זוכרים את הארץ לילדים
ואצבעוני

sagiberg

New member
זוכרים את הארץ לילדים../images/Emo35.gif ואצבעוני

אני זוכרת איך ביימתי ימי מחלה על מנת לקרוא בבקרים את הארץ לילדים ואת הסיפורים שהופיעו בהמשכים. היום יש מגוון עצום- מסע צעיר המעניין, עיניים ועוד, ואני מודה שכשאני פותחת את מעריב לנוער אני מרגישה שייכת לדור הדינוזאורים. אילו עיתונים אתם אהבתם ואילו עיתוני נוער/.ילדים קוראים אצלכם בבית.?

Athaclena

New member
היה לנו פשוש במשך שנים

בהתחלה מאוד אהבתי אותו אבל שאיזה שלב הם עשו אותו ילדותי יותר ומאז הוא היה הרבה פחות מעניין. נראה לי שגם קראתי מדע פופולרי, אבל זה לא ממש נחשב...

חוטהשני

New member
לנו היה את פילון ואצבעוני אח"כ היינו מנויים שנים רבות לזרקור- עיתון דתי, שיתמר להיות לכלל הילדים, אבל היה בעל נטיה מאד חרדית ../images/Emo4.gif אבל מצד שני בשעתו, לא היה עיתון מקביל, לציבור הכיפות הסרוגות (היום יש את אותיות ואת אחיו הצעיר..) בהמשך היינו מנויים למעריב לנוער, (מתנת בת מצוה שאחי נתן לאחותי..כי היו לנו זכרונות נעימים מהעתון שהאחים הגדולים היו מנויים לו..) אבל אחרי שנה ביטלנו את המנוי, כי הוא היה ממש עיתון שלא מתאים להשקפה שלנו.. (הוא עוד לא היה עיתון גס כמו שהוא היום ../images/Emo46.gif אבל הכתבות בו ממש לא התאימו לדרך החינוך של המשפחה שלנו..) בגיל יותר מבוגר הייתי מנויה על משקפים, עיתון מקסים, וברמה מאד גבוהה..

למעלה