זוכרים אותי עם תאומות בנות

טלי 3

New member
זוכרים אותי עם תאומות בנות

10 חודשים , אז השבוע ילדתי ב27/12 בשבוע 33 + 5 תינוקות במשקל 2180 שלא כל כך הצליחה לנשום לבד אז היא בטיפול נמרץ היתה מונשמת יום ועכשיו היא כבר בהרבה יותר טוב. לא מוחברת כבר לכל כך הרבה מכשירים אבל עדין בטיפול נמרץ , הבנות שלי רק בנות 10 חודשים והם עוד לא מבינות כל כך מה קורה אמא באה והולכת וזה מתסכל אותן. זהו התאומות שלי לא היו אפילו בפגיה אז אשמח לשמוע עידודים מכאלה שבילו בפגיה.

טל של 4

New member
קודם כל מזל טוב../images/Emo39.gif../images/Emo49.gif

אין לי ניסיון בפגיות אבל אני שולחת לך המון
. תהיה חזקה ותעדכני אותנו איך הקטנה מתקדמת. עם התאומות אל תדאגי יהיה בסדר זו תקופה זמנית ובנתיים יש להן אחת את השניה.

keren1

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gifלהולדת הפשושה הקטנה

קודם כל קחי נשימה עמוקה. תשבי תשתי משהו ואז נתחיל. אספר לך את סיפורי (על רגל אחת). בשבוע 30 היתה לי ירדית מים משני (התאומה) ואושפזתי למשך 4 שבועות. דניאל היתה אז בת שנתיים. כשהתאומים נולדו שני היתה 100% ואילו מתן נולד עם אי בשלות ראתית והיה מאושפז בטיפול נמרץ. לקח לו בערך 10 ימים לרדת מהחמצן. במשך הזמן הזה אני שוחררתי הביתה. במשך שעות היום שדניאל היתה במשפחתון הייתי בפגיה וכשהיה צריך להוציא אותה הביתה אני!! עשיתי זאת. הייתי איתה במשרה מלאה. רק אחרי שהיא הלכה לישון חזרתי לפגיה. יש לך 2 ילדים בבית שצריכים אותך, על התינוקות בפגיה ישמרו וידאגו להחליף לה ולתת לה לאכול. אל תכנסי לפאניקה. והאחיות יכולות לעשות לך פרצוף כמה שהן רוצות. חשוב לזכור שהתינוקות (יש לה כבר שם?) תצא הביתה היא תהיה רק שלך ועכשיו בגלל התקופת הביניים הזאת צריך לעשות שכולם יצאו כמה שיותר מרוצים (הכוונה שלי לילדים ולא לצוות הרופואי). בדרך כלל לא משחררים ילודים לפני שבוע 36 ומשקלה 2 ק"ג אז קחי בחשבון אשפוז לפחות של 3 שבועות. תתארגני בקצב שלך. ואם את זקוקה לעזרה (אם את באזור תל השומר) נשמך לעזור הלאה.

המון ../images/Emo49.gif להולדת הבנות , אין לי

נסיון בפגיות אבל אני בטוחה שיהיה בסדר מאוד בקרוב. אני מקווה שיש לך את כל העזרה שאת צריכה עכשיו. אז תעדכני אותנו אם יהיה לך זמן ושוב המון המון מזל טוב

קרנושה

New member
../images/Emo49.gifלהולדת בתך ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo49.gif

וואהו.....כמו לקרן1 גם לי יש נסיון עשיר בפגים...ילדיי נולדו בשבוע 28 לאחר 3 חודשים של ירידת מים מהבן...(משקליהם נעו בין 840-900גרם)....ולכן הבן היה בעייתי ומורכב והונשם כבר מההתחלה...(נכון שגם הבנות היו פגות אבל לא היו צריכות עזרה חיצונית מלבד אוכל וזמן).... אז נכון שלא קל לראות ת´תינוקות שלנו חסרי אונים מחוברים לאינסטלציה...ונכון שהיום הכי טוב שלך היה בטח היום בו ניתקו אותה מהמכשיר אבל.....ואנסה להיות זהירה בדבריי...נכון שהכל נראה אופטימי ועם זאת צריך להיזהר.....עם פגים יש עליות וירידות ..מנסיון היו לי ימים מזה מאושרים שלאחריהם בכיתי בטירוף.....מה שאציע לך זה...לקחת הכל בפורפורציות.....נותנים לך להחזיק אותה? קחי אותה עליך , הצמידי אותה לגופך שתרגיש אותך...תשמחי במה שאתה רואה היום.....ולאט לאט, צעד צעד הכל יהיה נפלא...תשאלי כמה שאלות שאת רוצה את הרופאים לגביי מצבה.....החל ממה היא אוכלת וכלה בדברים רפואיים יותר.....אל תיתביישי לשאול (היו רגעים שאני התביישתי לשאול כי אני אחות וחששתי שיחשבו שאני בורה!! עם הזמן התקפתי בשאלות).... וטלי-----אנחנו כאן לשמוע ולהגיב לשאלות שנוכל לענות לך עליהם, נצלי זאת ותשאלי...... שוב הרבה
ו.......
...ו..את זקוקה להמון
כעת אל תחששי לבקש מקרובייך.....למרות שיש לך תאומות בנות 10 חודשים בלבד...למרות שהעוללית הקטנה עדיין בביה"ח גם את עברת לידה וצריך להיתאושש מזה...מקווה שאת מקבלת עזרה.... ושוב אנחנו פה.....

nonana

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif../images/Emo77.gif../images/Emo20.gif

המון הצלחה עם שלושתם. אין לי הרבה נסיון בפגיה (שלי היתה רק 5 ימים). אבל קחי לך את מרווח הזמן שאת צריכה ותבקשי עזרה מכולם (אל תתביישי). בהצלחה והמון אושר

anat30g

New member
מזל טוב../images/Emo49.gif

ברכות לרגל הלידה והמון כוח לעתיד... ענת

קודם כל המון מזל טוב ../images/Emo49.gif

ומעבר לזאת אני בטוח שכולם מחזיקים לך אצבעות שהכל יעבור ויסתדר במהירות הבזק. אני אפילו מוסיף ומשלב את אצבעות הרגליים אז אנא ממך ברגע שהכל מסתדר תגידי לי כי אני הולך עכשיו כמו ברווז וכולם צוחקים עלי

רז2

New member
המון המון ../images/Emo49.gif

כולי תקווה שהכל יסתדר במהרה והקטנה תגיע הביתה במהרה. ואני ממש מקווה שאת תחזיקי מעמד בתקופה הקשה הזו שולחים לך הרבה

יוטל

New member
יישר כוח. כולי תקווה שבמהרה תהיו

כולכם בבית בריאים ןחזקים להתמודד עם הדרך החדשה המצפה לכם. המון כוחות ובריאות

למעלה