זוכרות?

זוכרות?../images/Emo4.gif../images/Emo8.gif

לפני כשבוע הצטרף לכאן גברבר חביב שגם סיפר בדיחות... הבטיח לשבור את מנהג אחיו למין ה"חזק" ולא להעלם מהפורום אחרי יומיים... איפה הוא?!?! זהו? עוד גבר ברח?

../images/Emo8.gifנראה לי שקשה להם איתנו...

אנחנו פתוחות ולבביות מדי בשבילם.... אם אנחנו רוצות לשמור אותם כאן כנראה שאנחנו צריכות קצת להתחספס... ok... נשנה סגנון? הנה הודעת פורום בסגנון חדש: "בוקר טוב אישה (על משקל "בוקר טוב גבר")" ממממממממממממממה?????????? מה חדש? נו! - מה את אומרת על המשחק אתמול? שיחק אותה קטש לא? הביא להם בהפוכה! כל כך התרגשתי שהבאתי לכלב נגחה וישר פתחתי עוד בירה (לא טובורג....) מרגש אה?" אמממ........ במחשבה שנייה.... לא.... יחי הפורום הנשי.... (סתםם.... לכל הגברים שאולי הזדמנו לכאן בטעות - לא להעלב! אנחנו אוהבות אתכם מאוד! ואתם ממש לא כאלו!....) האמת... נראה לי שפשוט לנשים וגברים (לא כולם... רק מבחינת רוב סטטיסטי) יש צרכים שונים שהם ממלאים בפורום... והרבה מהגברים שנכנסים לכאן אולי חושבים ש"יזכו" לקרוא שיחות זימה של תיאורי שנות נישואין ראשונות... ובמקום זה הם נקלעים (מסכנים) למקום אינטימי (אמאל´ה) של שיתוף וחברות....

שמופית

New member
נראה לי שצדקת במשפט האחרון.....

הבחור פשוט נכנס "לחפש" וברגע שנוכח לדעת שכולנו מאוהבות עם לבבות בעיניים, הוא הלך...... (וטוב שכך ! ממש לא מתאים שיהפכו לנו את הפורום המקסים לפורום זימה !!! בשביל זה קיים פורום "נשואים ונשואות"
)

בלי לדעת אם יש צדק בדבריך....

הוא אכן דייר קבע בפורום "נשואים נשואות"

rona25

New member
אם זה ככה

אז חבל על הזמן שלנו ושלו..... לי עלה עכשיו אחלה רעיון לארוחה רומנטית למחר בערב לי ולבעלי היקר, רק שנינו (מזמן לא עשינו), הכוללת אוכל מוקפץ. מה התוכניות שלכן לסופ"ש הקרוב?

שלשום הכנתי ...

עוף סיני מוקפץ עם ירקות, ברוטב פלפל שחור מד-הים.... נורא קל להכין.... סוד שלי.... מצאתי בחנות בתל אביב שקיות של רוטב מוכן לאוכל סיני שמוסיפים אחרי שמקפיצים את הירקות והעוף ויוצא נורא טעים!!! ממש אוטנטי!!! הבעלול חזר לו נורא מאוחר מהעבודה (אחרי עשר) כי הם באמצע הכנת הפרוייקט לנסיעה לחו"ל (הוא נוסע לחול במוצ"ש... אוף...) וחיכה לו שולחן עם אורז והאוכל המוקפץ.... היה נורא נחמד.... רק שהצחיק אותי לראות את עצמי ככה בתפקיד "האישה הטובה" שמבשלת ומחכה לבעלה עם האוכל.... זה כל כך לא מתאים לעקרונות שלי.... טוב... כל עוד זה לא הרגל יומיומי!.... וכל עוד הוא גם כן מבשל (יותר טוב ממני האמת...)

אתי@

New member
איזה קטע, גם אני עשיתי השבוע נודלס

עם ירקות מוקפצים........ לי אין בעיה להיות זאת שמבשלת בבית, כל עוד הוא מטאטא, זורק זבל וכו´
נראה לי שמכל עבודות הבית זו העבודה המועדפת עלי. חוץ מזה שאני מגיעה הרבה לפניו הביתה, וזה נראה לי פייר שאני אעשה יותר אם יש לי יותר זמן.

Windbluesea

New member
היי לכם......

בניגוד למה שאחת ממכם כתבה פה שאני כביכול "מחפש" אז לידיעתך יש לך טעות חמורה מכיוון שלכמה בנות יש פה בעיה עם מה שכתבתי פה ואמרתי החלטתי שאין צורך להתכסח עם אנשים ופשוט יצאתי (רויטל המנהלת תיתן לכן יותר פרטים). כולכן נשואות טריות ומאושרות מה שנשאר לי זה רק לאחל לכן הרבה שנים של אושר והצלחה. ובדיחה לסיום (בכל זאת) "אתה בחור מאוד עצבני", אומר הפסיכולוג למטופל שלו, "זה לא אשמתך, זה הטבע שלך." שואל אותו המטופל, "אז מה אתה מציע לי לעשות?" "לקבל טיפול", הוא אומר, "נתחיל את הטיפול מחר, לכן אני רוצה שהיום תירגע במקום כלשהו, תלך לאיזה פאב ותשתכר להנאתך." בערב מחליט המטופל לקחת את עצמו בידיים ולנסות את הטיפול של הפסיכולוג שלו, והוא יוצא לפאב. כשהוא מגיע, הוא מתיישב מול המוזג, מזמין בירה ושותה להנאתו. לפתע נכנס אדם וצועק לעברו, "יוסי, אישתך בוגדת בך!!!" הוא עוזב את הבירה, תופס סכין מהבר ורץ עם סכין לעבר ביתו. בדרך הוא נדרס על ידי משאית והוא מובהל לבית החולים. בזמן הנסיעה באמבולנס חושב לעצמו, "הדוקטור צדק, אני באמת חייב להירגע קצת ולהפסיק להיות כזה עצבני, הרי אני בכלל רווק וגם לא קוראים לי יוסי..."

rinutza

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אולי תישאר בכל זאת?

