זוכרים את המודעה ב"במחנה??

זוכרים את המודעה ב"במחנה??

קיצר, "יחד יד ביד" שהתקיים ב-22 למאי בשעה חמש וחצי בהיכל התרבות זה בעצם אירוע חגיגי שבו הרמטכ"ל מעניק לנו אישית את השי שמקבלים כל שנה. חבל שזה נופל על בגרות באנגלית

No name for now

New member
פרטים פרטים פרטים

דיברתי עכשיו עם מדור נפגעים שאליו אני משוייכת האירוע אמור להחליף את הביקור במהלך יום הזכרון בו נותנים את השי ליתומים מגילאי 0 עד 21, כיוון שהביקור מביך ולא אישי ועל כן שר הבטחון החליט להיפגש עם כולם באירוע אחד האירוע הוא ליתומי צה"ל מגילאים 0 עד 21 על בסיס הזמנות בלבד ההזמנות נשלחות לפי רשימות במדורי הנפגעים, מי שנמצא בגילאים הללו ולא קיבל הזמנה מתבקש לפנות למדור הנפגעים בהקדם האפשרי

arafa

New member
מעצבן!

מה שמעצבן אותי ממש שהם עושים אירועים סתם על יום שמתחשק להם ליא' יש בגרות באנגלית אז כל שכבת בני ה 17 לא יהיו וזה לא ממש מזיז להם אז אם עושים משהו אז עושים כבר עד הסוף!

No name for now

New member
אני מציעה לכן לעשות מעשה

ולהתקשר למדורי הנפגעים שלכן ולספר להן על כך, ואולי בשנה הבאה מישהו יחשוב קצת לפני שיקבע תאריך וכל מי שקורה ויש לו בעיה דומה עם בחינות בגרות באותו היום מוזמן

arafa

New member
כמה פעמים אמרנו!

כבד קרה מלא מצבים זה היה על בגרויות לפחות מי שהולך שיקח איזה מתנה גם לי...חחחח

No name for now

New member
../images/Emo4.gif

אני חושבת שמתנה אפשר לבקש שישמרו בשבילך, דברי עם קצינת הנפגעים צריך לזכור שזה תלוי בזמינות של אולם וכמובן לוח הזמנים של שר הבטחון שהוא מאוד צפוף אבל אכן מצער שלא ניסו לבחור תאריך לפני תקופת הבגרויות או אחריה בכל מקרה תמיד יהיה מי שלא יוכל לבוא

arafa

New member
שתי שכבות גיל לא היו שם ...!

זה היה הכי בצחוק עם המתנה..... אממממ אבל אם אתה שר הביטחון ואתה עושה משהו בשביל יתומי צה"ל אז אתה צריך להתחשב בהם לפני הכל

No name for now

New member
אני בהחלט מבינה את התסכול

את המתנה תקבלי בכל מקרה, אבל צריך לפנות למשרד הבטחון בעניין

למעלה