זוכרים את בירלה בים? חייבת לשתף...

זוכרים את בירלה בים? חייבת לשתף...

שבוע שעבר הופעתי בגן [קיטנה לילדי החינוך הרגיל] לידם צמוד גן לילדי החינוך המיוחד. הזמנתי אותם להצטרף אלינו אך הם היו בדרכם החוצה לפעילות אחרת....אמרתי לגננת "חבל" ונתתי לה כרטיס ביקור שתיצור עמי קשר להצגה. היא התקשרה והופתעה לדעת שהפעילות תהיה ללא תשלום.... [בא לי לפנק אותם] אתמול הופעתי בפניי הילדים המקסימים שאפילו אחד מהם ידע לומר לי ששמה השני של השמש הוא: חמה...וואו... עינהם המאושרות ליוו אותי במשך כל היום ...בערב חיכה לי מייל תודה מה זה מרגש. **************************** דבי היקרה שלום, ברצוני להודות לך מקרב לב על התגיסותך להציג בפנינו את ההצגה "ברל'ה הלך לים "בהתנדבות וללא כל תשלום . לצערי לא התאפשר לנו לצפות בהצגה ביום שהגעת ואת הצעת להגיע אלינו ביום אחר במהלך הקיטנה . ההצגה היתה מדהימה ,מותאמת לאוכלוסיית הילדים ,התברכת בכשרון אדיר ביכולת להגיש ,לשתף ,להעשיר,ולאפשר לילדים הכרות עם ספור בדרך חויתית שנגעה בכולם . התיחסת באופן אישי לכל ילד וילדה ,ברגישות ,במקצועיות ,באהבה,בחן ובהמון קסם אישי הבאת את הספור באופן הכי אמיתי ומשמעותי לילדים . הילדים היו ממש מהופנטים במהלך ההצגה ושתפו פעולה בצורה מדהימה . "לתת-כמו הפרחים, מפיצים ריח לכולם, בלי חשבונות ,בלי תמורה , סתם - משום שהם פרחים ..." אסתר קל בהערכה רבה נאוה וילדי גן ערבה אסתר קל ***************************************** מרגש מאאאאאאוד

המשך עלילות ברלה בלייב היום בפסטיבל בחולון

בדוכן פורום תפוז.....בואו לבקר אותנו....אני אחכה לכם....... יום טוב דבושקה וברלושקה

תודה רבה לכן , אני מקווה ששמתן לב לתפאורה...

ואל תשאלו מה דחפתי מתחת....כל מה שבא ליד,לרגל....
העיקר שיהיה נפח מי שהיה במפגש יבין ומי שלא יגיע למפפגש הבא.....

דבי, לא שאת צריכה אותי כדי לדעת אבל-

אין עלייך! קודם כל על היוזמה. זה מעורר השראה! וחוץ מזה- נשמע שהסיפור חמוד והבובות נראות נהדרות. כל הכבוד! אהבתי..

תודה רבה רבה רבה....היום אני קצת חלשה

מקווה להתחזק מחר.... ליאורה יקירתי לקום מהמיטה להכנס לפורום ולראות את התגובות שלכם זה כמו לשתות "אנטיאוקסידנטים" [נוגדי חימצון] ולהרגיש בגוף תחושת ריחוף..... כמה כייף שיש חברים שמפרגנים ....תמיד כייף לקבל פירגון מכל אדם. הריי החיים עפים ביעף ו"הקטנות" האלה זה מה שעושה לנו את ה"טוויסט" אדם שמאוהב בעצמו וחושב שהוא ה.......בסך הכל הוא נשאר לבד בסופו של יום.....לעולם הוא לא ישתחרר ויחווה את הרגשת החברות. חבר לעת צרה ולא לעת ניצול! אימא אינני יודעת מה עובר עליי היום חייבת לחזור למיטה.... לילה טוב!

רפואה שלימה דבוש יקירה ../images/Emo20.gif

גם אני די חלושה וירודה, ואולי בגלל זה פיספסתי היום את הפניה הנכונה לרח' דוד רמז ומצאתי את עצמי על כביש 431 בדרך הביתה
אז שוב לא נפגשנו
בחיי, לא יודעת מה קורה לי, אולי זה עומס-יתר. הייתי אחרי 4 שעות אינטנסיביות של סדנת בובנאות שהעברתי באיכילוב לליצנים רפואיים, וכנראה זו התוצאה
מזל שלא הגעתי לאשדוד או באר שבע (גם זה קרה לי פעם בטעות) אני עכשיו צונחת למיטה ונדבר בהזדמנות אחרת.. לילה טוב!

אם היית מגיעה לב"ש היינו נפגשות ../images/Emo8.gif

וברצינות , מקווה שתתאוששו במהרה. והלוואי והקיץ כבר ייגמר, כמה חםםםםםםםםםםםםם. לי יש עוד 2 מסיבות סוף שנה - ממוזגנות.

דבוש תרגישי טוב ../images/Emo193.gif../images/Emo101.gif../images/Emo184.gif

קצת מצחיק ששנינו חולים ומאחלים איחולי בריאות אחד לשני
מקווה שמחר תקומי כשאת מרגישה לפחות קצת יותר טוב

ועוד משהו חשוב דבי

מסכים עם כל מילה שכתבת בהודעתך לגבי הפירגון, החברות והאכפתיות זה לזה אני מחבק ומנשק אותך על מילים אלו!!!!

../images/Emo2.gif מה קורה לנו נמוש????? ../images/Emo268.gif

קודם הילדים שלך הרגישו לא טוב אח"כ גם חבובית לא חשה משהו ואז אני חליתי דבי אחרי ועכשיו את??????ולא הזכרנו את פיולה שלנו שכבר שבועיים מסתובבת עם דלקת בעיניים
חבר'ה אני מבקש מכולנו לקחת את עצמנו בידיים ולהגיד בקול רם: עד פה!!! אנחנו לא חולים, לא חלושים ולא ירודים!!!!!!!! בכל זאת מחכה לנו עוד סוף שבוע של פסטיבל וזו כבר סיבה מצויינת להרגיש טוב יותר.

ואני מה? אני אחזיק

לכולכם את המדחום?!??!? דובי צודק! צריך לעשות פה החלטה כלל-פורומית שכולם בריאים!!!! תרגישו טוב, חבר'ה ! (לי כואבת הברך אבל חוץ מזה- טפו, טפו, טפו) דבי- מאד התרגשתי לקרוא. גם אני מקפידה להופיע בהתנדבות כמה פעמים בשנה לקהלים שמגיע להם! רק חבל שזה הפיל אותך למיטה.....

../images/Emo51.gif רבה!

טוב, חברים, היום עם כל החלושס שלי הצגתי 2 הצגות בבוקר, ואחה"צ העברתי 3 שעות של פעילות עם בובות לילדים האהובים עלי במעון על"ה. היה נפלא ומתיש, ויצאתי בלי גרווווווווווווווון! אז לאווזה פטוניה לא הגעתי, ולצערי לשום דבר בפסטיבל בחולון. מקווה שבפסטיבל בירושלים בחודש הבא אוכל להיות נציגת הפורום ביתר קלות.
עד אז אני מתכוונת, החל משבוע הבא, לצאת לחופשה אמיתית עם משפחתי היקרה (תאמינו לי מגיע להם!) ואי לכך יתכן שאעדר מהפורום לשבוע-שבועיים של הבראה ושקט נפשי. אתגעגע לכולכם! נשיקות!
אריוודרצ'י!

למעלה