זוכרים אותי?

יעל24יעל

New member
זוכרים אותי?

אני עם הסיפור על הבחור שלא עשיתי לו פרפרים...(כמה הודעות למטה). אז נסעתי לסופ"ש עם כמה חברים וגם הוא היה. אחרי יומיים ביחד שוב זה קרה, התנשקנו (לא היו בי את הכוחות לדחות אותו)מתחילת החופשה הוא חיזר, קינא לי וכו'וכו'. ביום שישי בערב היינו במסיבה כל הערב הוא פיזר מחמאות, "את תהיי אישתי"... לקראת סוף הערב הוא כבר היה שתוי לגמרי ומישהי שכל הערב ניסתה להתחיל איתו הצליחה בסוף, הוא הלך לשירותים, היא הלכה אחריו ואני ראיתי אותם מרחוק מתנשקים, בחיים לא הרגשתי רע כמו באותו רגע. למחרת כמעט לא דיברתי איתו, כל הדרך הביתה הוא ניסה לדבר איתי (לא על זה, היינו עם עוד אנשים) ואני עניתי בקושי. זה מצב קצת מורכב כי מצד אחד הוא לא חייב לי כלום אבל מצד שני יש מינימום של הגינות. החלק הכי כואב בכל הסיפור זה שאי עדיין רוצה אותו...

seeyou

New member
מינימום של הגינות?../images/Emo8.gif

"אז נסעתי לסופ"ש עם כמה חברים וגם הוא היה. אחרי יומיים ביחד שוב זה קרה, התנשקנו (לא היו בי את הכוחות לדחות אותו) מתחילת החופשה הוא חיזר..." אז מה הסיפור שלך? רוצה אותו או לא? יש פרפרים או יש צורך בפרפרים? לא הבנתי למה "קינא לך" ,התמזמזת עם אחר? למרות שאומרים "מין חופשי" עדיין יש "חוקים" משלו.... יוסי

יעל24יעל

New member
ברור שכן

אני רוצה אותו והוא גם יודע את זה (כנראה לא קראת את ההודעה הקודמת שלי...)

seeyou

New member
../images/Emo8.gif-אני עניתי לך גם אז...

אבל מניח ששנינו לא באותו גל בחיים זה לא מספיק שרק צד אחד רוצה יוסי

seeyou

New member
לשם שינוי...סיפור קטן!

בחנות 6 קומות והגברים מחולקים לאולמות בכל קומה לפי תכונותיהם, המראה שלהם והשקפת עולמם. כל אישה יכולה לעלות לקומה, לפתוח את הדלת להסתכל ולהמשיך הלאה. אך, יש מגבלה אחת : אחרי שעולים קומה אי אפשר להתחרט ולרדת אלא רק להמשיך הלאה ולחזור ישר לדלת היציאה מהחנות. כך, אישה נכנסת למרכז למצוא לעצמה בעל. בקומה הראשונה היא רואה שלט שעליו כתוב: קומה 1 - לגברים אלה יש עבודה. האישה קוראת ואומרת לעצמה " טוב, זה יותר טוב מבן זוגי האחרון אבל מסקרן אותי מה יש למעלה". וכך היא עולה לקומה השנייה. ובקומה השנייה שלט: קומה 2 - לגברים אלה יש עבודה והם גם אוהבים ילדים. נהדר, אומרת האישה אבל מסקרן אותי מה יקרה הלאה ועולה לקומה השלישית. ובקומה השלישית שלט קומה 3 - לגברים אלה יש עבודה, הם אוהבים ילדים וגם נראים נפלא! וואו... עוד יותר טוב, אומרת האישה ותוהה בליבה מה יהיה בקומה הבאה. ושוב עולה ושוב שלט קומה 4 - לגברים אלה יש עבודה, הם אוהבים ילדים, נראים נפלא וגם עוזרים בבית! וואו.. וואו... זה מאד מפתה אבל אם זה כך אז מה אמצא בקומה הבאה – אומרת האישה ועולה הלאה. ובקומה הששית שלט גדול: קומה 6 - את המבקרת מספר 3,456,789,012 בקומה זו. אין יותר גברים בקומה זו ובכלל. קומה זו נועדה להיות ההוכחה כי אי אפשר לספק נשים - זו משימה בלתי אפשרית!!! תודה לך על שרצית לקנות בעל בחברתנו ושיהיה לך יום נעים. דלת היציאה ממולך!!!!!

../images/Emo6.gif סיפור קטן../images/Emo26.gifגדוללל

אפרופו....גם גברים ככה ...ב-ד-י-ו-ק. תמיד רוצים ומחפשים יותר ויותר טובה.... ובסוף בסוף מבינים שאין דבר כזה....וזה מה שיש.

seeyou

New member
זה נכון...אבל בערך....../images/Emo140.gif

גבר,זה פשוט יותר להפעלתו מאשר אישה...בתנאי שאת מספיק אישה ולא נקבה.

אוי באמת .....

מה פשוט להפעיל בגבר???? ומה בכלל קשור לאישה או נקבה. תאמין לי אתם הגברים הרבה יותר קשים מנשים. זה שנלחץ על הכפתור הנכון לא בהכרח יעזור לנו להבין אתכם , הכול אצלכם ריגעי.... לעולם לא ממש נבין אתכם .

Vdrums

New member
אז כנראה שהוא לא מספיק

הגון לפי ראות עינייך, אז תחליטי מה את רוצה.

skay5

New member
../images/Emo45.gifנו...אתם רואות? מסכן הגבר

רק לקרוא את תגובותיכן זה מספיק

הייתי במצב הזה

אם את מרגישה משהו כלפי בחור ולא משנה מה את מרגישה כלפיו,תשתפי אותו בהרגשה ואל תצפי ממנו לכלום אם את לא מראה לו שאת מעוניינת..הוא לא אמור להשאר תמיד במצב חיזור כשאת לא נענית לו אלא יחפש לו מישהי וזה לא אומר שהוא לא אוהב אותך,עדיין! לדעתי,אל תנסי להמשיך איתו קשר חבל,זה לא יחזיק הרבה...

למעלה