זוכרים אותי? זו שהלכה לדוקטור חרבון

שריתילה

New member
זוכרים אותי? זו שהלכה לדוקטור חרבון

אופס... חרמון כמובן... אז מה אומר לכם? זוכרים את הדוקטורה השמנמונה??? שנדמה לי, שתמיד אני צריכה לשאול אותה: "תסלחי לי באיזה שבוע את?" אז רציתי לבוא לספר לכם, שבשבוע הראשון כשנחנקתי מהגבינות הורדתי 3.4 ק"ג (ממש לא האמנתי. אמרתי לה פעמיים לבדוק) בשבוע השני שהיה דגים עד שכבר הרגשתי שהם שוחים לי בבטן הורדתי 1.4 ק"ג. אז שבועיים אצל הדוקטור הזה, עם שני קיסמים באוזניים, שקיסם אחד נופל כל הזמן יוצא בינתיים 4.8 ק"ג. עדיין לא מאמינה, אבל מה אומר לכם בינתיים זה ממש כדאי, כבר רואים מהפנים טיפה מהטוסיק טיפה מהבטן... והשבוע: רק 250 גר´ גבינה ירקות חיים ירקות מבושלים ביצה אחת 2 פירות. כל השבוע... אני מחכה לשבוע של הפחמימות... מקווה ששלומכם טוב. להתראות שרית

רונית-1

New member
היי שריתוווווווש

איזה כיף לקרוא את האושר שלך. כל הכבוד שאת מחזיקה חזק במושכות, המשיכי כך בסוף עוד תדגמני לנו שמלות. זוכרת את שמלת הפייטים היא שלך אם את רוצה. ובכלל מזל טוב לך ילדה מתי בדיוק יומולדת, בא לי לרקוד אתך על שולחנות... נשיקות מרונית האוהבת

רוייקו

New member
שריתילה ../images/Emo141.gif הירידה שלך - הלוואי

עלי. כיאילו עברת ניתוח. אחלה ירידה. מה את בוכה מה ? הנה, קחי לדוגמא את גלי שעברה קיצור אוריגניאל: יורדת קילו לשבוע, בממוצע. מה תגידי על זה ? ואת יורדת שלוש קילו ויותר בלי ניתוח. קולטת ?? בלי ניתוח !!! אז מי צריך ניתוח ? צריך טמפרמנט כמו שלך ולא יותר. אני לא הייתי מסתדר אפילו יום אחד עם התפריט של חרבון. פיחסססססססס..

היי שרית, בהצלחה.

גם אני הייתי פעם אצל חרמון בשלוחה בנתניה והורדתי יפה , 10 ק"ג. (וגם העלתי אותם יפה מאד אח"כ...). השבוע הראשון הכי קשה ואח"כ יותר קל. יש לו שבוע של פופקורן - ממולץ!!! ושוב...בהצלחה

RomiVais

New member
כל הכבוד שרית!! ../images/Emo45.gif

כתבתי לך בוואלה (למרות שלא יוצא לי להיכנס לשם הרבה) אני ממש שמחה בשבילך!!! כמה עוד את רוצה / צריכה להוריד? מאחלת לך המון המון המון בהצלחה ענקון חמודון מצליח יופי ואני בטוחה שאין סיבה שאת לא תצליחי מחזיקה לך אצבעות רומי

באיה

New member
גם אני מצטרפת לברכות../images/Emo45.gif

אם את לוקחת את הענין ברצינות, כפי שאנחנו את הניתוח, אז אין סיבה שלא תצליחי. מאחלת לך ירידה טובה, ולא מהירה מדי, כי זה לא טוב לגוף ולמטבוליזם. מקווה להכירך בפגישה באיכילוב האמא של הפורום באיה

ronnymp

New member
היי שרית - איזה יופי לשמוע .....

כייף לשמוע שהולך לך שמעתי המון פעמים על דיאטת דר´ חרמון אבל אף פעם לא שמעתי או התעמקתי בתוכנה של הדיאטה תשמעי ..... היא נשמעת לא רעה בכלל - ואכילה ..... אני אישית מת על דגים - וחושב שהייתי שמח לאכול אותם אפילו שבוע שלם כנל עם גבינות , עם ירקות וכו´ ... נשמע בסדר כזה .... - ואפילו כנראה שגם מוכיח את עצמו . אז שיהיה בהצלחה בהמשך רוני

רוייקו

New member
רוני, אתה מגיע למיפגש ? צור קשר

לא ניתן להשיג אותך יותר בסלולארי. להשתמע רוייקו

למעלה