זוכרים אותי

tuti f

New member
זוכרים אותי ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

אז נכון...נעלמתי לתקופה ארוכה(לפחות לי זה נראה ככה),אבל הנה חזרתי...התגעגעתי מאוד
למען האמת חלק מההעלמות שלי נבעה בגלל שלא כך כך מצאתי את עצמי פה (אולי בגלל הממשק) וגם בגלל שהעבודה החדשה שלי דורשת ממני הרבה אנרגיות ולקח לי זמן עד שלמדתי סדר את היום שלי,כדי שיהיה לי זמן רק לעצמי. למען האמת בשבועיים האחרונים הדבר האחרון שחשבתי עליו זה היה אני,איכשהוא שמתי את עצמי בתחתית סדר העדיפויות אצלי, מה שגרם בסוף השבוע הזה לא נפילה רצינית במצב הרוח שלי,אז לקראת השבוע החדש החלטתי קודם כל לדאוג לעצמי ואח"כ לשאר הדברים,הדיאטה ??? כמעט ושכחתי שהיא קיימת אצלי בחיים,לא זה לא אומר שאני זוללת ללא תקנה,אבל פחות מקפידה. מאחר ואני עובדת במשמרות, אני לא מספיקה תמיד לאכול מסודר, בדר"כ כשאני עובדת ערב,אני אוכלת ארוחת צהרים בבית ,בעבודה אני לא אוכלת כלום בערב (יש שם סנדוויצ´ים שאני בכלל לא מעיזה לקחת מאחר ואני יודעת שאני לא אעמוד בפיתוי ואוכל את כולו,והם נורא נורא משמינים) ואז כשאני מגיעה הביתה בחצות התאבון נפתח... אתמול לקחתי פרי וחטיף דל סוכר לעבודה וכשחזרתי הביתה הצלחתי לאכול בצורה מבוקרת,בלי נשנושים,אולי זה באמת הפיתרון. זה באמת קצת קשה לדאוג לכל הדברים יחד,אבל החלטתי שהכי חשוב לי כרגע זו הדיאטה שלי והספורט ולא המשמרות בעבודה,אז אולי אני לא אהיה מלאה בכסף בתקופה הקרובה אבל אני אהיה מלאה באושר וחיוכים אם אני אמשיך ללכת בדרך הנכונה...אז חזרתי למסלול ואילכם. ושוב...התגעגעתי מאוד שיהיה לכולכם יום נפלא אוהבת,

Happy1

New member
איך, איך אפשר לשכוח ?!?!?!../images/Emo24.gif

חסרת לי.... הסיפור שלך עם העבודה זה משהו שמוכר לי. בקיץ שעבר פוטרתי מחברת הייטק לאחר שלוש שנים והייתי מובטלת חצי שנה. בחצי שנה הזו חיפשתי עבודה, אבל החלטתי להתרכז בדיאטה וספורט וכל האנרגיות שלי הלכו לכיוון ההוא. במילא לא היה לי עיסוק מעניין אחר, כך שכל היום הייתי באובססיה לגבי אוכל: מה אכלתי, מה אוכל, מה אבשל, כמה קלוריות...כל היום ככה. ואז התחלתי עבודה חדשה (טפו, טפו כבר חצי שנה) והגעתי לחברת הייטק אחרת שמצ´פרת את העובדים שלה במגוון עוגיות שלא מהעולם הזה, מבחר מסעדות, חטיפים במשך כל היום וגם פירות לשפע. פתאום, מצאתי את עצמי עסוקה עם עבודה חדשה, ולא היה לי זמן לחשוב על אוכל כל היום. פתאום היה לי עניין אחר. ואז הדיאטה לקחה את המקום בתחתית. היה חשוב לי להוכיח את עצמי בעבודה והדיאטה ? שמתי אותה על אש מאוד נמוכה עד שהגעתי למצב שלא היה לי כוח אליה. והתחלתי להנות ממגוון העוגיות (חיסלתי המון !) ומגוון המסעדות. וכמובן שכל הזמן הרגשתי רגשות אשמה "למה אני לא מקפידה כמו שהקפדתי לפני שהתחלתי לעבוד ?"... עד שלמדתי לשלב את השניים. עבודה עם דיאטה. זה יכול ללכת נפלא, כל עוד את לא באובססיה עם אף אחד מהם. היום למדתי לשלב את אוכל המסעדות בתפריט שלי, אני כן אוכלת 1-2 עוגיות ליום עם הקפה אחה"צ, אני לא באובססיה לחסל את כל המתוקים שנמצאים לי במשרד, פשוט הגעתי לאיזון. ולזה את צריכה לשאוף. כשלא עבדת היה לך זמן להתעסק כל היום בספורט והתפריט. היום את יותר עסוקה (ועדיף כך) אז תמצאי לך את הבאלאנס בין שניהם. ובנושא המשמרות: אסור לך להגיע הביתה בחצות מורעבת !!! זה הדבר הכי גרוע וגם מיותר. אני חושבת שעשית בשכל כשלקחת פרי וחטיף לעבודה, אבל אני אפילו הייתי מגדילה לעשות ולוקחת סנדביץ או שניים לארוחת הערב בעבודה. כשכולם אוכלים את הסנדביץ המשמין, תאכלי את הסנדביץ הבריא. זו תהיה ארוחת הערב שלך ולא תצטרכי ארוחה בחצות. ואם בכל זאת תהיי רעבה בחצות, אז תאכלי את הפרי או החטיף או מעדן קל. שיהיה בהצלחה ! אהה, וכבר אמרתי לך שאת עושה עבודה נפלאה ???
אוהבת,

