זוכרים את הימים שבהם היינו אומרים " יששש מחר עוד פרק של חמ"ל" אחחחח הנוסטלגיה
W willo1 New member 4/3/05 #1 זוכרים את הימים שבהם היינו אומרים " יששש מחר עוד פרק של חמ"ל" אחחחח הנוסטלגיה
D duduamar New member 4/3/05 #2 ../images/Emo124.gif הפרק השבועי ! באסה... אי אפשר יותר לפתוח את ההודעות האלו...
ע ענבץ בץ New member 4/3/05 #3 לדעתי צריך להמציא פרק בשביל שמחר בכל זאת יהיה לנו חמל אוך עצוב עצוב שזה נגמר..
מ מיוו חתולה1 New member 6/3/05 #13 בהמשך לתגובתך... את צודקת באמת צריך להמציא וחבל מאוד חבל שזה נגמר....
ה המכשפה ה ק ס ו מ ה New member 5/3/05 #5 ../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo178.gif../images/Emo7.gif
מ מילי17 New member 5/3/05 #6 אני לא מוותרת על הנוסטלגיה ורואה כל מוצ"ש פרק!!!! אותי לא ישברו! שבוע טוב אנשים מילי
מ מילי17 New member 6/3/05 #8 אני מהדור הישן ופשוט הקלטתי כל פרק בוידאו... בטוח יהיו ש.ח. ותקליטי גם את.. שבוע טוב מילי
ע ענבץ בץ New member 6/3/05 #11 נשלח בטעות המשך.. אחרת אין לי סדרה וגם אם יהיו שידורים חוזרים הוידאו שלי לא עובד
ע ענבץ בץ New member 6/3/05 #12 נשלח בטעות המשך.. אחרת אין לי סדרה וגם אם יהיו שידורים חוזרים הוידאו שלי לא עובד
Y YaMziKiziKiZaM New member 8/3/05 #15 יש לך בוידיאוו!?!?! יואוו! זה נכס לאומי..... איך אפשר להשיג ממך!? פספסתי את הפרק האחרון!!!!! =( נראה לכם שבאת יהיו שידורים חוזרים???...
יש לך בוידיאוו!?!?! יואוו! זה נכס לאומי..... איך אפשר להשיג ממך!? פספסתי את הפרק האחרון!!!!! =( נראה לכם שבאת יהיו שידורים חוזרים???...
W willo1 New member 9/3/05 #16 זה ערוף 2 תמיד יהיו שידורים חוזרים. איך הצלחת לפספס את הפרק האחרון?? אפילו אני זכרתי...
ה הילה ליאור New member 11/3/05 #17 ../images/Emo24.gifחבר'ה לא לדאוג... שאלתי באתר של רשת ותהייה עונה שנייה בטוח!!!!!!!!!!!!! איזה כףףףףף שיתחיל כבר!!!!!!!!
../images/Emo24.gifחבר'ה לא לדאוג... שאלתי באתר של רשת ותהייה עונה שנייה בטוח!!!!!!!!!!!!! איזה כףףףףף שיתחיל כבר!!!!!!!!
ה הילה ליאור New member 12/3/05 #19 ../images/Emo41.gifלא אבל.... הם אמרו שהם עובדים על זה עכשיו!!!!!!!!