זוכרים אותי???

שירה28

New member
זוכרים אותי???

המון המון זמן לא כתבתי.... אבל הנה אני כאן ! רוצה לספר לכם שב 18.12.01 נולדה צ´ונצ´ונה שלי ושמה בישראל יובל. היום היא כבר כמעט בת חודשיים ואנחנו מאוהבים עד מעל הראש !!! אני חייבת להקדיש מספר שורות בהודעתי לטילי - כל כך שמחתי לקרוא את ההודעה הנפלאה הזו... מאחלת לך הריון בריא, קל וארוך כשבסופו 2 תינוקות מקסימים !!!! אין מילים בפי מרוב שמחה בשבילך !!! שיהיה לך רק טוב ! כמו כן ראיתי שכל בנות תקופתי ילדו אז שיהיה הרבה מזל טוב לכל האמהות הטריות. איזה כיף הא??? זהו לבנתיים - ביי ביי שירה אמא של יובל (איזה כיף לכתוב את זה....)

שירה לאן נעלמת?../images/Emo142.gif

המון המון מזל טוב על הולדת יובל, ילדת שבוע אחרי, איך היתה הלידה? ואיך זה להיות אמא? מקווה שכעת ששבת אלינו לא תעלמי שוב.....

רומי^^

New member
יואו, שירוש, איך אפשר לשכוח../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

איזה קטע,אני עוד זוכרת שבישרת את דבר הריונך.......... אז קודם כל
ו
להולדת יובלי, שם נפלא לילדה. מקווה שהיא מתוקה (לפחות) כמו אמא´שלה.... מליון
, גם אם מאוחר מעט
אני עדיין בפורום השכן, לצערי, מקווה שה-IVF הראשון שלי שאמור להתקיים בקרוב, יוכיח סופסופ שאני ראויה להיות אמא......רוצה להיכלל בהצלחות ה-IVF הראשון...מקווה שגם יצליח לי
רומי (ה"מקורית" לשעבר)

שירה28

New member
רומי יקרה

המון תודה לך על הברכות, שולחת לך הרבה הרבה הרבה איחולי הצלחה ב ivf הראשון !!! ברור שאת ראויה להיות אמא, זה רק קצת מתעכב.... עוד טיפ טיפה סבלנות וזה יגיע. בזמנו גם אני לא אמנתי שזה יקרה לי.... והנה אני אמא. אז שוב בהצלחה בהצלחה בהצלחה שלך שירה

ילדי חורף 2001...

ואני בשני לדצמבר. את לא היחידה שמתלהבת לכתוב את זה שירה...:) תהני ומזלטוב וברוכה הבאה יובלי.!

ברוכה החוזרת ו - ../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif

שם יפה בחרת לעוללה. תהנו ותבלו ומקווה לראותך בפורום הורים לפעוטות. סיגל אמא של שגיא

חן123

New member
אפילו אני זוכרת אותך

עוד מימי פורום הריון... המון מזל טוב, מאחלת לכם המון אושר חן

למעלה