זוכרים?? מי יכול לשכוח??../images/Emo9.gif

תותי מתוקה, עכשיו כשחזרת - אנחנו לא משחררים. איחולים על העבודה החדשה וסחתיין על ים החיוכים !! (הרגשתי שמשהו פה היה חסר...) להתראות (הרבה!!) יעל רז

firte

New member
תזכירי לי???../images/Emo98.gif

דברים בסיסיים רק.
מתוקה שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! התגעגעתי כל כך..גם לא תפסתי אותך באי סי קיו וממש חשבתי שבלעה אותך האדמה. אני מקווה שעכשיו יותר תמצאי את עצמך פה. קשה לי בלעדייך. תתחילי לדאוג לעצמך.את הכי חשובה. בקשר לכבודה במשמרות,פשוט תביאי לך אוכל מהבית. תות,אל תהרסי לך בגלל העבודה,את היית בתהליך נכון וחבל. אסור להיות רעבה!!!!!!!!!!!!! תביאי לך סנדביצים,פריכיות,פתית,יש לאחלה סלט יוגורט ומלפפונים שנקרא צזיקי והוא אחלה ..תאכלי אותו עם פתית.תביאי קופסאת ירקות ,פירות לא חסר,,,אולי המוטיבציה חסרה . נשמה שלי,תתחברי לאי סיקיו .יש לנו הרבה להשלים. לאב יו אפי

תותיייייי, יקרה יקרה יקרהההה

אגלה לך סוד.
אמש כשראיתי את הודעתה של בולי חשבתי עלייך. (לא רק אתמול
). רציתי לראות גם אותך. אבל אני בחיים בחיים לא אדם שמבקש או לוחץ. חייבת לתת לאדם את החופש האמיתי שהוא רוצה וזקוק לו. אבל, הלב שלי פילל לראותך גם. באמת. עוד נשמה שחסרה להשלים את הבית שקצת התבלבל לנו במעבר לכאן. תותיייייייייי, קודם כל תני לי להיות מאושרת נורא שאת כאן. אח"כ שאר הדיבורים. איזה כיף היום!!!!!!!!!!! בולי חזרה ואת. מה עוד צריך בן אדם כדי להיות מאושר???? כלום. כלום. (רק אלי שאני נורא נורא מתגעגעת אליו
). ובכל זאת, מילה. לגבי ההרזיה. אני מבינה ומכירה את האי סדר שקורה בשינוי באמת תכלעס פיזי שקורה כשמתחילים לעבוד. מסכימה מסכימה איתך. אבללללל....תותי, אפשר (וצריך) לפתור את זה. אל תשאירי את זה בבקשה ליד המזל או המקרה. וזה גם לא צריך להוות קושי. מה שצריך זה להיות מתוכנן מראש (ועוד מהבית) כדי להכניס את הקטע הזה לפסים בחזרה. להשקיע מחשבה, לקחת בקופסאות ירקות או מה שצריך לשם כך. (אין לי זמן כרגע לפרט רעיונות. אבל יש לי (בטוח גם לאחרים/ות). עכשו כשחזרת...אז עוד נדבר מיליון פעם, don´t worry !). בכל אופן תותי, כשתכניסי את הסדר הזה ללו"ז וליומיום לפתע הכל יתארגן כמובן מאליו ומכאן איך לא? כמובן גם המצב רוח ישתפר, השלווה תחזור לשכון בלבך ואת תמשיכי בשגרה המבורכת (הרצוייה). (כשתדעי שהעניינים מיושרים). או-קיייי?? תותיייי, איזה כיף שאת כאן. תני לי עכשו להינות מהרגע ומהנחת.
אוהבת אוהבת, דליה.

