זוכרים אותי?

האם אתה הוא גיל הנעלם

ששיר דיברה עליו? נעים מאוד. אכן יש חדש כפי שאתה רואה: יש אותי. אני שגיא ו"בן בן" הוא דניאל ו"צלצלי כבר בתשע קרציה" (שזה שם מפגר כמו המשתמשת שלו) היא עדי שנורא עסוקה כרגע בלימודים (כמוך)

מגיקל

New member
אני נעלבתי! ../images/Emo7.gif

שכחתם אותי!!
אז נכון שאין לי כינוי של שיר של שלמה, אבל מהיום אני יכולה לקרוא לעצמי "בשל תפוח", או "בין חצות לשלוש" אם זה יעזור! זהו, אני אלך לי עכשיו... לילה טוב לכולם, למרות ששוכחים אותי אתם עדיין שומעים שלמה ארצי, אז אי אפשר כל כך לכעוס עליכם!
מגי

אהבתיה

New member
חס ושלום !!!!!

הזכרתי אותך בהודעה בה כתבתי על האנשים בפורום !!!! נראה לך ששכחנו אותך?!?!?!?!?!?!? מה פתאום !!!!!!!!!!! איך יתכן שנשכח מישהו שאוהב את שלמה? בלתי אפשרי !!!!

אהבתיה

New member
שלום לך גיל !

מה נשמע? נחמד שהחלטת לקפוץ לביקור !!!! כמו ששגיא הסביר לך,יש חדש! אנשים חדשים (קצת משוגעים אבל זה מה שיש....
) הצטרפו אלינו והכל סבבה ! איך הלימודים ?

אהבתיה

New member
לאן נעלם ה"שיש" מה"זה מה שיש"????

הוא מופיע בהודעה אבל לא שפותחים אותה בפורום !!! מוזר!!!!! אז בקיצור המשפט הוא : קצת משוגעים אבל זה מה שיש !!!! נראה לי שאני כבר השתגעתי....טוב השעה משפיעה,ישבתי בסרט בשורה השלישית והתעוורתי....
תנסו להבין אותי אה?

גיל!

למה אתה לא עונה אף פעם בפלאפון??? אני רוצה לעבור אצלך ביום ראשון להחזיר לך את הקלטות, אבל אתה לא מתקשר עם הסביבה. תתקשר אלי בבקשה.

למעלה