אחלא בדיחה!

הי! אל תיקח ללב! זה לא אישי נגדך! זו היתה תהיה כללית על פשר התופעה שגברים שמגיעים לפורום הזה נעלמים מהר... זה כמו שאומרים דברים על נשים.... למשל שהן לא יודעות לחנות... או שהן לא מבינות בכל מיני נושאים.... או כמו שאומרים על גברים שהם רוצים רק דבר אחד... חלק מזה סטיגמות... חלק נכון... וחלק נכון רק בחלק מהמקרים.... עדיין לפעמים מעלים את הסוגיות מתוך סקרנות ולא מתוך רוע לב או רצון לפגוע ומשוחחים עליהן.... אתה רק היית טריגר מקרי.... וייתכן שאתה באמת לא עונה להגדרות שהועלו כאן על גברים ופורומים..... ואתה נכנסת לפורום בכוונות ורצון טהורים ונעלמת מסיבות אחרות השמורות עימך... אגב, אם "העלמותך" קשורה לוויכוח הקט שהיה פה על מהות חיי הנישואין - זה בסדר להתווכח! אנחנו עדיין חיים בדמוקרטיה! אני חושבת שמה שקרה זה שפשוט לחלק מהבנות פה אולי היתה הרגשה שמה שאתה אומר זה שחיי נישואין אצל כולם הופכים למשהו לא כל כך נחמד, אצל כולם..... ואולי לא היה ברור שאתה מדבר על מקרה פרטי ולא על כלל.... אז נוצרה הרגשה קצת לא נעימה (כאילו תבוא ותגיד למי שלומד באוניברסיטה שהוא מבזבז את הזמן ושהתואר הזה לא יתן לו כלום - הוא עדיין יהיה מובטל... מה שיכול להיות נכון אצל מישהו ולא נכון אצל האחר...)... כאילו מנסים לנפץ לנו תפיסות ואמונות... וכן, גם קצת תקוות... אז יאללא! לקחת בקלות ואתה מוזמן בחום רב להשאר (ולספר עוד בדיחות! ולהאיר לנו את היום בקצת הומור בריא....)

Windbluesea

New member
היי שוב....

אז אני אסביר יום למחרת ההצטרפות לפורום פנתה אלי רויטל ואמרה לי שמילים כגון:"חומד" ו"חמודה" שכתבתי לא מצא חן בעיני כמות נכבדה של בנות בפורום ועוד כשזה בא מפיו של אדם נשוי. הייתי בהלם אבל מסרתי לרויטל שלמרות שאני לא מקבל את זה וזה נראה לי ממש מגוחך אני מכבד את רצון הבנות וממש לא רוצה לפגוע להן "בקסם" שיצרו לעצמן פה. קצת קשה לי לראות איך אפשר להשאר פה כשבנות חושבות שאני "מחפש" וכל רצוני הוא סה"כ סטוץ...זה מאוד פוגע וגם לא פייר לשפוט אדם לפי 2 מילים שאמר וללא כוונת זדון. רובכן כאן נשואות מאוד טריות וזו תקופה מאוד יפה ישנה הרבה אהבה וכימיה ואני ממש לא רוצה לפגוע בה גם שלא במזיד. אשמח לנסות להשתלב שוב ולנסות....אבל היי...אם יש משהו שמפריע יש אפרות לומר זאת באופן אישי להעיר או גם להחמיא שלא בפומפי בשביל זה יש מסרים. אני לא אפגע אקבל באהבה אבל לא בצורה שזה נעשה דרך רויטל. והצורה שבה סימנו אותי כאחד "שמחפש" היתה מאוד פוגעת ומעליבה..לא יאה ולא יפה,תשימו את עצמכן במקומי ובתחושה שצולבים אותך על לא עוול בכפיך. לילה טוב וסופ"ש נעים לכולכן.

הילית*

New member
אפשר לענות לך ?

א. לדעתי רויטל פנתה אליך במסרים ועד שכתבת את ההודעה הזאת לא ידעתי בכלל שהיא פנתה אליך . לא ? ב. מעיון פשוט בכרטיס האישי שלך (כן, יש שרוצים לראות מיהו האדם החדש שהצטרף) רשמת שאתה נשוי ומחפש.... מה אמורים להבין מכך? אח"כ אתה כותב על בקיעים באושר בגלל כל מיני לחצים וכשנזכרים שכתבת שאתה "מחפש" מה אמורים להבין ?! יכולת לא לרשום בכרטיס שאתה מחפש.... יום טוב וסוף שבוע רגוע !

למעלה