שלגיה**

New member
תותי

אני יודעת שאם את כאן אז הכל בסדר והדיווחים בסדר ואת בסדר.. שמחה שיש לך סדרי עדיפויות (יש כאלה שאין להם או שלא יודעים איך לסדר את העדיפויות) ראי בכך ברכה. שיהיה בהצלחה ! ותדווחי בהמשך שמעת?

SHIRITA13

New member
תותי, ברוכה השבה../images/Emo23.gif

כיף לראות אותך פה בחזרה.

boolee

New member
תותי ...../images/Emo140.gif

איך אפשר לשכוח אותך
קראתי את כל התגובות ונראה לי שקבלת צרור עצות מצוין שיהיה קשה לי להוסיף עליו עוד משהו חדש. מחזיקה לך אצבעות - את בהחלט בדרך הנכונה. התגעגעתי המון, אוהבת,

tuti f

New member
הפי,אפי,דליה, יעל ,בולי ובעצם כולם:

אז קודם כל שוב תודה רבה לכולכן והמון המון
. כיף לחזור לכאן רק חבל שאין לי כל כך הרבה זמן להגיב,קראתי אתמול את התגובות כשהייתי בעבודה אבל לא היה לי את הזמן להגיב. הפי !!!! כתבת בדיוק את מה שקורה לי למרות שאני משתדלת להימנע מהמצבים הללו,השבוע אני הרבה יותר מסתדרת עם האוכל...אבל הדבר היחיד שמפריע לי הוא הלילה,אני פשוט לא כל כך רעבה כאני בעבודה וכשאני באה הביתה הרעב נפתח וממש אין לי חשק לחתוך לעצמי סלט בחצות הלילה,בכל אופן החלטתי לקחת סנדוויץ´ ופרי בתור ארוחת ערב וכשאחזור הביתה אני אוכל מעדן דיאט. האוכל שם אכן מפתה אבל המחשבה שאני עלולה לחזור לאותם מימדים שהייתי מפחידה אותי
חוצמזה שאני גם נמצאת בתקופה ההיא בחודש שהחשק למתוק גובר אבל...נראה לי שזה סתם תרוץ אצלי. אז זהו...ממחר אני מחילה מחדש ובצורה שפויה לחלוטין,המטרה היא בלי נישנושים ,אני מקווה שאצליח לעמוד בזה. כנראה שאני צריכה ללמוד לסדר את הסדר יום שלי בהתאם למשמרות,ואחרי שבועיים הגיע כבר הזמן שאני אעשה סדר בבלאגן !!! ודליה יקרה !!!! באמת חשבת שאני אעלם ולא אשמיע מילה ??? לא יכולה לעשות זאת,איכשהו הפורום הזה הוא כבר חלק ממני,תודה לכולכן על התגובות והעצות, נתתן לי זריקת מרץ של מוטיבציה וכוח רצון ואני מקווה שממחר אתחיל כבר ליישם את כל המסקנות שהגעתי אילהן. תודה תודה ושוב תודה אוהבת המון

Happy1

New member
../images/Emo106.gif סומכת עליך !!!

משום מה, תותי, יש לי הרגשה חיובית לגביך...לא יודעת למה, אבל זה כך..
את כבר הרבה זמן בתוך אורח חיים בריא, וירדת מ ד ה י ם ואת כבר נראית טוב (עם העיניים התכולות המדהימות) ובטוחה שתוך זמן קצר את תתאזני. לפעמים שינויים בחיים גורמים לנו לצאת מהבאלאנס, אבל אחרי שמתרגלים, אנחנו מצליחים לייצב את עצמנו. תעדכני איך הולך... אוהבת

למעלה