זוכרים אותי?

• פותח הנושא bana
  • פורסם בתאריך

bana

New member
זוכרים אותי?

רציתי לשתף אתכם קצת במה שעובר עליי לאחרונה (מהפעם האחרונה שכתבתי בפורום) אז ככה, אחרי שהמפקד שלי החליט שהוא שולח אותי לקבן ונתן לי קצת יותר משבוע חופש קבעתי תור לקבן, מילאתי שאלון ופרטים אישיים אצל הפקידה (ועכשיו מה שנותר לי זה רק לקבוע תאריך לקבן), עברתי לקבוצה אחרת של חיילים. בהתחלה זה התחיל טוב, קיבלתי יחס טוב אבל אחרי כמה ימים שוב עברו עליי ימים ללא שינה וכולם אמרו לי ללכת להתלונן אבל אני מפחדת ללכת להתלונן מפני שבפעם האחרונה שהתלוננתי הפילו עליי את האשמה, שלחו אותי לקבן, העבירו אותי צד, ואיכשהו מסתכלים עליי בצורה שונה. העדפתי לעבור את 10 הימים האחרונים בשקט, לבלוע את ההשפלה... שאלתי את חברה שלי מה דעתה על כך שאבקש שעות קבועות (למרות שאני עדיין לא פזמניקית) כך שגם אני וגם המשק נצא נשכרים והיא אמרה לי שהיא חושבת שאני מתלוננת יותר מידי. זה היה השיא. זה פגע בי מאוד!! היא אמורה להיות חברה שלי ולעמוד לצידי ולא לפגוע בי. אני כבר לא יודעת מה לעשות!! אני מפחדת לפנות למשק, למפקד לאנשים שעובדים איתי מפחד שיגידו שאני מתלוננת יותר מידי ובגלל זה אני זאת שסובלת!!! האם לקבן יש אפשרות לבקש מהמפקד להורות למשק לתת לי שעות עבודה קבועות עם לפחות 6-8 שעות שינה כדי שאוכל לתפקד בצורה טובה? חוסר שינה גורם לי לכאבי ראש חזקים ובחילות קשות וכשחוסר השינה נמשך הכאבים פשוט משתקים אותי ובמשמרות שלי אני נלחמת עם עצמי כדי להשאר ערה.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
בנה יקרה

תודה שאת משתפת אותנו... מצד אחד, אנחנו שמחים לדעת שהגעת לקבן ושאת מקבלת עזרה. מצד שני, מצטערים לדעת שאת לא כל-כך מרוצה מדרך הטיפול. למיטב ידיעתנו, לקב"ן אין אפשרות "להורות" למפקד, אלא רק להמליץ. בדרך-כלל מפקד מתחשב בהמלצות הקב"ן, אבל הוא לא חייב. לאור מה שאת מספרת, בכל אופן, סביר להניח שיקלו עלייך בתנאי השירות. באמת לא חברי מצידה שהיא מבקרת אותך במקום לעמוד לצידך ולתמוך בך... זה לא רק לא חברי אלא אפילו פוגע. היינו מדברים איתה על זה בפתיחות. מה דעתך?

bana

New member
אשמח מאוד

אבל איך תוכלו לעשות זאת? בנוגע למש"ק החדש: אני מפחדת מנקמה מפני שבצד השני, המש"ק התנקם בי בכך שנתן לי את השעות הכי קשות להעביר וכמעט כל הזמן נתן לי משמרות כפולות כך שלא השגתי הרבה שינה והוא זה שהמליץ למפקד להעביר אותי לקבוצה השנייה.

bana

New member
שאלה נוספת

אם אספר לקב"ן כל מה שסיפרתי לכם אתם חושבים שיש באפשרותו להוציא אותי מהצבא? אני ממש לא רוצה לצאת! תמיד רציתי לשרת בצבא ונלחמתי כדי להכנס לצבא ולמרות כל מה שעשיתי נתנו לי פרופיל 45 (רפואי) כך שזה די מגביל אותי בדברים ובקורסים שאני רוצה כמו קורס פשוט של קרב מגע ועד לקורס קצינים...

bluz

New member
אני חושב שכן

אם יש משהו שמפריע לך וגורם לך לכאב לכי עם זה לאן שצריך אני מדבר מנסיון אישי בנושא.. רק תדעי הצבא הוא לא מקום מאמין בדרך כלל וזה בעיקר כי 80 אחוז מהחיילים מרמים רופאים...ולהיות חייל במצוקה זה דבר נורא באמת...אז תדעי שאולי תצתרכי להלחם על זה... אוהב תמיד בלוז..

bana

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

אני שמחה שיש לאן לפנות כשמרגישים נורא! יישר כוח

למעלה