זוכרים את הנופלים

זוכרים את הנופלים ../images/Emo165.gif ../images/Emo16.gif

אתר תפוז מעוניין להדליק בעזרתכם, הגולשים, נר זכרון לנופלים במלחמות ישראל ובפיגועי הטרור. באמצעות הקישור תוכלו להדליק נר לזכרם ולכתוב מספר מילים. ניתן גם לדבר על כך בפורום "לזכרם".

dudusch

New member
הרשי לי להצטרף...../images/Emo165.gif../images/Emo104.gif../images/Emo16.gif

להניח בצד את המחלוקות, לחבק את המועקות, לזכור מה החשוב באמת, בין אם חי, בין אם...מת. לא רצינו מלחמה, לא רצינו באימה. חלקנו ימשיך רק בליבותינו, מותיר חלל עמוק בקירבנו. ארץ אוכלת יושביה יש אומרים, לעיסוקיהם ממהרים. אך בזה היום אנו עומדים, את בתי הקבע שלהם פוקדים, מצדיעים באלם, מוחים דמעה, מחכים לצפירה, לשמעה. בואו נתאחד ולו ביום זה, את כבודם לא נבזה. דעות חלוקות, זה ברור וידוע, אבל רק, תגידו מדוע? איש על אחיו מרימים קול, סותמים פיו ושוללים אותו מכל וכל? בואו נתאחד, נהיה כאחד, ביום זיכרון זה, המיוחד, נלמד מחדש מה חשוב, לערכים הישנים והידועים נשוב. שפה יסתיימו כאבינו, נקווה שבצד השני ירגישו כמונו, במהרה בימינו אם אפשר, זהו, מעיין מילותיי פה נגמר...

נר לזכרם

שלום לכולם. בתור הודעה ראשונה שלי פה בארץ הפורומים , כבד מעט, אבל הכרחי לטעמי.. ההודעה על הדלקת הנר הוירטואלי לזכר הנופלים נראית לי עלובה - נר וירטואלי????!!! מעריך את הנסיון לתת כבוד לזכר הנופלים, פשוט שלא נראה לי יאה לעשות דבר כזה במדיה שכזאת... אוהד ,שעד עכשיו פשוט נהנה לתור בארץ הפורומים בשקט ושלווה. שבוע טוב על ארץ ישראל

למעלה