זוכרים את הנופלים

ל3

New member
כואב לראות

כל כך עצוב לי אני מסתכלת בטלוויזיה ובוכה כל הזמן איך זה שחיילים כל כך צעירים ויפים נקטפו בראשית חייהם? הדברים האלה מכניסים אותך לפרסבקטיבה אחרת וגורמים לך להבין עד כמה החיים חשובים ומה באמת ערכם. מה אני אגיד, שבאמת לא נדע עוד צער(´|דגלjavascript:InsertIcon(´
´)|´)

זוכרים את הנופלים ../images/Emo165.gif ../images/Emo16.gif

אתר תפוז מעוניין להדליק בעזרתכם, הגולשים, נר זכרון לנופלים במלחמות ישראל ובפיגועי הטרור. באמצעות הקישור תוכלו להדליק נר לזכרם ולכתוב מספר מילים. ניתן גם לדבר על כך בפורום "לזכרם".

gaia20

New member
את בהחלט צודקת....

כשאני רואה את כל התמונות של החיילים שנפלו, אני יותר מעריכה את מה שיש לי... שלא נדע עוד צרות... שלך, גאיה

ל3

New member
יום עצוב

כל כך קשה לי בטיקסי הזיכרון ונראה כי בשנים האחרונות זה רק הולך ומתגבר. היום היה לנו טקס בלימודים והיה מאוד מרגש. אני חושבת שזה ישר משפיע עלי פיזית כי אחרי שראיתי סרט הלחיים שלי נהיו אדומות( טוב יכול להיות שזה מהבכי) והייתה לי סחרחורת נוראית. מה אני יכולה להגיד, הלוואי שלא נדע עוד צער

PowerFul

New member
יום עצוב ביותר

הבה נתייחד עם החיילים שנהרגו למען המדינה ועם משפחות החיילים ונפגעי הטרור האחרון שפקד אותנו שלא נדע עוד צער ושישכון רק שלום בתוכנו

שני 4

New member
לזיכרם (אין לי מילים )../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

1ט ל י

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo104.gif../images/Emo165.gif

למעלה