחן. בכל הכנות - אני מצדיעה לך! לקחת על עצמך פרויקט גדול, ללא רקע ידע או נסיון קודם והצלחת ליצור פריט לטעמך. את עוד צריכה אומץ???? ואילו זמן, מפנים. גונבים קצת מפה וקצת משם...
או קמים שעה אחת קודם.

למעלה