זוכרים אותי??

galor63

New member
זוכרים אותי??

שלום לכולם לפני הרבה זמן הייתי כאן בפורום לגבי פגישה עם ילדי עם פרק ב' הנוכחית הדעות היו חלוקות בין הפורום ולכן החלטתי לדחות את הפגישה סופ"ש הזה הייתה הפגישה המחיוחלת והרגשתי צורך לכתוב לפורום מעוניינים לדעת איך היה ??

כמובן../images/Emo13.gif

ספר, ספר

ברוכה השבה

סליחה אך לא זוכרת את הפרטים אם לא קשה חדדי את זכרוני וספרי קצת יותר. בטח רוצים לדעת איך היתה הפגישה אך קודם מעט רקע כדי שאפשר יהיה להתחבר טוב יותר

rolan

New member
ת'אמת? לא ממש זוכרת

אך בשמחה אשמע סיפורך, אני בטוחה שיש כאן עוד סקרנים כמוני. שב נא איתנו ספר סיפורך
(עלמושקה?)

1נתי 1

New member
כולי אוזן (עין ../images/Emo8.gif )

אני יחסית חדשה בבית הזה ואשמח לשמוע כי מכל מקרה ומקרה לומדים משהו

galor63

New member
היי

שלום כולם טוב, ידוע לכולם כי התגרשתי ולא ידעתי מה לעשות ואיך לשתף את הילדים באישה החדשה ענו לי כי רצוי להביא את זה לאט ובחרתי בשיטה זאת (גם כי רציתי שיעברו את תקופת הבחינות בשלווה ..) לפני כחודש בשיחות עם הילדים (כל אחד לבד) אמרתי כי אני כרגע אני בקשר עם אישה מסויימת ולא פירטתי הרבה נוצר בהם יצר הסקרנות... אתמול שאלתי אותם אם הם רוצים פגישה - ארוחת ערב, הם הסכימו. בתחילה היה מוזר כולם שתקו ולאט לאט התחילה היחה לקלוח עם הרבה מצב רוח וצחוקים - כך נשבר הקרח בסוף הערב הילדים נתנו ציונים אחת 9 והשניה 10 פשוט לא האמנתי !! היום סענו שוב לארוחת צהריים יחד וגם טיילנו ושוב היה נחמד הילדים מאד נהנו ואמרו שהם מחכים עוד שבועיים למפגש הבא לסיכום, כנראה הזמן באמת עושה את שלו

וואו נראה שזה נפלא

איזה יופי שהבנות מרוצות מהבחירה שלך. אין ספק הזמן פעל לטובתכם. בהצלחה בהמשך ,וזכור שרצוי לא למהר וצעדים קטנים תמיד בטוחים יותר

חן, חן

בגיל הזה זה הולך בצורה יותר קשה. אני שמחה בשבילך על שאהבו את בת זוגתך זו בהחלט התחלה נהדרת. לילה טוב לכולם אני פורשת

rolan

New member
אמנם באיחור

אך חשוב לי גם כן להתייחס ולתת לך כמה "טיפים" קטנים אף שאני ממש "טרייה" במשפחות המורכבים. קודם כל - קבל חיזוק ענק על התהליך שהתחיל יפה מאוד, עכשיו בעצם מתחילה העבודה האמיתית. ליצור את הקשרים באופן כזה שיובילו למקום חיובי. תתחבר איתנו, תלמד כאן הרבה דברים חדשים, רק שלא תיבהל מהם, הם קצת מפחידים בתחילה. אם תיקח בחשבון שזאת דרך פתלתלה רצופה עליות וירידות אך שכר (הקשרים הטובים, החיים המשותפים השלווים יחד) בצידה ויש בה התמודדויות מכל הסוגים כמעט מכל סוג של התמודדות אחרת בחיים. תתקלו בהתמודדויות המצריכות רגישות ופתיחות מחד, אך מאידך הצגת "חזית אחידה" שלך ושלה - זאת הדרך בכמה מילים. עוד "טיפ" ששמעתי ממורכב ואני (ברשותך מורכב יקר), משתמשת בו הרבה: אל תיתן לפרק א' להרוס את פרק ב'. קצת ארוך ומייגע - אבל מי אמר שהחיים קלים?...

galor63

New member
תודה לכולם

תודה לכולם - אני הולך כעת לישון לאחר סופ"ש מעייף וכייפי הרבה תודה לכולם על התמיכה אני מאד רוצה לציין "יונה לבנה" - את פשוט גדולה ... ביי

blonda3

New member
נשמע נפלא../images/Emo45.gif

יש לך ילדים גדולים אז שיהיה בהצלחה גם בהמשך

למעלה