זוכרים אותי? התקועה?!?

מאיו

New member
זוכרים אותי? התקועה?!?

הייי חזרתי "לעדכן". אז אחרי דיאטת הכסאח שכפיתי על עצמי ובה ירדתי אולי ק"ג אחד בלבד, אני שוב תקועה. את הדיאטות הפסקתי לפני שבועיים ולצערי חזרתי להרגלי האכילה הקודמים שלי. אז מה היה לנו?
ששה וחצי חודשים של דיאטה מסודרת
שבוע אחד של דיאטת כסאח
פחות 17 ק"ג ממה שהייתי בהתחלה
שבעה ק"ג יותר ממשקל היעד שלי. בקיצור- אני תקועה על 65 ולא מצליחה לזוז. שיהיה שבוע טוב מאי

מאיו

New member
הממממ...לא ממש

בהתחלה הלכתי 4 פעמים בשבוע, בכל פעם 5 ק"מ אבל עכשיו חם מידי בבוקר ובערב אין מצב... אני מקווה להתחיל סטודיו C בספטמבר

pitzi3

New member
אולי זה נשמע קצת יומרני

אבל אין זמן טוב כמו עכשיו. להתחיל פעילות גופנית ממחר (למה דווקא ספטמבר?) ואז תראי את ההבדל בירידה במשקל. לא מכירה את הנסיבות, אך כל יום הוא יום וכדאי לעשות מהספורט שגרת חיים, אחרת מאוד קשה להתמיד (האם תגידי "אצחצח שיניים החל משבוע הבא"? לא ממש. כך צריך להיות עם הספורט.). וכדי להיות פיירית אציין שזה המקצוע שלי, לא סתם אני "מטיפה" לפעילות גופנית, אך מאמינה שאי אפשר "לקיים גוף בכבוד" בלי זה.

חן123

New member
זה בהחלט יכול לעזור (פעילות גופנית)

יש מצב להליכה בערבים, כשפחות מגעיל?

תקועה...

אני בדיוק במצב שלך..... אני ממשיכה לשמור , אמנם פחות באדיקות כפי שהייתי בהתחלה , עושה הליכות בערך 3 פעמים בשבוע כל פעם שעה.. אבל שום דבר לא משתנה כבר חודש וחצי... מה עושים?

אתי אתי

New member
לי יש הגיג בנושא

ירדת המון במשקל. 17 ק"ג זאת ממש אשה אחרת. אנחנו הרבה מעבר לגוף שלנו, אולי עכשיו זה זמן לראש לרדת במשקל, להתחיל לחשוב אחרת, להתרגל להיות חתיכה...ובנתיים להמשיך לשמור, הירידה תמשיך

למעלה