זוכרים את הגישור שביקשו אותי חברים לעשות בין

Haim raveh

New member
זוכרים את הגישור שביקשו אותי חברים לעשות בין

זאביק טמיר ועו"ד רוני אילן ? קיצור המעשה , במשרדי בעת נסיון הגישור זאביק התנצל על הדברים שאמר לרוני , רוני קבל את ההתנצלות והתחייב למשוך את תביעת לשון הרע נגד זאביק שהסתכמה בכ- 50000 ₪ . רוני כתב לבית המשפט מכתב ברוח הסיכומים . זאביק עם עורכת דינו חזרו בהם והחליטו כי הם לא מוכנים שרוני יסיר את התביעה. מוזר ????? אך זו היתה החלטתם ! אני "בלחץ פיזי מתון" ובהתנהגות הראויה להערכה, של רוני אילן, סיכמתי עם רוני כי ימשיך בלנסות לבטל ,כי זאביק התנצל . התוצאה, שסעיף "הוצאת לשון הרע" 50000 ₪ שהיא היתה חלק חשוב מתוך 3 הדרישות של רוני ירדה וחוסלה. רוני עמד בסיכומים כמו "גבר"! אמר רוני "הבטחתי שאם יתנצל אמשוך/אסיר את התביעה" וכך עשה! זאביק התבשל ומתבשל עדיין עם עצמו ומי יודע למה וכמה? לקח זמן רב עד שקיבלתי את המסמכים מבית המשפט . בבקשה לפסיקת הוצאות, שבקשה המייצגת של זאביק כתבה עורכת הדין : "ציטוט" "הליך הסרק שנקט התובע ובחסר תום לב מובהק גרמו לנתבע הוצאות רבות ובכללן עלויות משפטיות שהועמסו לחינם על הנתבע כנגד טענות שקריות ומסולפות,לרבות נסיון מביש ומטעה לפשרה,התמודדות מול איומים חוזרים ונשנים של התובע כנגד עיסקו של הנתבע ואילוץ להגיש כתב הגנה" סוף ציטוט. זאביק לא נאלץ להגיש כתב הגנה, כי רוני אילן נתן לו מספיק זמן ודחיות לכתב ההגנה כדי להגיע לגישור רוני אילן עמד מהרגע הראשון ועד הרגע האחרון בכל מילה ומילה . לא כך היה עם זאביק .הוא הסכים, לחץ יד ,הלך הביתה בתום הגישור ולא עמד באף אחד מהסיכומים שהיו על דעת שני הצדדים ועל דעתי כמגשר. האם יש לזאביק עוד טענות על נסיון הגישור שעשיתי ? כנראה שכן וזה לא ממש חשוב לי. אותי כחבר הוא הפסיד . לא בגלל התנהגותו בנסיון הגישור , אלא בהתנהגותו לאחר הגישור , מאז ועד היום יש לו רק שקרים ודברים רעים לומר עלי .גם לעורכת הדין שלו כנראה שיקר ,גם אצל החוקר הראשי כנראה שיקר, גם בתאונה בחתונתו של יוסי ,לא הפסיק להשמיץ אותי על "שהפלתי" את יוסי . אם היה מבין זאביק מהו מצנח רחיפה ומהם חוקי הדרך במיצנחים,אולי אפשר היה להקשיב לו . יוסי לצערי לא הקפיד על חוקי הדרך ולצערי ספג את התאונה . נכון ממערבולות המצנח שלי, אך אם היה נוהג על פי החוקים והתדרוך של טרום הטיסה , הייתה נחסכת התאונה. מייד לאחר הנחיתה שלי נגש אלי זאביק עם "שק מלא תלונות " "נפוח כמו נאד" כדי להאשים אותי והמשיך כך גם במנחת בימים לאחר מכן . את ההוצאות שהיו נגרמות לזאביק מהוצאת לשון הרע חסכתי לו ושיערב לו. עכשיו אולי יודע הוא כי עשיתי למענו . את רוני אילן בקושי הכרתי לפני וגם היום אינני מכיר אותו או בקשרים איתו. היום אני יודע כי רוני אילן "לוחם" אך יודע לעמוד בהסכמים ובכל מלה שיוצאת מפיו . לסיכום : לא הייתי אומר כי זאביק "איש גדול". חיים רוה

Haim raveh

New member
כדי לדייק .

בכל מה שנכתב "גישור" הכוונה הייתה לפשר בין הצדדים . לא היה כל הליך של גישור כלשונו המשפטי !

למעלה