זוכרים את הנופלים

זוכרים את הנופלים ../images/Emo165.gif ../images/Emo16.gif

אתר תפוז מעוניין להדליק בעזרתכם, הגולשים, נר זכרון לנופלים במלחמות ישראל ובפיגועי הטרור. באמצעות הקישור תוכלו להדליק נר לזכרם ולכתוב מספר מילים. ניתן גם לדבר על כך בפורום "לזכרם".

mk2

New member
כואב שלא יצאת מן האולם

שמעתיך ברדיו היום - מדבר על נוכחותך באולם עם כל האומנים, שהביעו דעתם "חופשי על הבר". איך לא ירקת לפרצוף של השחקן הערבי, המטונף, שהעיז להעניק שיר לרוצח הערבי המתועב, מחולית אל אקצה.. רוצח ילדים נשים וטף ללא אבחנה - הוא אביר חלומותיו של השחקן הערבי , הארור הזה. יצח שמו וזכרו.

לא ראוי לכתוב כך!!!

אני מבין את כעסך ולכן לא מוחק את הודעתך שגם אינה קשורה לריקודי-עם ולכן אין מקומה בפורום זה. לדעתי טוב נעשה כולנו אם נמתן את המילים בהן אנו מתבטאים. אני לא נוהג לירוק בפרצוף לאף אדם. וגם איני מכנה איש מטונף או ארור. נכון שהוא טועה ונכון שהתבטאותו רק עושה שירות רע לעניין אותו הוא מייצג. אני מאד מצטער שלא קמתי להגיב. מה לעשות אני לא כזה "קופץ בראש". למדתי משהו חשוב ואני רוצה להדגיש שהאסון שלהם (ושלנו) הוא שגם "אנשי הרוח" שלהם מדברים וחושבים בשפת הרחוב.

mk2

New member
מקבל את הערתך

אין דנים אדם בכיסו כוסו וכעסו. אני באמת כעסתי מאוד , שאומן - הרי גם אנו אומנים , מעיז כך לדבר. לא אוסיף , זה לא שייך לפורום זה - רק בגלל הערכתי אליך , ירון, ולפועלך היעיל , להאדרת ריקוי עם בארץ ובעולם -התיחסתי לסיטואציה הזו. מה בפרט, שדוקא אותך , שאינך אומן (לפי הגדרתך בשיחה עם הכתבת, שרק במקרה היית שם) דוקא אותך ראיינו.

למעלה