זוכרים אותי? צריכה ייעוץ

c h i p c h i p

New member
זוכרים אותי? צריכה ייעוץ

שאלתי פה לפני כמה זמן על מתנה ליומולדת של הבן זוג.. אז התחלתי לברר עכשיו מחירים לאתרים בצרפת שהמליצו לי ולקלאב מד מבקשים 3000 יורו לזוג! לא יודעת מה להגיד אבל זה נשמע לי ממש הרבה כסף בעיקר שאמרו לי שינואר זו לא העונה העמוסה.. יש אתרים טובים (עם בילויים בערב וברמה טובה!) שיותר זולים קצת?

מציע לך שוב: אוסטריה/דולומיטים.

אין כמו עיירה אוסטרית מקסימה ותוססת ליום ההולדת (חרוז?). תוכלו לסגור חופשת סקי זוגית בפחות מ-2000 יורו, כולל השכרת ציוד ושיעורי סקי/סנובורד קבוצתיים. האתרים היותר זולים נמצאים באיזור זלצבורג (צל-אם-זה ,sportwelt amade). וברובם שפע של אפשרויות בילוי (אפרה-סקי).

yschwarz

New member
סוץ????

זהו? הפסקת להמליץ על הקרפטים אחרי שהרומניה בסאונה דרסה אותך או שהשלג בפויאנה כבר לא לבן??? (כמובן,אנחנו נוסעים לשלדמינג!!)

דווקא שמתי לב שצבע השלג שם צהוב...

הם כנראה שפכו על המידרונות שאריות של ממליגה

dfl

New member
החיים מחוץ לקלאב

עיסקאות חבילה בקלאב בהחלט יותר קלות להפקה - משלמים וזהו - אבל יש אלטרנטיבה שהיא אובייקטיבית יותר זולה וסובייקטיבית - לפחות כשאני הסובייקט - יותר מהנה. אני מביא כאן מספרים שאספתי לצורך תכנית נסיעה לקורשבל. עשיתי חופשות דומות באתרים אחרים בצרפת ובאיטליה, כך שהתחשיב הזה הוא לא באוויר. דירה בקורשבל 1550 לשבוע בינואר - 400 יורו טיסה לשניים - 700 יורו מוצרי מזון לשבוע - 200 יורו אם רוצים לאכול טוב תחבורה מז'נבה לקורשבל באוטובוס - בערך 80 יורו (לא זוכר את המחיר המדויק) סקיפאס (שלושת העמקים) וציוד סקי לשבוע לשניים- 700 יורו שישה שיעורים קבוצתיים לזוג (חצי יום) - 280 יורו חסכת כאן 600 יורו לפחות, אבל בפועל תחסכי יותר שכן אפשר לוותר על כמה שיעורים בהתאם למזג האוויר או למצב הרוח, אפשר לקחת סקי פאס רק לאזור אחד לחלק מהזמן, אפשר לטוס בצ'ארטר לז'נבה בפחות כסף ורוב הסיכויים שממילא תלכו על שישה ימי סקי ולא שבעה. זו חופשה שדורשת יותר תכנון אבל לטעמי יותר מהנה - אלא אם בא לך להיות בקלאב, על ההוויה החברתית הנלווית. לא תאכלו עד להתפקע במזנון גדוש עם מלצרים חייכנים ומעונבים, אבל תוכלו לבשל ביחד במטבחון בדירה שלכם כמה מטעמים. חשוב להביא מהארץ דברים בסיסיים כמו שמן זית, שום, לימון, מלח, פלפל, סוכר וכו'. אם את רוצה לעשות את זה, כדאי להזמין חלק מהדברים כמו ציוד סקי ושיעורים באינטרנט. יש תעריפים מיוחדים באינטרספורט להזמנה דרך הרשת.

skier

New member
מה יש דבר כזה??

עוד מעט תגיד שיש הרבה אנשים מורדים שברחו מהקלאבים והלכו למקומות כאלה וליפעמים הם פושטים על הקלאבים וגונבים אוכל ונהנים מהקלאב...(ישראלים)

למעלה