זוכרים את הנופלים

alonpaz

New member
הדליקו נר זיכרון לחללי צה"ל....

אלה אם יש לכם יקיר חלל - זה המקום להדליק לזיכרו נר זיכרון - הכניסו את שימכם ושם יקירכם החלל. יהי זיכרם ברוך!

יעקב ר

New member
נזכור את כולם../images/Emo104.gif../images/Emo117.gif../images/Emo104.gif

בימים אלו נדליק נר לזכר כל הנופלים במערכות ישראל ובפעולות האיבה. ונאמר בשמם ל א נ י ש ב ר !!!|

זוכרים את הנופלים ../images/Emo165.gif ../images/Emo16.gif

אתר תפוז מעוניין להדליק בעזרתכם, הגולשים, נר זכרון לנופלים במלחמות ישראל ובפיגועי הטרור. באמצעות הקישור תוכלו להדליק נר לזכרם ולכתוב מספר מילים. ניתן גם לדבר על כך בפורום "לזכרם".

tipid

New member
היום ערב יום הזכרון לחללי מערכות יש

לא נשכח להדליק נר זכרון ולכבד את זכרם בדקת דומיה בצפירה הערב ומחר. כי במותם ציוו לנו את החיים! יהי זכרם ברוך לעולמי עד

maruan

New member
נרות אלה לזכר חללי מערכותישראל../images/Emo104.gif

נרות אלה אני מדליק לזכר קורבנות השואה וחללי כול מערכות ישראל יהיה זיכרם ברוך לא נשכח אותכם בחיים .
אני מרכין ראש ואני מזדהה עם המשפחות אשר איבדו את יקריהן בשואה הנאצית ובמערכות ישראל ובפעולות איבה של הטרור המוסלמי יהיה זיכרם ברוך

../images/Emo16.gif נזכור את כולם ../images/Emo16.gif

יזכור עם ישראל את בניו ובנותיו, הנאמנים והאמיצים, חיילי צבא ההגנה לישראל, וכל לוחמי המחתרות וחטיבות הלוחמים במערכות העם, וכל אנשי קהילת המודיעין והבטחון ואנשי המשטרה אשר חרפו נפשם במלחמה על תקומת ישראל, וכל אלה שנרצחו בארץ ומחוצה לה בידי מרצחים מארגוני הטרור. יזכור ישראל ויתברך בזרעו ויאבל על זיו העלומים וחמדת הגבורה וקדושת הרצון ומסירות הנפש אשר נספו במערכה הכבדה.

למעלה