זוכרים אותי?

yot26

New member
זוכרים אותי?

זה יותם, בן 12 וחצי (זוכרים?). לפני חודש וחצי בערך ההורים שלי אספו את כל הילדים והודיעו שהם נפרדים. אם אתם זוכרים אבי קנה דירה בנס ציונה וכו' וכו' וכל הבאלגאנים התחילו והמריבות... היום בבוקר אבא שלי חשב על כל מה שקורה בבית, על זה שהמשפחה מתפרקת. על הרגשות בעיקר, הכסף שמתבזבז והכעסים שמצתפרצים. והחליט באומץ רב לבקש הזדמנות שניה מאמי, על היחסים הרעים. באותו הבוקר, מאוחר יותר הם ניהלו שיחה ארוכה של כמה שעות. ישבו ודיברו, על כל השנים, ועל הימים הנוחכיים. הם החליטו שמעכשיו הכל משתנה. אין פרידה ולא גירושים. את זה אח שלי הגדול (20) הודיע לי. עד עכשיו לא באמת עיכלתי את זה... אבא שלי דיבר איתי בערב ואמר לי שהוא מוכן לעשות הכול, לככת עד הסף, בכדי שמשפחתי תיהיה שלמה לתמיד. הוא הצטער על כל הדברים הרעים שעשה לאמי ופותח דף חדש. יתנהג אחרת. מנקודת מבט אחרת, וחיובית. קצת קשה לעכל, אפילו חיבוק שלהם לא ראיתי בחיים, קצת מוזר.

איזה אדיר!

שיואו, כ"כ שמח בשבילך D: אתה המקרה השני בו זוג הורים על סף גירושין חוזרים
. המשאלה שלי התגשמה
("כן ירבו קאמבקים של הורים
"). אפילו הצלחת להוציא אותי מהבאסה של הפרסומת
. קבל חיבוק הטרוסקסאולי

moonie1

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif

המון בהצלחה, רק אושר! תמיד מעלה חיוך לשמוע דברים כאלו.. יאללה, עוד מקרה אחד והגלידה עלי

yot26

New member
תודה על התגובות

אבל קצת מבאס חח אין עוד בית, אין הרבה מתנות...אבל יש חצר לשים בה את התוכים, משפחה שלמה, ואפשר להגיד שהיינו מבוססים טוב ויצאנו להרבה טיולים-בארץ ובחו"ל. עכשיו הכסף יתאושש קצת וחלק יחזור לקדמותו. אתמול עשינו מסיבת הפתעה לאמא שלי (עבדתי ימים ולילות על הסרט) וראיתי אותם מתחבקים. אני לא יודע אם לצחוק או לבכות. אם להיות שמח שסוף סוף ראיתי את זה או לבכות שרק עכשיו אני רואה את זה
)-: עדיף להיות שמיייח.

Ash Black Queen

New member
איזה כיף!! ../images/Emo2.gif ../images/Emo48.gif

וואו. חלומו של כל ילד להורים גרושים. וכמו שאמרו פה - כן! הלוואי ויירבו הקאמבקים של ההורים! אהמ|הוריםשלי|אהמאהמ|הוריםשלכם|אהמ. מי שלא בפורום הזה לא מגיע לו! |צחוק מרושע עד מאוד| (בצחוק)

למעלה